- 10 Kasım 2014
- 8.944
- 15.759
- 44
- Konu Sahibi vesikaliyarim
bizim ilk çıkmaya başladığımız zamanlarda, beni dışarı bile tek başıma çıkartmazdı, kıyafetime her şeyi karışırdı, hattımı değişti, msn mi değişti, telefonum da erkek arkadaş numarası bırakmadı, nişanlandık aynı şekilde, tabi ben kızdım ayrıldım ama tekrar ağladı bilmem ne barıştık, Evlendik, üç ay geçti kendine hemen arkadaş çevresi yaptı, beni soyutladı çevremden, sonrasında dışarı çıkmalar, takılmalar, hop aldatmalar. Benim suçum ne? Ona geç gelme, erken gel demek. Ama bunları herkes yapıyor. Hatta bu konu ile ilgili uzmandan da görüş ve destek aldım. Anladım ki onların ki sadece b.. yemek,başka bir şey değil!!!! Bizde de bir kabahat yok. Ne silah zoru ile evlendiler, ne de bize bunları yaşatmaya hakları var. Sakın üzülme, üzme kendini. Ailen biliyor mu durumu?
yok benimki o kadar yapmıyor, yani bu kadar kısıtlayıcı değil
telefonumu kontrol etmez, dışarı çıkmamak vs olmaz zaten ben o kadarına musade etmem, telefonumda kimlerin numarası var bilmez cunku telefonumu asla eline vermem, hicbiseyimin sifresini de bilmez, istemedi de cunku kendisi zararlı cıkar bunları yaparsa o da bunu iyi biliyor...
ailem bişey bilmiyor soylemeyi de dusunmem simdilik.
kendisi işyerinin bolum yemeklerine gider eşler gelmiyor o yemeklere ve ordayken aramam
yemekte oldugundan da eminim zaten vaktinde de geldi
gecen ay ben de kendi isyerimin bolum yemegine gittim ama o beni aradı
telefonda sinirliydi cunku muzik sesini felan duydu, ortam da ickili ama ben icmiyorum
ickili mi dedi evet dedim, aklı bende kalıyor anlıyorum ama benimle sinirli konusmasına bozuluyorum
orda dansetme vs demesine...biraz saygı bekliyorum