• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle ayrıldık, onu affetmek çözüm değil, hatasını anlamasını nasıl sağlayabilirim

neyapsambilmem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
120
2
26
Hatay
eşimle maaş kavgası yüzünden ayrılmıştık, beni maaşım için sevdiğini düşünmeye başlamıştım ama geçirdiğimiz birçok güzel anı aklımdan gitmiyor. bir gün kavga ettiysek bir ay mutlu mesud yaşadık. beni çok kırdı tartışmalarımızda, haksız yere hakaret etti, ayrılalım dedi, sensiz daha mutluyum bile dedi. ayrıca bu konulara iki tarafın ailesi de dahil. şimdi tamam maaşını istemeyeceğim gel diyor ama pişman olmadıktan, gerçekten yanlış yaptığını anlamadıktan önce ona geri dönersem bir süre sonra aynı şeylerin tekrarlanacağını düşünüyorum. eğer gerçekten burnu sürterse bu hatayı tekrarlamaz yoksa ona dönmek istemiyorum. nasıl davranmalıyım bu konuda çok mu sert olmalıyım kestirip atsam kaybedeceğinden korkup akıllanır mı? ne yapmalıyım?

çocuğunuz varmı bilmiyorum ama kestirip atmayın derim ben.basit bir konu bu ama çok ağır konuşmuş cidden.ama şu varki insanlar sinirli anlarında hiç söylemek istemedikleri biçok şeyi söylerler tek karşılarındakinin canını yakabilmek için.sanıyorum onunkide böyle birşey.alın onu karşınıza konuşun bence.

evet canımı çok yaktı. beni sevmediğini düşündüğüm için onunla barışmıyorum. zaten de kendini affettirecek bir adım atmıyor. hatasından pişman olmazsa onunla barışmak istemiyorum çünkü aynı şeyleri bir daha kaldıramam. karşılıklı oturup konuşmaya gelince bunu beceremiyoruz. çünkü ikimiz de çok kızgınız ve ben ayrıca da çok kırgınım. konuşmayı denedik ama hatalı değilmiş gibi davranması benim ayrıca sinirimi bozuyor. yani konuşmayı öncelikle onun çok istemesi gerektiğini düşünüyorum, yoksa üste çıkması çabası herşeyi mahvediyor

evet canımı çok yaktı. beni sevmediğini düşündüğüm için onunla barışmıyorum. zaten de kendini affettirecek bir adım atmıyor. hatasından pişman olmazsa onunla barışmak istemiyorum çünkü aynı şeyleri bir daha kaldıramam. karşılıklı oturup konuşmaya gelince bunu beceremiyoruz. çünkü ikimiz de çok kızgınız ve ben ayrıca da çok kırgınım. konuşmayı denedik ama hatalı değilmiş gibi davranması benim ayrıca sinirimi bozuyor. yani konuşmayı öncelikle onun çok istemesi gerektiğini düşünüyorum, yoksa üste çıkması çabası herşeyi mahvediyor

Back