Eşimle ayrılık derecesine geldim...

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.944
15.759
44
Dünden beri benle konuşmuyor sebepse benim bunaldım artık , yapamayacağım bu şekilde devam edemiyorum demem.
Üstüste incir çekirdeğini doldurmayacak tartışmalardan bunalmış olmam. Ona göre o beni mutlu etmek için herşeyi yapıyor, ama yaptığı şeyleri de her tartışmada sürekli başıma kakıyor. Bense hep hatalıyım nedense.

Daha dün akşamdan örnek vereyim. Ben bi kursa gidiyorum, kurstaki ortam falan güzel orda bayan arkadaslar da edindim. Kurs artık bitiyor 1 haftası kaldı. Kurstan konu açıldı eşime kurstan memnun olduğumu söyledim son gün de kurs çıkışı topluca bi yerde 1 saat falan oturalım dendi, eşler sevgililer yok sadece kursiyerler. Bundan eşine bahsettim kesin de değil dedim. Sen misin diyen nezaketen de olsa onu cagırmam gerekirmiş, kimse eşiyle gelmicek kurs cıkısı biraz oturup kalkılcak desem de iyi sen takıl arkadaslarınla takılmaya da devam et dedi...Böyle gereksiz sert sözlere kırılıyorum, zaten tartışmak hiç istemiyorum boyle basit şeylerden. Aynısını o yapsa ben niye gelmiyorum diye bozulmam sonucta ne işim var kurs hoca sınav muhabbeti olur vs. Ki beni kursa bırakmıştı birgün, kursun içine kadar geldi benle ve herkese gösterircesine beni öperek gitti. Tamam olabilir buna bişey demiyorum hatta bazen insanın hoşuna da gider sahiplenilmek, kıskanılmak...Ama benim dayanamadığım sert tavırlar, "Sen arkadaşlarınla takılmaya devam et" gibi....

Benim güzel olmamı kaldırmıyor sanki, yani amacım burda kendimi övmek değil durumu açıklamak, han çok güzel diye tabir edilenlerdenim, kendisi de her fırsatta bunu kıskanır , onda da tipten ziyade çene vardır çenesiyle sempati kazanır...Ama ben nasıl biriyim ki her sosyal ortamda begendigim birine mi gidicem gercekten cok sacma

Böyle ufak şeylerden sürekli kavga çıkarıyor. Bu tartışma esnasında da şöyle bişey oldu: İstanbul'da görmek istediğim bir müze vardı, uzun zamandır da gezmedik gitmedik biyere. İstanbul'a gitsek demiştim, o da tamam gideriz demişti ufaktan plan yapmıştık. Bu tartışma esnasında İStanbul'a da gitmiyoruz dedi...Nerden çıktı bu kadar lafın içine bunu da şıkıştırdın aklınca bana ceza mı kesiyorsun dedim, biz böyleyken onu düşünecek halim yok merak etme zaten dedim. Yok içinden gelmiyormuş beyefendinin.

Benim sosyal bir hayatım olmasını kaldıramıyor, artık ona bişey anlatamaz oldum, şurda şu kişiyle şunu konuştuk desem günlerce ağzına sakız eder...Grup olarak arkadaşlarınla tabiki görüşebilirsin der ama gitmek istediğimde tavır yapar, sanki onu aldatıyormusum gibi bi tavır takınır.

Artı onun yanındayken asla telefonuma dokunmamı bile istemiyor. Benim hiçbir olayım yok, ona hicbizaman ihaneti bırak yanından bilegeçmem allah korusun ama herkes gibi ben de bazen telefonumu kontrol ederim, sosyal medyalara gozatarım ama bu onu cok rahatsız ediyor, ne zaman telefonumu elime alsam siniri bozulur, gecen gun de uyardı...

Ama kendisine gelince arkadaslarıyla dısarı cıkar, işyeri iftarlarına katılır vs. onun hakkı bunlar.
Artık rahat davranamıyorum onun yanında, telefonuma bile bakamıyorum suçlu gibi oldum.
Evlenmeden önce ilişkimizin başında başkalarıyla yazıştığını görmüştüm, hatta yazışmaları okudum, kızın biriyle resmen flörtöz bir tarzda yazışmıştı. Kız da beni bilmediği için buna pas vermiş. Onun dışında önceden gelen bi kadınla ilişkisini mesaj üzerinden arada da olsa devam ettiriyordu sanki. Ben bunları ortaya çıkarmıştım ve çok tavırlar aldım ayrıldım, herşeyi siliyorum demişti bütün sosyal medya hesaplarını falan kapatmıştı hala da kapalı...Sonra evlendik işte.Ama o güven duygusunu ben geri alamadım sanırım. Hadi ben öyleyim ama o neden beni bu kadar kısıtlıyorsa...Bu gidişle sonumuz iyi görünmüyor :KK43: Hem kızgınım hem üzgün hem hayalkırıklığı içindeyim. Şu anda kimbilir belki de başkasıyla muhammet ediyordur ben bu haldeyken. Önceki eşini de aldatmış ama haklı görüyor kendini, sorunlar olduğu için...

Benim her derdime koşar hakkını yiyemem, çiçek alır, isteklerimi geri çevirmez, sadece olumlu yönlerini anlatsam daha ne istiyorsun dersiniz ama tartışma esnasında da bütün bunları başıma kakmasını da iyi bilir. Sanki ben nankörün teki, o mükemmel koca gibi konuşur. Haksız olduğu yerde söylesem de kabul etmez.

En sonki tartışmamızda artık bu şekilde yapamıyorum dedim, bende de hata var sonra konuşalım dedi ve 1 gündür konuşmuyor. Şimdi siz söyleyin ne yapayım

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldatan erkek, kızını ya da o yoksa karısını aşırı derecede kısıtlama yoluna gidiyormuş, araştırmalara göre.
Hoş değil, ama değerlendirmek lazım.

Aldatan erkek, kızını ya da o yoksa karısını aşırı derecede kısıtlama yoluna gidiyormuş, araştırmalara göre.
Hoş değil, ama değerlendirmek lazım.

bi ara kontrol ediyordum ama insanın psikolojisi bozuluyor dedektif gibi hem de farkederse küçük duruma düşüyorsun o yüzden kendime eziyet etmemek için artık kontrolü bıraktım...kimbilir belki de gündüz sohbet muhabbet gırla gidiyordur birileriyle...
Umrunda bile değilim belki şu an

o eşini aldattı ya, korkuyor ki Allah da onu öyle bir durumda bırakır. Yani, belki de senin de onu aldatacağını düşünebilir. Derler ya" yaşattığını, yaşamadan ölmezsin" .Sanırım onu düşünüyor.

Bu ne yaa!!!
Ne demeye bu kadar taviz verdiniz siz bu adama
siz köle değilsiniz ne demek kurs arkadaşlarınlasın diye trip atmak yada telefona bakıyorsun diye tavır yapmak.
Baksana sen bile onu aldattığımı düşünüyor gibisinden saçma bir şey yazmısın.
Kendinize gelin lütfe bu kadar aciz davranmayın.. Ve iki çiçeğe ve tatlısözede kanmayın. o sizin zaaflarınızı kullanmayı çook iyi öğrenmiş.

o eşini aldattı ya, korkuyor ki Allah da onu öyle bir durumda bırakır. Yani, belki de senin de onu aldatacağını düşünebilir. Derler ya" yaşattığını, yaşamadan ölmezsin" .Sanırım onu düşünüyor.

Evet olabilir hiç bu açıdan düşünmemiştim. Ama benim öyle biri olmadığımı artık anlamış olması lazım. Bana diyor ki tartışırken beni tanı artık tanı...Evet ben tanıyorum geçmişiyle beni uğrattığı hayalkırıklarıyla hepsi aklımda...

Bu ne yaa!!!
Ne demeye bu kadar taviz verdiniz siz bu adama
siz köle değilsiniz ne demek kurs arkadaşlarınlasın diye trip atmak yada telefona bakıyorsun diye tavır yapmak.
Baksana sen bile onu aldattığımı düşünüyor gibisinden saçma bir şey yazmısın.
Kendinize gelin lütfe bu kadar aciz davranmayın.. Ve iki çiçeğe ve tatlısözede kanmayın. o sizin zaaflarınızı kullanmayı çook iyi öğrenmiş.

evet hak veriyorum size. ben tavizi çok verdim. özellikle telefonuma falan karışmaya hiç hakkı yok. Zaten resti çektim ben de aramıyorum sormuyorum. Kendi bilir benim hiçbir suçum yok naneleri yiyen hep kendisi. Şımarıklık artık onunkisi

Aynı hayatı 2.kez yapacak kadar gerizekalı değildir herhalde eşiniz..
Çocuk oyuncağı sanıyor ewliliği sanırım..
Bence sizde biraz tavır alın, o konuşmaya çalışsın sizinle...

Bu tarz zihniyete sahip olan insanlar, karşısında ki insanları kendileri gibi görürler. Benim eşimde karışırdı bana, kıyafetime, her şeyime ama gel gör ki kendi her naneyi yedi. Allah yardımcın olsun..

evet hak veriyorum size. ben tavizi çok verdim. özellikle telefonuma falan karışmaya hiç hakkı yok. Zaten resti çektim ben de aramıyorum sormuyorum. Kendi bilir benim hiçbir suçum yok naneleri yiyen hep kendisi. Şımarıklık artık onunkisi
kesinlikle bırak tavizi gidicem de ve git ne demek trip atmak . Kendisi paşalar gibi gezecek sana gelince nezaketen çağır diyecek oldu... Bence bu kıskançlık değil saçmalık.. Baktı ki karısı her istediğini yapıyor oda bunu bir güzel kullanıyor

Kurs gurubunuz sadece bayan mi, yoksa erk,bayan karisik mi?

Karisik sa erkekler bunu sorun yapar.

Sadece bayansa yaptigi cok sacma , gercekten cok yuz vermissiniz.

kesinlikle bırak tavizi gidicem de ve git ne demek trip atmak . Kendisi paşalar gibi gezecek sana gelince nezaketen çağır diyecek oldu... Bence bu kıskançlık değil saçmalık.. Baktı ki karısı her istediğini yapıyor oda bunu bir güzel kullanıyor

eğer bugün de konuşmazsa gidicem evden...
çünkü çok şımardı, ben sevgimi verdim ama o sadece şımardı....
millete bakıyorum telefonarı sürekli ellerinde, böyle olmak demek illa bişeyler çeviriyor mu demek oluyor
bense ne zaman telimi elime alsam sen ne yapıyorsun orda sorusu
daha önce aldatmış ve aldattığı sevgilisi de bunu aldatmış zaten. sorun burda belki de

Kurs gurubunuz sadece bayan mi, yoksa erk,bayan karisik mi?

Karisik sa erkekler bunu sorun yapar.

Sadece bayansa yaptigi cok sacma , gercekten cok yuz vermissiniz.

bay bayan karışık...sadece bayan olsa bişi demezdi. baylar da ortamda varsa beni kaptıracağını sanıyor hemen

peki ayrıldınız mı yoksa şu an hala evli misiniz
aramızda 3 aydır hiç bir ilişki yok, bir yere gitse sormam, aramam gerek olmadıkça böyle bir durumu evlilik diyorsan evet evliyim. Ama uzun sürmeyeceği kesin. Taviz, tavizi doğurdu, her şeyine evet dedim, kabul ettim. Ben verdim ona bu rahatlığı, ama kendi rahatlığına bir şey dedim mi sonu aldatılmak oldu. Sıktı oldu. Bunların zihniyeti bu. Kendinde kabahat bulma sakın. Kimse silah zoru ile bunlara bir şey yaptırmadı.

X