-
- Konu Sahibi vesikaliyarim
eşinin çok ağır kompleksleri var sen sosyalleşince onu kale almayacağınıda düşünüyordur eminim. Senin ona bağımlı olmanı istiyor. Telefon olayı ise tamamen şu sözde kaynaklanıyor "Kişi kendinden bilir işi.."eğer bugün de konuşmazsa gidicem evden...
çünkü çok şımardı, ben sevgimi verdim ama o sadece şımardı....
millete bakıyorum telefonarı sürekli ellerinde, böyle olmak demek illa bişeyler çeviriyor mu demek oluyor
bense ne zaman telimi elime alsam sen ne yapıyorsun orda sorusu
daha önce aldatmış ve aldattığı sevgilisi de bunu aldatmış zaten. sorun burda belki de
aramızda 3 aydır hiç bir ilişki yok, bir yere gitse sormam, aramam gerek olmadıkça böyle bir durumu evlilik diyorsan evet evliyim. Ama uzun sürmeyeceği kesin. Taviz, tavizi doğurdu, her şeyine evet dedim, kabul ettim. Ben verdim ona bu rahatlığı, ama kendi rahatlığına bir şey dedim mi sonu aldatılmak oldu. Sıktı oldu. Bunların zihniyeti bu. Kendinde kabahat bulma sakın. Kimse silah zoru ile bunlara bir şey yaptırmadı.
eşinin çok ağır kompleksleri var sen sosyalleşince onu kale almayacağınıda düşünüyordur eminim. Senin ona bağımlı olmanı istiyor. Telefon olayı ise tamamen şu sözde kaynaklanıyor "Kişi kendinden bilir işi.."
"Dünden beri benle konuşmuyor sebepse benim bunaldım artık , yapamayacağım bu şekilde devam edemiyorum demem.
Üstüste incir çekirdeğini doldurmayacak tartışmalardan bunalmış olmam. Ona göre o beni mutlu etmek için herşeyi yapıyor, ama yaptığı şeyleri de her tartışmada sürekli başıma kakıyor. Bense hep hatalıyım nedense."
bu paragrafta kendimi gördüm.kendileri mükemmel bizi cami duvarına işeyen köpekler doğurdu sanki.hala trip atarsa açıklama yapmadan bir kaç parça eşya ile kafanızı dinleyin dicemde bence hepsinden önce ortak pcniz varsa ona ve onun telefonuna bir şekilde özel program yükletip konuşmalarını takip etmek.kendinizi kötü çirkin beceriksiz hissetmeyin aksine onu öyle düşünün kendinizi öyle hissederseniz başkaları onu daha çok beğenir böyleleri milletin moralini bozup pozitif enerjisinden faydalanıyor.
Ya bu tarz insanlara var ya değer verdik, afedersiniz ama götlerini kaldırdık. Hiç gerek yok aslında. Çok sinir oluyorum böyle insanlara. Bu insanlar HASTA!!!!
Ya normal olan insana göster sevgini de bu tarz insanlar, şımarıyorlar ve daha da kendilerini bir şey sanıp herkesi elde edebilirim zihniyeti ile düşünüyorlar.
arkadaş o kadar aynıyız ki, bir tek aldatma konusu hariç, o da olsa (Allah korusun) birebir diyeceğim.gerçi onun yerine de en az onun kadar, yaralayıcı uygulamaları var üzerimde.
ben de kursa gidiyorum bitti ve bizde hep beraber toplanıcaz..bu bile aynı Allah yardımcımız olsun.
elinizde kanıt olması açısından iyi olurdu böylece vesvese sahibi olmazdınız onun için yoksa;ne yapıyor kelimesi sizi tatmin edecek nede yapmıyor kelimesi.günümüzde tipten çok cüzdana bakıyor yapışkan kadınlar.cok haklısınız...ben etrafı tarafından dikkat ceken biriyim, yani bunu mesajda ustune basa basa yazmak istemedim, kendisi ise tip pek olmasa da laf ebesidir, lafı ile sempati kazanır. Beni bıraksa ya da ben onu bıraksam anında kapılacagım gibi bir dusunce var onda bence...Telefon takibine gelince gercekten bunu yapmak istemiyorum, canım artık sıkmak istemiyorum, çok iğrenç geliyor o şekilde takip etmek onur kırıcı geliyor
bu güne kadar yaptığım ettiğim hiç bir şeyin kıymeti olmadı.peki siz nasıl bir tavır takındınız ve nasıl bir çözüm uyguluyorsunuz
toplantıya gidecek misiniz, bence gidin kısıtlamayın kendinizi
ben gidicem cunku onlar istedikleri yere gidiyorlar
Canım benim sıkma canını, kimse bulunmaz hint kumaşı değildir. Sen dayanabileceğin sınırı bilirsin, dayanamıyorsan kimseyi çekmek zorunda değilsin. Sen daha önemlisin, senin psikilojin daha önemli, evladında yok. Kendini sakın ezdirme, tavrını koy, kendine gelsin, gelmez ise bas ... tekmeyi gitsin.
bu güne kadar yaptığım ettiğim hiç bir şeyin kıymeti olmadı.
bir kez takdir etmedi..seninki gibi kendine aşık, kendiyle mutlu bir adam
gideceğim, zaten sayesin de arkadaşım bile kalmadı etrafımda.
elinizde kanıt olması açısından iyi olurdu böylece vesvese sahibi olmazdınız onun için yoksa;ne yapıyor kelimesi sizi tatmin edecek nede yapmıyor kelimesi.günümüzde tipten çok cüzdana bakıyor yapışkan kadınlar.
bay bayan karışık...sadece bayan olsa bişi demezdi. baylar da ortamda varsa beni kaptıracağını sanıyor hemen
gitgide abarttı artık, her halin gözüne batar, konuşmassın suç olur, konuşursun dırdır.evet ne güzel tarif etmişsin
KENDİNE AŞIK VE KENDİYLE MUTLU
olmaya da devam etsin...kesinlikle sadece kendine aşık
off nasıl sinirliyim