Eşimle boşanma aşamasına geldik.Çok kötüyüm hiç iyi yanım yok?

Busra54Nur

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
194
-53
26
Arkadaşlar iki günden beri hiçbir isim rast gitmiyor ustune haksızlığa uğradım beddua etmiştim ve hakli olduğum halde benim işlerim rast gitmiyor ben acı çekiyorum.bu yüzden hep sinir krizi geçiriyorum.Esim kız hastalanarak diye onla beni dışarı çıkarmıyor.Ustune çıkmayın diye para da vermiyor benden para saklıyor.Ben de evden para kazanayım dedim Instagram'da butik açtım olmadı netwok e üye oldum ondanda bir şey kazanamadim.bir de bana diyor ki sen senden iyi olanlara özenme sen yukardaki durumu kötü komşuların gibi hayat sureceksin eğer istemiyorsan bosanirsin ve kızını göremezsin!Zaten aklım bayadir karisikti evliyim eşimden soğudum onu evde de istemedim bosanamadigim için hep ayrı odalarda yaşamak istedim.Simdi de hastaneye gitmiştim bir ara orada da eski hocam olan doktoru gordum o hiç aklımdan çıkmadı ama bunun yaşadığım boşluktan kaynaklandığını bildiğim için hep saklı tuttum içindekileri ve sabrettim şimdi dayanamıyorum artık.bir de bu imtihan bindi üstüme ne yapacağım ben

İmtihan hastalıkla olur, mesela Rabbım hastalıkla sınar seni sabırla beklersin asarsın.
Ne biliyim evlat vermez, allahtan gelene boynum kıldan ince sınavım bu dersin, susarsın.
İşsız kalırsın sebat eder cabalar bulursun baska ıs. İssizlik te sınavımdı dersin.
Ama sızın Kocanız sınav degıl, yeryüzündekı seytan adeta.
Hem para vermeyerek sızı mahrum muhtac ediyor, hem Cocugunuzla tehdit ediyor.
Bu adama sınavım bu diye katlanırsanız, omrunuz hıc ugruna biter gider

22 yaşında, evli ve çocuklusun.

Keşke bir kaç yıl once konu acsaydin da,
Evliliği yurutmenin zor oldugunu,
Henuz kendini tanımadan evlenip cocuk sahibi olmanin sakincalarini,
Kadinin kendi ayaklari ustunde durmanin gerekliliklerini falan konussaydik.

Aileniz arkanızdaysa boşanın.
Çocuğunuzu sizden alamaz.
Ama baska bir erkeğe gitmek için yada baska bir erkegin ilgisi icin değil, kendinize hayat kurmak için yapın bunu.
Yok boşanmak ihtimal dahilinde değilse,.
Ona buna takılmayın, önünüze bakın
Açıköğretim vs bir şekilde eğitiminizi tamamlayın
El işi beceriniz, yeteneginiz ne varsa onu ise cevirmeye bakın.
Kendi ayaklarınız üzerinde durursanız yeniden konuşuruz.

22 yaşında, evli ve çocuklusun.

Keşke bir kaç yıl once konu acsaydin da,
Evliliği yurutmenin zor oldugunu,
Henuz kendini tanımadan evlenip cocuk sahibi olmanin sakincalarini,
Kadinin kendi ayaklari ustunde durmanin gerekliliklerini falan konussaydik.

Aileniz arkanızdaysa boşanın.
Çocuğunuzu sizden alamaz.
Ama baska bir erkeğe gitmek için yada baska bir erkegin ilgisi icin değil, kendinize hayat kurmak için yapın bunu.
Yok boşanmak ihtimal dahilinde değilse,.
Ona buna takılmayın, önünüze bakın
Açıköğretim vs bir şekilde eğitiminizi tamamlayın
El işi beceriniz, yeteneginiz ne varsa onu ise cevirmeye bakın.
Kendi ayaklarınız üzerinde durursanız yeniden konuşuruz.
22 yasında olmasına o kadar uzuldum ki suan..

22 yasında olmasına o kadar uzuldum ki suan..
Eşimle severek evlendik ilk zamanlarda çocuk olana kadar beni seviyordu şimdi çocuk oldu her şeyine karışır oldu gerçekten bir kaç ay kendime mühlet verilen oldu öldü olmadı bosanirim işimi elime alır ve kızimi alamazsam kız yurdunda yaşarım ailemin yanında yaşamayı dusunmiyorum

Eşimle severek evlendik ilk zamanlarda çocuk olana kadar beni seviyordu şimdi çocuk oldu her şeyine karışır oldu gerçekten bir kaç ay kendime mühlet verilen oldu öldü olmadı bosanirim işimi elime alır ve kızimi alamazsam kız yurdunda yaşarım ailemin yanında yaşamayı dusunmiyorum
Kızını alırsın nafakanı da. Hatta yasattıgı bu psikolojik sıddet yuzunden tazminatta alırsın.

Bir avukatla konusmanı tavsiye ederim.

Çocuk oyuncağımı bu iş acaba evcilik.mi aaa çocuğu aldim aldim alamadim kalsin ben yurda giderim nedir ya yaşın 22 yontulmamis bir kocan bir de kizin var .
Meslegin var mi calisicak misin kendine kizina nasil bakicaksin ahhh ah ömrünün baharindasin içim yaniyor böyle konuları okuyunca

Çocuk oyuncağımı bu iş acaba evcilik.mi aaa çocuğu aldim aldim alamadim kalsin ben yurda giderim nedir ya yaşın 22 yontulmamis bir kocan bir de kizin var .
Meslegin var mi calisicak misin kendine kizina nasil bakicaksin ahhh ah ömrünün baharindasin içim yaniyor böyle konuları okuyunca
Mesleğim var ama iş bulmak sıkıntı burada Hemsireyim ama hastaneler hep dolu atanmak gerekiyor o da yürürken düşüp ölme ihtimali kadar dusuk

Şu çocukları oyuncak sanıp da, aralarında gözdağı meselesine çeviren ebeveynleri allah kahretsin. Boşayın bu herifi. Kızınızı alın. Böyle çocukla gözdağı veren karaktersiz biriyle olmaz çünkü.
Eşim bana gözdağı verdi bildiğin çekeceksin dedi.Ne yapayım bosansam ailem kötü başka yerde nasıl yaşarım?boşanmadan yine kötünün bi iyisi.İki kötü arasında seçim yapmam lazım bir kaç ay icinde

İşinize karışmak gibi olmasın ama bence boşanmak bir çözüm değildir 22 yaşında erken evlenmiş olabilirsiniz bende aynı şekilde erken evlilik yaptım kendiniz de farkındasınız imtihanda olduğunuzun bu kadar kendinizi strese sokmak niye..?siz kendinize karamsarlık verirseniz hayatınız daha da mahvolur ve bu düşüncelerinizin hepsi şeytandandır aklinizdan çıkmayan hocanız da dahil,bir erkekten bıkıp diğer erkekten medet ummayın bence biraz kendinize dayanma gücü verin çocuğunuz için eşinizle uzlaşma yoluna varın bol bol salavat çekin dayanma gücünüz ve mücadeleniz yerine gelirse bu imtihanı kazanan siz olursunuz..😊sizin için bol bol dua edeceğim🙏

Mesleğim var ama iş bulmak sıkıntı burada Hemsireyim ama hastaneler hep dolu atanmak gerekiyor o da yürürken düşüp ölme ihtimali kadar dusuk
Hemşirelik hem iş alanı çok olan hem de atanması binlerce bölüme göre çok çok kolay olan bir bölüm. Bence şu ölü toprağını at üstünden ve kendine güven

İşinize karışmak gibi olmasın ama bence boşanmak bir çözüm değildir 22 yaşında erken evlenmiş olabilirsiniz bende aynı şekilde erken evlilik yaptım kendiniz de farkındasınız imtihanda olduğunuzun bu kadar kendinizi strese sokmak niye..?siz kendinize karamsarlık verirseniz hayatınız daha da mahvolur ve bu düşüncelerinizin hepsi şeytandandır aklinizdan çıkmayan hocanız da dahil,bir erkekten bıkıp diğer erkekten medet ummayın bence biraz kendinize dayanma gücü verin çocuğunuz için eşinizle uzlaşma yoluna varın bol bol salavat çekin dayanma gücünüz ve mücadeleniz yerine gelirse bu imtihanı kazanan siz olursunuz..😊sizin için bol bol dua edeceğim🙏
Ben de boşanma taraftarı değilim ama bıktım yaşadıklarından ama başka erkek için bosananlari mutlu görmedim.

İmtihan hastalıkla olur, mesela Rabbım hastalıkla sınar seni sabırla beklersin asarsın.
Ne biliyim evlat vermez, allahtan gelene boynum kıldan ince sınavım bu dersin, susarsın.
İşsız kalırsın sebat eder cabalar bulursun baska ıs. İssizlik te sınavımdı dersin.
Ama sızın Kocanız sınav degıl, yeryüzündekı seytan adeta.
Hem para vermeyerek sızı mahrum muhtac ediyor, hem Cocugunuzla tehdit ediyor.
Bu adama sınavım bu diye katlanırsanız, omrunuz hıc ugruna biter gider
Yaşınız dolayısıyla yaşanmışlığınız vardır eminim saygıda kusur etmek istemem size karşı lakin dünyada bir insanin başına ne kötülük gelirse o kesinlikle imtihandır kötü eş, hayırsız evlat, anlayışsız anne baba.. nasıl annemiz ve babamız bize kötülük etse de sabretmemiz gerekirse nikahına girdiğimiz eşlerimize de sabretmemiz gerekir. Tabii ki şiddet uygulanırsa gerekli şeyler yapılmalı fakat bunlar bence bir erkeğin sinirle yaptığı şeyler "kaderler dua ile değişir" Her başımiza gelen kötülükten kaçsaydık ne anlamı olacaktı hayatın?size saygım sonsuzdur bunlar benim düşüncelerim sevgilerimle🙏

Eşim bana gözdağı verdi bildiğin çekeceksin dedi.Ne yapayım bosansam ailem kötü başka yerde nasıl yaşarım?boşanmadan yine kötünün bi iyisi.İki kötü arasında seçim yapmam lazım bir kaç ay icinde
Rabbim yardım etsin inşallah ama ben dayanamam fazla ..şunu düşün bir yakının öldüğünde ertesi gün herşey bir şekilde tıkır tıkır işliyor hayat devam ediyor düşün..yani ayrılınca illaki bir dala tutunacaksın ilerisi belirsiz ama sen kararlı ol yeter

X