- 9 Haziran 2015
- 185
- 20
- 35
-
- Konu Sahibi alis_gbegb
Sizde on yargilisiniz basiniza gelmedigi icin bilmiyonuz.tamam hataliyim ama oda beni kirdi.ailesine gelince onlar hatali beni cok uzduler.kaynanam saygiyi gaketmiyor.yalandan onlara nasil iyi davrancam bole yspan varmi ki?
Benim esim herzaman benim arkamda durdu anne babasi konusundada sen gaklisin ama ses etme dedi.bende dayanamadim bi gun patladim.o buna kirildi.Kesinlikle katılmıyorum bunun on yargı ile hiç alakası yok.Ailesi sizi ne kadar uzmus olursa olsun,birincisi onlar Eşinizin annesi babası, ikincisi yaşça büyük insanlar. Kirginlari dile getirip bu kadar üzücü davranmak yerine ailesinden uzak durmak mecbur kalmadikca gorusmemek mecburiyet oldugunda görüşüldüğü zaman yüzlerine gülmemek ama suratta asmamak,mesela mutfakta is yapıp onlar la oturmamak cocugunuzla ilgilenmek ve esinize kendi anne babası ile ilgili ileri geri konuşmamak doğru olandır. Esinizde kör değil sonuçta gorecektir. Siz böyle davranarak esinizn size olan saygısını bitirirsiniz başka bi işe yaramaz. Hayatta ilk kaynanadan kayinpederden çeken siz değilsiniz bu saygısızlık yapmanın sebebi olamaz. Essegin yoksa sahibinin Hatri vardır demişler. O yüzden yaptığım ilk yorumun arkasındayım. Ben 23 yaşında bir insanım ve bazı sebeplerden dolayi sürekli olarak erkek arkadaşımın ailesi hatta tüm sülalesi ile içli dişli oldum. Insanlar beni de kırdı hoşuma gitmeyen şekilde davranildi hatta annesinin beni çok üzdügü zamanlar oldu. Ben böyle bi tepki vermedim. Erkek kardeşim var yarın bi gün onun da kız arkadaşı olucak. Ne istediğimi ne bekledigimi bilerek ona göre davrandigima inanıyorum her daim. Nitekim sizin düşündüğünüz doğru olsa esinizle bu tip sorunlar yasamazdiniz.
eşin için uykundan bile feragat edememen üzücü.Ayyy ne olumlu birisin sen oyle:) keske bende senin gibi olabilsem...yatagi ayirmasaydim oglumda bende cok uykusuz jalicaktik ameliyat oldu burnundan sirf horlamamak icin ama gecmedi.ben emziriyorum daha.oglan gece emmeye kalktiginda uykulu oluyo ama babasinin horultusuna uyaniodu.o yuzden ayirdim.birde hic bi sekilde birburimizi opmuyoz artik.gecenlerde ona hefiye bi gomlek aldim beni optu karsilik veremedim unutmusum yeni gelin gibi durdum:) alisik degilim dedim.
Ayyy ne olumlu birisin sen oyle:) keske bende senin gibi olabilsem...yatagi ayirmasaydim oglumda bende cok uykusuz jalicaktik ameliyat oldu burnundan sirf horlamamak icin ama gecmedi.ben emziriyorum daha.oglan gece emmeye kalktiginda uykulu oluyo ama babasinin horultusuna uyaniodu.o yuzden ayirdim.birde hic bi sekilde birburimizi opmuyoz artik.gecenlerde ona hefiye bi gomlek aldim beni optu karsilik veremedim unutmusum yeni gelin gibi durdum:) alisik degilim dedim.
Benim niye hic gucum yok.bi cocukla coktum resmen.hic birseye halim ve zamanim yok.bebegim 8 aylik.ben iyi olmaya calisiyorum ama bu sefer o ufacik bi sert konusmamda patlio bana saygisiz diyo kufur bile edioBenmi, hahaha.
Kac aylik oglusun?
Kendi odasina cikarsan minigi? Cokmu kucuk?
Horlama diyip gecmesin bi sefer daha gitsin bence doktora, bi horlama yuzunden bu haldesinz resmen, hafife almayin.
Kocandanmi cekindin kiz sen, kocan o kocan. Sende onu soyle bi uzunca opseydin.
Burya konu acmis bulundun ama.
Canim hersey sende bitiyo farkindasin dimi?
Burya ne kdr rahatsiz oldugunu yazda yaz gunah cikarir gibi, hic bi ilerleme kaydedemezsinki? Hersey sende bitiyor.
Bu sana hic bi fayda saglamaz.
Sadece 1 sefrrcik bee.
Bi sefrrcik cilveli tatli seker ol zaten kocan coktan hazir barismaya.
Edit: Mesajini gec gordum o yuzden gec cevap verdim, gelismeler nasil??
bu gece en güzel iç çamaşırlarını giy ve kocanın koynuna gir. hiç bir şeyi sorma onunda sormasına izin verme. her şeyi unutup yeniden başlayın. allah'ın melekleri size bu gece rahmet dileyecektir.Kizlar yeni uye oldum.benim derdime bi care fikirler verin istiyorum.biz 3bucuk yillik evliyiz 8 aylik bebegim var.cok sewerek ewlendik.ailesi beni istemedi.ama o beni cok sewdi benim onu sewdigimdende cok.yalniz ben bu sewgiyi suisstimal ettim hep saygisiz davrandim.ne olduysa hamileligimde degisti iyice bende degistim.kayinvalidemle kavga ettim onu hice sayarak.onu kirdim.simdi tam bi bucuk yildir ew arkadasi gibiyiz cok kirginuz birbirimize ne yapcam ben.duygularimi gosteremeyen bi kadinim bu arada(
Benim niye hic gucum yok.bi cocukla coktum resmen.hic birseye halim ve zamanim yok.bebegim 8 aylik.ben iyi olmaya calisiyorum ama bu sefer o ufacik bi sert konusmamda patlio bana saygisiz diyo kufur bile ediobiktim artik.kimsede yok yanimda buraz yardimci olsun.ailem uzakta
kucuk bi ikcedeyim ben toplam 2 tane arkadasm var.konusuo rqhatliyamiyorum ki o isten gelince basliyorum konusmaya yok gece uyumadi oglan hic durmadi omuzlarim kollarim diye..soneada bana ilgu goster bilmem ne boyle konusup duruom((
biseyleri cozemeden bole bisey yapamam benbu gece en güzel iç çamaşırlarını giy ve kocanın koynuna gir. hiç bir şeyi sorma onunda sormasına izin verme. her şeyi unutup yeniden başlayın. allah'ın melekleri size bu gece rahmet dileyecektir.
Eskisi gibi guzel sozler dusunceli davranislar vede sewisebilmek...ben sinirli bi insanim.benim ufacik bagirmamda eskiden ofkelenmezdi o.sakinlestirirdi beni.simdi ofkelenio.bu sefer kavfa buyuyor.oyle olsun istemezdm mesela beni biliyo sinirimin anlik oldugunu daCanim ama bak sayfalarca aynisi soylenmis sana.
Bastan baslayalim simdi.
Anlat bakalim sen nasil bi hayatiniz olsun isterdin? Detayli sekilde yaz bi sen biz dinliyoruz.
Eskisi gibi guzel sozler dusunceli davranislar vede sewisebilmek...ben sinirli bi insanim.benim ufacik bagirmamda eskiden ofkelenmezdi o.sakinlestirirdi beni.simdi ofkelenio.bu sefer kavfa buyuyor.oyle olsun istemezdm mesela beni biliyo sinirimin anlik oldugunu da
Su yazdiklarini tekrar oku.
Tum bunlari yazarken sorunun sende oldugunun farkina varmissindir umarim.
Cunku sen diyosunki ben hala ayni kati sinirli sert kadin oluyum o hala pesimden kossun. Adaminda bi gururu var dimi? senin tarafindan terslenmek icin gelmedi o adam dunyaya. Bence bu kadr yeter.
Canim hicte kusura bakma ama cok cok bencilsin.
Dumduzde yaziyorum burya; tam bosanilacak kadin tipisin.
Bosanmak istese yerden goge kadar hakli.
Belki ilerde pisman olursun bu yaptiklarindan.
Ama dusunuyorum, sen hala hatayi onda bulursun bence yinede.
" benim sinirli oldugumu biliyo zaten, eskiden dayanan erkek neden simdi birden degisti ben eski kocami istiyordum o degistiii' dersin buralarda.
Sorun sende ve sen degismek istemiyosun.
Biz ne yapabiljrizki? Bu konu uzar gider.
Kocanda sende mutsuzsun hala, elde var sifir.
Cok kati goruslu ciktin.
Kocani baglada bize onu ikna etmeye calisalim: bosaninda sen sag o selamet.
Bari o rahata erer, kendine yeni bi yol cizer. Sende kati kalbinle mutluca yasarsin. Insan bari 8 aylik yavrucagi icin az bi caba sarfeder ya.
Sert oldu.
Ama icim rahatladi.