- 28 Haziran 2014
- 996
- 825
- 78
Mrb kızlar 23 yaşında 4 senelik evliyim birtanede 1 yaşında kızım var.evlendiğimden beri eşimi internetteki pis sitelere üyeliğini görüyorum.dün gece rus facebookunu imdirip sildiğini gördüm.kendimde indirip içeriğine baktım hiç bişey söylemeden ona.hiç hoş seylerle karşılaşmadan pislik iğrençlik dolu. İşi gereği daha önceden polonyaya gitmişti ozamanda telnde eskortlara baktığını görmüştüm hatta bi kızla bi sosyal ağdan konuştuğunuda gördüm.bişey yapmadığı üzerine yemin etti sürekli merakmış sadece evi terk edicektim yalvarıp durdurmuştu beni ama sürekli böyle şeylerin karşıma çıkması çok yıprattı beni.nası davranıcağımı bilmiyorum ne yapmalıyım çok çaresizim yardım edin nolur
Bence çok büyük konuşmayın bende dayağı kaldıramam bana bi fiske vursun asla durmam.herkesin farklı hayatı ve sabrettiği konuları var ortada günahsız bi çocuk var ve arkanı dönüp kolay kolay gidilmiyor maşesef.bende çok giderim dedim eşime ama çıkıp gitmesi öyle kolay olmuyor malesefBen sizin gibilere şaşıyorum doğrusu.eskortlaea baktığ8nı sosyal ağdan başka hatunlarla yazıştığını gördünüz.bidaha yapmycm diye yemin etti sizde affettiniz gitti öyle mi ? Benim eşim varya sosyal agdan bir kisiyle yazışsın onu anında boşarm.bana vurdu bana bağrdı çoğu kes kalbimi de kırdı.Ama başka kadnlara gelince mesele ona dünyayı dar ederim kıçına tekmeyi yer.biraz gururunuz varsa defolsun gitsin hayatınzdan.bunun adı rezillkten badka bisry degil
Bende inanmıyorum kızla rusça konuşmuş çünkü ne konuştu anlamadım ama baya uzun konuşmuşlar ten tene değmesede buda aldatmak değilmi.ben bi erkekle öyle intnetten konuşsam dayak yerim lise arkadaşım bile olsa
Dün gece konuştuk biraz inan bişey yapmıyorum fabrikadan vaktimde yok zaten görüyosun nasıl çalıştığımı dedi.kayınvalidem aldatılma konusunda eşlerimize yemin vermişti sütümü haram ederim diye.onu söyledi annesi sürekli hatırlatıyomuş oğullarına bu durumu yapamam inan dedi.hergün al telefonumu karıştır bişey bulamazsın diyo sen bu konuya çok taktın herşeyi buna yoruyosun dedi.evdeki karım çok güzel inan ihtiyacımda yok deyip gönlümü aldı şimdilik ama bu konu benim için burda kapanmadı tabiki.laleliye gittiğinde takip ettiricem ve göZetim altında sürekli bir hatası bitiricek artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?