Eşimle ayrılık derecesine geldim...

bizim ilk çıkmaya başladığımız zamanlarda, beni dışarı bile tek başıma çıkartmazdı, kıyafetime her şeyi karışırdı, hattımı değişti, msn mi değişti, telefonum da erkek arkadaş numarası bırakmadı, nişanlandık aynı şekilde, tabi ben kızdım ayrıldım ama tekrar ağladı bilmem ne barıştık, Evlendik, üç ay geçti kendine hemen arkadaş çevresi yaptı, beni soyutladı çevremden, sonrasında dışarı çıkmalar, takılmalar, hop aldatmalar. Benim suçum ne? Ona geç gelme, erken gel demek. Ama bunları herkes yapıyor. Hatta bu konu ile ilgili uzmandan da görüş ve destek aldım. Anladım ki onların ki sadece b.. yemek,başka bir şey değil!!!! Bizde de bir kabahat yok. Ne silah zoru ile evlendiler, ne de bize bunları yaşatmaya hakları var. Sakın üzülme, üzme kendini. Ailen biliyor mu durumu?

yok benimki o kadar yapmıyor, yani bu kadar kısıtlayıcı değil
telefonumu kontrol etmez, dışarı çıkmamak vs olmaz zaten ben o kadarına musade etmem, telefonumda kimlerin numarası var bilmez cunku telefonumu asla eline vermem, hicbiseyimin sifresini de bilmez, istemedi de cunku kendisi zararlı cıkar bunları yaparsa o da bunu iyi biliyor...
ailem bişey bilmiyor soylemeyi de dusunmem simdilik.
kendisi işyerinin bolum yemeklerine gider eşler gelmiyor o yemeklere ve ordayken aramam
yemekte oldugundan da eminim zaten vaktinde de geldi
gecen ay ben de kendi isyerimin bolum yemegine gittim ama o beni aradı
telefonda sinirliydi cunku muzik sesini felan duydu, ortam da ickili ama ben icmiyorum
ickili mi dedi evet dedim, aklı bende kalıyor anlıyorum ama benimle sinirli konusmasına bozuluyorum
orda dansetme vs demesine...biraz saygı bekliyorum

Yani zihniyete bak.. herkes kollarını açmış seni bekliyor sanki... milletin işi gücü yok
Evet benim eşimle benzer hareketler var... anlattıklarınızdan bazılarını benim eşimde sergiliyor.
GICIK oluyorumm.. ben telefonu doğru dürüst elime bile almam. unuturum çantamda, mutfakta
Millet dediğiniz gibi tel elinde kakara kikiri.. yapar. normaldir.
Ben elime alınca napıyosun, der.. tel.den faceye girsem.. eğilir kanepeden bakar..
Hatta geçenlerde telden buraya girdim. Konulara baktım
Geçmişe bakmış ba ba baa baa:KK62:
Yok efendin. sona geldik konusunu okumuşum....
Yok efendim 2. evlilikte mutsuz olanlar konusunu okumuşum
Hayırdır falan diyo... ya insanın kendine ait bir alanı olamaz mı şu hayatta...
Evlendik diye temellimi mala bağlıycaz
Ben bugün çook sinirliyim zaten... senin bu konuda beni atarlandırdı yine..

ya cok gıcıkmıs
bu kadar karısılması saygısızlık dediginiz gibi tapumuzla satınalmadılar
onlar da kimbilir isyerindeki pc lerden nelere bakıyorlar
ama neye bakıyorsa bakar aldatma olmadıgı surece herkesin bi ozeli olmalı
tamam ben de gorsem laf carptırırım o ayrı ama surekli tenkit edilince bunalıyorsun

gitgide abarttı artık, her halin gözüne batar, konuşmassın suç olur, konuşursun dırdır.
gülersin yağcısın der, gülmezsin ne kuruyosun yine aklında der..
onlar değişmez de..değişen benim saçların rengi oldu bembeyaz:KK61:

tartısırken ben tutamadım kendimi agladım ama hic etkilenmedi biliyor musun
yuksek tontan konusmaya devam etti
gozyaslarım bile senin icin bir hic dedim sonra

Benimki onları evlenmeden önce yapıyordu. Ha birde evliliğimizin ilk üç ayında. Sonra hiç bir şey yok. sadece kıyafetime karıştı. Diğer şeylere karışmadı, çünkü kendisi de karışılmasını istemedi, UYANIK!!

tartısırken ben tutamadım kendimi agladım ama hic etkilenmedi biliyor musun
yuksek tontan konusmaya devam etti
gozyaslarım bile senin icin bir hic dedim sonra
senin durumun benden iyi buna emin ol.
göz pınarlarım neden kurumadı nasıl bunca ağlamaya
görme bozukluğu yaşamadım (çok şükür) hayret ediyorum.
ben ağlarken, boşuna ağlama ağlamaz ezikliktir diyor adam.
kaldı ki içi yansın:KK62:

Benimki onları evlenmeden önce yapıyordu. Ha birde evliliğimizin ilk üç ayında. Sonra hiç bir şey yok. sadece kıyafetime karıştı. Diğer şeylere karışmadı, çünkü kendisi de karışılmasını istemedi, UYANIK!!

telefonumdan o kadar suphelenmesine ragmen hicbizaman eline almıyor
ya paşa gonlunu sıkmak istemiyor
ya da benim de karıstırmaya hakkım olacagından

tebrik ediyorum sizi aynen o kelimeyi kullandı..."beni kale almıyorsun" dedi onceki gün...
ben de bunu nasıl dersin butun hayatım senin uzerine kurulu bana buyuk haksızlık ediyorsun dedim
oda biliyor zaten senin tüm hayatının ona endeksli olduğunu Lütfen artık biraz başının dikine git..

senin durumun benden iyi buna emin ol.
göz pınarlarım neden kurumadı nasıl bunca ağlamaya
görme bozukluğu yaşamadım (çok şükür) hayret ediyorum.
ben ağlarken, boşuna ağlama ağlamaz ezikliktir diyor adam.
kaldı ki içi yansın:KK62:
ya pardon da ne diye çekiyorsunuz bu kadar bu adamları..

oda biliyor zaten senin tüm hayatının ona endeksli olduğunu Lütfen artık biraz başının dikine git..

zaman zaman bunu yaptım, baktım herseyim ona gore olmus ben de keyfime gore haraket etmeye basladım aslında son gunlerde boyle bana atarlı olmasının sebebi de bu, ne laflar ne sikayetler

zaman zaman bunu yaptım, baktım herseyim ona gore olmus ben de keyfime gore haraket etmeye basladım aslında son gunlerde boyle bana atarlı olmasının sebebi de bu, ne laflar ne sikayetler
şikayet etmesine izin verme sakın hele ki senin aileni arayop böyle böyle demesine kesinlikle izin verme bu kadar mutsuz da otursun kendi kendini yesin aileni üzmesin.. bu arada sakın çocuk yapma bu adama inan daha kötü olur herşey..

buraya yazdığımız iki kelime değil ki hayat
gir bak evmizden, kalbimizden, geçmişimizden içeri
ne yangınlar, ne badereler, ne acılar var!
aslında koca dedikleri şey ,sadece 4 harf.

İşte o yüzden bu 4 harfi tüm hayatımıza yayıpta hayatımızı ızdıraba çevirmeyelim..
Sen çok derin yaraları olan bir kadınsın belli ki
Kendine bol bol dua et..

Bende, ne yapıyor ne ediyor bilmiyorum...

böyle yapamadığımı söylemiştim
o da ayrılıyoruz diye algılayıp kabullendi hemen herhalde
bitti belki de...
belki de şu an yenisinin peşindedir kimbilir
yoruldum artık gercekten kimseye guven olmayacak mı bu hayatta
sırtını dondugunde guven duyabilecegin kimse kalmadı mı
belki de hata bende bilmiyorum ya ben mi beceremedim
kadın olarak ben mi tutamadım elde
hem bu kadar kıskanıp hem bu kadar 2 gun uzak durabilir miydi insan

Onların kıskançlıkları hastalıklı beyinlerinden kaynaklı. Normal bir kıskançlık değil, o nedenle her şey beklenir onlardan.

Tek hatalı sizsiniz. Sizi sanal da olsa aldatan biriyle evlenmişsiniz, şimdi de bedel ödüyorsunuz. Konu güzellik, laf ebeliği, vs değil.

X