eşimle aramiz çok kotu ev arkadasi olduk 1.5yildir.ve 3.5 yillik evliyiz.bana fikir verin ne yapcam

Sizde on yargilisiniz basiniza gelmedigi icin bilmiyonuz.tamam hataliyim ama oda beni kirdi.ailesine gelince onlar hatali beni cok uzduler.kaynanam saygiyi gaketmiyor.yalandan onlara nasil iyi davrancam bole yspan varmi ki?

Kesinlikle katılmıyorum bunun on yargı ile hiç alakası yok.Ailesi sizi ne kadar uzmus olursa olsun,birincisi onlar Eşinizin annesi babası, ikincisi yaşça büyük insanlar. Kirginlari dile getirip bu kadar üzücü davranmak yerine ailesinden uzak durmak mecbur kalmadikca gorusmemek mecburiyet oldugunda görüşüldüğü zaman yüzlerine gülmemek ama suratta asmamak,mesela mutfakta is yapıp onlar la oturmamak cocugunuzla ilgilenmek ve esinize kendi anne babası ile ilgili ileri geri konuşmamak doğru olandır. Esinizde kör değil sonuçta gorecektir. Siz böyle davranarak esinizn size olan saygısını bitirirsiniz başka bi işe yaramaz. Hayatta ilk kaynanadan kayinpederden çeken siz değilsiniz bu saygısızlık yapmanın sebebi olamaz. Essegin yoksa sahibinin Hatri vardır demişler. O yüzden yaptığım ilk yorumun arkasındayım. Ben 23 yaşında bir insanım ve bazı sebeplerden dolayi sürekli olarak erkek arkadaşımın ailesi hatta tüm sülalesi ile içli dişli oldum. Insanlar beni de kırdı hoşuma gitmeyen şekilde davranildi hatta annesinin beni çok üzdügü zamanlar oldu. Ben böyle bi tepki vermedim. Erkek kardeşim var yarın bi gün onun da kız arkadaşı olucak. Ne istediğimi ne bekledigimi bilerek ona göre davrandigima inanıyorum her daim. Nitekim sizin düşündüğünüz doğru olsa esinizle bu tip sorunlar yasamazdiniz.

Benim esim herzaman benim arkamda durdu anne babasi konusundada sen gaklisin ama ses etme dedi.bende dayanamadim bi gun patladim.o buna kirildi.

Bütün konuyu okudum varmi bi gelisme diye? En son da senin cevabını gördüm. Yok ya benden kadin olmazmis onu anladım. Demişsin. Sen kendi içinde herseyini tüketmiş gibisin, kadinligini, evliliğini, mutlulugunu, huzurunu....ve daha güzel olan bir sürü duyguyu yitirmissin.
Ilk önce kendinle barış...pes etmekle duzelemeyecegini kabullen...tanıdığım bütün anneler yorgun, uykusuz ve bitkin..tek başına değilsin yani...duzelmeyi ilk önce kendin isteyeceksin, öyle yalanciktan değil yürekten isteyeceksin. Yoksa bu durumun duzelecegi yok....

eşin için uykundan bile feragat edememen üzücü.

Ya arkadaşım al eline bir tesbih git mahalle kahvesine orda iki batak atın erkeklerle takıl onu yapmam bunu yapmam hakaret ederim kusura bakmayında size kadılık namına fiziğiniz dışında ne var, ordaki insanlar bile senin şu halinden bin kat romantik, duygusal ve cana yakındır. Ya kendinize gelin yada ayrılın o adamdan, yazıktır herkes dünyaya bir kez geliyor. Güzel bir hayat yaşamak varken zehir ettirmeyin ona bu yaşamı.

Benmi, hahaha .
Kac aylik oglusun?
Kendi odasina cikarsan minigi? Cokmu kucuk?
Horlama diyip gecmesin bi sefer daha gitsin bence doktora, bi horlama yuzunden bu haldesinz resmen, hafife almayin.

Kocandanmi cekindin kiz sen, kocan o kocan. Sende onu soyle bi uzunca opseydin.
Burya konu acmis bulundun ama.
Canim hersey sende bitiyo farkindasin dimi?
Burya ne kdr rahatsiz oldugunu yazda yaz gunah cikarir gibi, hic bi ilerleme kaydedemezsinki? Hersey sende bitiyor.
Bu sana hic bi fayda saglamaz.
Sadece 1 sefrrcik bee.
Bi sefrrcik cilveli tatli seker ol zaten kocan coktan hazir barismaya.

Edit: Mesajini gec gordum o yuzden gec cevap verdim, gelismeler nasil??

Bu olay bir seferde çözülecek bir durum degil. Siz ona bunu yaptın sen sunu yaptın sen tarzı konuşursanız tabii sizi suçlamaya baslar.
Gecmise Sünger çekip 0 dan başlayabilirsiniz...
Bence esınız kırıla kırıla keskinleşmiş.
Onu törpülemek sizin elinizde.

Benim niye hic gucum yok.bi cocukla coktum resmen.hic birseye halim ve zamanim yok.bebegim 8 aylik.ben iyi olmaya calisiyorum ama bu sefer o ufacik bi sert konusmamda patlio bana saygisiz diyo kufur bile edio biktim artik.kimsede yok yanimda buraz yardimci olsun.ailem uzakta
kucuk bi ikcedeyim ben toplam 2 tane arkadasm var.konusuo rqhatliyamiyorum ki o isten gelince basliyorum konusmaya yok gece uyumadi oglan hic durmadi omuzlarim kollarim diye..soneada bana ilgu goster bilmem ne boyle konusup duruom((

bu gece en güzel iç çamaşırlarını giy ve kocanın koynuna gir. hiç bir şeyi sorma onunda sormasına izin verme. her şeyi unutup yeniden başlayın. allah'ın melekleri size bu gece rahmet dileyecektir.

Esinizi kendinizden uzaklastiriyosunuz. Onu bosluga dusurmeyin. Disarida arayislara itmeyin. Pisman olursunuz.

Yakinlasin. Ne demek gimlek aldim.o optu ben opmedim. Opeceksiniz. Ondan daha cok opecekainiz hem de. Ayrica ben yatak ayirmaya hic ama hic sicak bakmiyorum. Gerci sizin makul bir sebebiniz var ama baska bir yolunu bulmali bunun. Yan odada olsun bebek. Bebek telsizleri var mesela ondan koyun. Aglayinca haberiniz olur.

Bence esinizi cok uzaklastirmissiniz. Cok da yeni evlisiniz.

Canim ama bak sayfalarca aynisi soylenmis sana.
Bastan baslayalim simdi.
Anlat bakalim sen nasil bi hayatiniz olsun isterdin? Detayli sekilde yaz bi sen biz dinliyoruz.

bu gece en güzel iç çamaşırlarını giy ve kocanın koynuna gir. hiç bir şeyi sorma onunda sormasına izin verme. her şeyi unutup yeniden başlayın. allah'ın melekleri size bu gece rahmet dileyecektir.
biseyleri cozemeden bole bisey yapamam ben
kendime guvenemiyorum bu konuda.ilk once muhabbetimiz duzgun olsun.isten geldiginde bi beni opsun nasilsn hayatim desin.ondan sonra olur o..

Canim ama bak sayfalarca aynisi soylenmis sana.
Bastan baslayalim simdi.
Anlat bakalim sen nasil bi hayatiniz olsun isterdin? Detayli sekilde yaz bi sen biz dinliyoruz.
Eskisi gibi guzel sozler dusunceli davranislar vede sewisebilmek...ben sinirli bi insanim.benim ufacik bagirmamda eskiden ofkelenmezdi o.sakinlestirirdi beni.simdi ofkelenio.bu sefer kavfa buyuyor.oyle olsun istemezdm mesela beni biliyo sinirimin anlik oldugunu da

Su yazdiklarini tekrar oku.
Tum bunlari yazarken sorunun sende oldugunun farkina varmissindir umarim.
Cunku sen diyosunki ben hala ayni kati sinirli sert kadin oluyum o hala pesimden kossun. Adaminda bi gururu var dimi? senin tarafindan terslenmek icin gelmedi o adam dunyaya. Bence bu kadr yeter.
Canim hicte kusura bakma ama cok cok bencilsin.
Dumduzde yaziyorum burya; tam bosanilacak kadin tipisin.
Bosanmak istese yerden goge kadar hakli.
Belki ilerde pisman olursun bu yaptiklarindan.
Ama dusunuyorum, sen hala hatayi onda bulursun bence yinede.
" benim sinirli oldugumu biliyo zaten, eskiden dayanan erkek neden simdi birden degisti ben eski kocami istiyordum o degistiii' dersin buralarda.

Sorun sende ve sen degismek istemiyosun.
Biz ne yapabiljrizki? Bu konu uzar gider.
Kocanda sende mutsuzsun hala, elde var sifir.
Cok kati goruslu ciktin.
Kocani baglada bize onu ikna etmeye calisalim: bosaninda sen sag o selamet.
Bari o rahata erer, kendine yeni bi yol cizer. Sende kati kalbinle mutluca yasarsin. Insan bari 8 aylik yavrucagi icin az bi caba sarfeder ya.

Sert oldu.
Ama icim rahatladi.

Aynen düşündüklerimi yazmışsın

Konu sahibi. İşten gelince sarılsın, öpsün diyorsun ya? Bunu neden sen yapmıyorsun?
Adamı bıktırmışsın yani. Kimse kimsenin peşinden bir ömür koşmaz. Ben sinirliyim deyip çekilme bi köşeye..
Meyvesini falan veriyorum diyorsun ya. Verirken 'al hayatım' de öp yanağından git mutfağa. Böyle böyle yapabilirsin bu kadar zaman sonra. Bi anda iç çamaşırı giyip yatağa girilmez. Çekinirsin doğal olarak. 1,5 sene.. Önce bi öpün sarılın birbirinize, cinsellik ondan sonra gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…