eşimle aramiz çok kotu ev arkadasi olduk 1.5yildir.ve 3.5 yillik evliyiz.bana fikir verin ne yapcam

Olmuyo arkadaslar yspamiyorum cinku o cok vurdumduymaz beni dinlemio bile..isten geldi tamam yorgun olabilir ama bisey soyledigimde yada sordugumda sadece susayim diye kisa kisa cvplar verdi.artik sewgiyle bakmio ki bana ben ne yapcam ya a o tavirlariyla yabastirmio kendine.bende durduk yere sewgi gosterisi yapamiyorum.bi isik gormem lazim:KK17::KK17:

ahh ahh benim icin hic kolay degil bu dediklerinizi yapmam.oglum 8 aylik.cok bosverdim herseyim oglum oldu.okadar zor ki dusunsenize kocanizla bibucuk yildir birlikte olmuyonuz..ben sewiyorum onu oda beni biliyorum.ama cok fazla kirilmisiz.keske kafa dagitacagim biseyler olsa tum gun evde kendimi dolduruyorum.o gelincede dogsl olarak suratim asik oluyor

sevdigine eminmisin
yani sevsen hiç sorun yapmazdın bunları

Bunlari tapmak icimden gelmio yalandan mi yapayim yani.bide benim oglan gercekten cok guysu dojtora guttuk uyumuyor diye bazi bebekler baykuş olurmus.ben cok yorgun dusuyorum.onun bana gelmesini sagliycak bisey yok mu ben yalandan nasil davrancam.aetik istemiyor beni belli.

içinden gelmiyorsa bişeyler bitmiştir
bi kadının içinden kocasına yaklaşmak nasıl içinden gelmezki

sen kırıldın bişey yapmıyorsun
eşin sogumuş o da bişey yapmıyor
o zaman nasıl düzelecek bu evlilik
:KK61:Bilmiyorum.cok stresli bi kadinim ben vede sinirli.geceleri hic uyuyamamamda beni daha sinirli yapiyor.tam diyorum bugun iyi olcam ona karsi ama yapamiyorum.bi sekikde bagiriyorum.oda susuyor.daha da sinirleniyom.nasil yanascam gala bilip yapanadim.bi hayatim desem ikimizde guluyoz komik gelio eskiden ailelerimizin taninda bile tatlim hayatim derdik cok degistik cook.en cok esim degisti ama ben hep boyleydim:-(

:KK61:Bilmiyorum.cok stresli bi kadinim ben vede sinirli.geceleri hic uyuyamamamda beni daha sinirli yapiyor.tam diyorum bugun iyi olcam ona karsi ama yapamiyorum.bi sekikde bagiriyorum.oda susuyor.daha da sinirleniyom.nasil yanascam gala bilip yapanadim.bi hayatim desem ikimizde guluyoz komik gelio eskiden ailelerimizin taninda bile tatlim hayatim derdik cok degistik cook.en cok esim degisti ama ben hep boyleydim:-(
Ewde sanki ikinci bi bebek var gibi davraniyorum.

bende çok sinirliyim çogu zaman suratsızımdır hatta
ama eşim alışkındır
suratsızlıgımın neden oldugunu anlar
yada onu görünce gülerim:KK45:
çocugu annene bırakıp biraz başbaşa zaman geçirseniz

Olmuyo arkadaslar yspamiyorum cinku o cok vurdumduymaz beni dinlemio bile..isten geldi tamam yorgun olabilir ama bisey soyledigimde yada sordugumda sadece susayim diye kisa kisa cvplar verdi.artik sewgiyle bakmio ki bana ben ne yapcam ya a o tavirlariyla yabastirmio kendine.bende durduk yere sewgi gosterisi yapamiyorum.bi isik gormem lazim:KK17::KK17:
Canım benim eşim de böyle şuanda soru soruyorum öylesine cevaplar veriyor, uzun cümleler kurmuyor artık aklından ne geçiyor bilmiyorum bile, sanki defol git der gibi bakıyor bazen o kadar kırılıyorum ki,o işe gidince bağıra bağıra ağlıyorum evde dualar ediyorum, akşam olup da eşim gelince sarılıyorum yanına gidiyorum tepki yok ama sabrediyorum.Allah' tan istedim sonuçta sabretmeliyiz diye düşünüyorum ben,ilgini göster yinede zor ama

Sa
Canım benim eşim de böyle şuanda soru soruyorum öylesine cevaplar veriyor, uzun cümleler kurmuyor artık aklından ne geçiyor bilmiyorum bile, sanki defol git der gibi bakıyor bazen o kadar kırılıyorum ki,o işe gidince bağıra bağıra ağlıyorum evde dualar ediyorum, akşam olup da eşim gelince sarılıyorum yanına gidiyorum tepki yok ama sabrediyorum.Allah' tan istedim sonuçta sabretmeliyiz diye düşünüyorum ben,ilgini göster yinede zor ama[/QUOT nasi icinden sarilmak geliyor.ben icimden gelmedigi icin hic bakmiyorum bile yuzune

Tabii istemexmiyim 8 aylik bebegimiz var ben ayri anne babanin cocugu olarak buyudum.cocugum bunu yasasin istemem:-(
ozaman şöle yap... akşam eşin gelmeden bi abdest al.. ya HALİM oku biraz.. sakinleş.. bak ne güzel diyorsun ... bebeğim var.. annem babam ayrı..
eşin seni seviyor.. tüm konuyu okudum ben.. sen hiç adım atmıyorsun.. öle ben böyleyim demekle olmaz..
sinirlendikçe besmele çek.. evlilik huzuru başka şeye benzemez.. az sakin olmaya bak.. olamıyormusun.. abdest almak gerçekten vucuttaki negatif enerjiyi alır.. YA HALİM çok etkili bir esma.. bide böle dene.. azcık güleryüzlü ol.. hep eşinden bekleme nolur.. akşamda bi kahve yap koy yanına iki lokum .. eminim yumuşayacaktır.. sende rahatlayacaksın.. sen böyle gergin olursan zaten uyumaz çocuk.. bak ben senin ablan yaşındayım.. inan çok zor zamanlar geçirdi evliliğim çokk şükür bu günüme.. ama azıcık caba.. ha

ozaman şöle yap... akşam eşin gelmeden bi abdest al.. ya HALİM oku biraz.. sakinleş.. bak ne güzel diyorsun ... bebeğim var.. annem babam ayrı..
eşin seni seviyor.. tüm konuyu okudum ben.. sen hiç adım atmıyorsun.. öle ben böyleyim demekle olmaz..
sinirlendikçe besmele çek.. evlilik huzuru başka şeye benzemez.. az sakin olmaya bak.. olamıyormusun.. abdest almak gerçekten vucuttaki negatif enerjiyi alır.. YA HALİM çok etkili bir esma.. bide böle dene.. azcık güleryüzlü ol.. hep eşinden bekleme nolur.. akşamda bi kahve yap koy yanına iki lokum .. eminim yumuşayacaktır.. sende rahatlayacaksın.. sen böyle gergin olursan zaten uyumaz çocuk.. bak ben senin ablan yaşındayım.. inan çok zor zamanlar geçirdi evliliğim çokk şükür bu günüme.. ama azıcık caba.. ha
Tesekkur ederim.tapicam ya halim i okuycam.bebegimede yansiyor sinirim
ins.duzeliriz

Tesekkur ederim.tapicam ya halim i okuycam.bebegimede yansiyor sinirim
ins.duzeliriz
ya HALİM sakinleştirir.. bebeğinin iyi olması için senin iyi olman lazım.. eşin sana bukadar değer veriyorken bence zarar verme evliliğine herşey düzelir..
herşey yolunu alır.. yeterki sen sakin ol..
hadi yarına güzel haberlerini alalım .. eminim senin küçük bir adımın eşinden koca bir adım olarak karşılık görecek

ya HALİM sakinleştirir.. bebeğinin iyi olması için senin iyi olman lazım.. eşin sana bukadar değer veriyorken bence zarar verme evliliğine herşey düzelir..
herşey yolunu alır.. yeterki sen sakin ol..
hadi yarına güzel haberlerini alalım .. eminim senin küçük bir adımın eşinden koca bir adım olarak karşılık görecek

X