Herkese merhaba biraz uzun olacak ama desteğinize ihtiyacım var. 9 yıldır beraber olduğum adamla yaklaşık 1.5 yıldır evliyim ve yaklaşık 8 yıldır aktif cinsel hayatımız var. Evlenmeden önce herşey gayet güzeldi ayda 1 bilemedin 2 defa birlikte olurduk ancak gizli saklıydı heyecanlıydı ve ilişkimiz harikaydı her anlamda. Eşim cinsellik konusunda aşırı istekli biriydi tek seferde en az 3 defa yapardı. Sonrasında covid dönemi ailevi problemler derken kendisi psikiyatri tarafından verilen bir ilaca başladı yaklaşık 2 yıl oldu bu ilaçtan sonra cinsel isteğinde azalmalar meydana geldi, erken boşalma ya da sertleşmeme gibi sorunlar asla yaşamadık. Evlendikten sonra yine orta düzeyde bir isteğe sahipti ama ben asla birlikte olmak istemiyordum ki hala öyle yani kendiliğimden bir hissiyat oluşmuyor ancak o bana yanaşırsa beni uyarırsa ön sevişmeye girip devamını başarılı tamamlıyorum ama o bana yanaşmazsa 1 ay bile geçse ben asla yanaşmıyorum onu çok seviyorum öpüyorum sarılıyorum ama cinsel anlamda değil. Bunun bir sorun olduğunu farkında olduğum için karşıma konuştum ve bana hep kendisinin bana geldiğini onu istemediğimi düşündüğünü vs söyledi durumu açıkladım onu çok sevdiğimi konunun benimle ilgili olduğunu anlattım yardımcı olmasını istedim ama bir yere kadar o bana gelebildi bir süre sonra istemiyorum başım ağrıyor yarın erken kalkacağım gibi bahanelerle onu geriye çevirdim ve sonra bir baktım ki biz neredeyse 2 aydır hiç beraber olmamışız. Sonrasında alkol içtiğimde hep ona giderken yanaşırken buldum kendimi ve birlikte olmak için hep alkol içmeye başladım (yanlış olduğunu biliyorum) 1-2 bardak bile içsem kafiydi. Sonra aramızda iletişim kopuklukları başladı ve ben sevgisizliğine inandırdım kendimi aldım karşıma konuştum o da artık ben hiç yanaşmadığım için o da istemediğini cinsel birliktelik olsa da olur olmasa da olur düşüncesinde olduğunu söyledi bunu aşmak için bir terapiye başladık henüz 1 defa gidebildik ben de bu esnada kendimi aşmak için değişik iç çamaşırları vs aldım bu konuda istekli olmaya çalışıyorum ama ne yapacağım bilmiyorum onu çok seviyorum bu sorundan dolayı ayrılmak vs asla istemem ama ona yetemiyorum ön sevilmeye başlayınca herşey harika ama o önsevişmeye başlamak istememek beni çok fazla yoruyor. Benim gibi cinsel isteksizlik yaşayanlar var mı ? Lütfen yorumlarınızı bekliyorum