- 11 Haziran 2017
- 622
- 527
- 18
Merhaba bu konu icin uye oldum ..esimle 2 yildir evliyiz .. Bir cok sorun atlattik bir kez dinen bosadi beni sadece sacma kuruntulari kiskancligi yuzunden .. Ailecek.affettik pismanim dedi neyse ama sorunlar bitmedi cok sinirli simdi cok asabi ofayara davet edildik son anlarda ben gelmiyorum dedi beni azrladi aileminde katilacagi iftardi artik yeter dedik ve eve geldim gitmiyecegini duydular abimin arladasiydi ona guvendim iyi cocuk dedi evlendik simdi ise o kadar ters ki hamileyim ustume glemekten çekinmeyen biri. Ah ah neler varda yazamiyorum hepsini suan annemlerdeyim 4 gundur .. Bu is uzayacak.gbi onu seviyorum ama huyu cok bozuldu nasil yapacagim ne yapacagim bilmiyorum ..bu arada dayak mi yiyorsun demeyin yemiyorum .. Oyle siddet degil bu birbirimize saygiyi yitirdik malesef benu cok severdi bebegi olsun cok isterdi ama aileme kadar sinirli davranunca simdi ailem gondermeyiz ahlakini duzeltsin diyorlar .. Duzelir mi bilmiyorum ben ona acirken o beni ailesine kotuluyormus ciddi ve mantikli yorumlara ihtiyacim var lutfen sacmalayacagina inanan yazmasin tesekkur ederim
Son düzenleme: