-
- Konu Sahibi alis_gbegb
İşte bu sorunlarin hepsi ayri yatmanizdan adam iyice sitrese girmiş git yanina seni azarlasada vazgecme pes eder senin yaptiginin yanlış oldugunu bidaha olmayacagini söyle adamı zivanadan cikarmissin kusura bakmada erkekler cocuk gibidir ilgi sevgi bekler sen butun ilgini bebeğe vermissin senin cocugunsa esininde çocuğu hepimizin cocuklari var ama eslerimizide ihmal etmiyoruz dengeyi sagliyoruzArkadaslar hepiniz diyemiycem ama cogunuz dogru konusmus.suc bende farkindayim.sadece yataklari ayirmak degil sebep.smdi yemek yiyoduk soyle bisey oldu anlatayim ben daha dun uye oldum bu siteye esim dedi ne yapion bakcam yazdiklarina bende gostermedim.tanimadgin insanlara ozelini paylasma defi.tmm cikarim uyelukten dedim.iyi olur dedi.artik kotu bana karsi bende normal degilim.sinirliyim huzur yok ewde ben sewiyorum ama cok kirilmisim tanasamiyorum keza oda oyle.ne yapabilirim yorgun ve mutsuzum.ufacik biseyde patliyor bana
güzelim patlamışta napmış.. ne demiş senin gibi hakaretmi etmiş.. bağırmışmı.. abartıyorsun gerçekten.. sakin ol önce sorun odaklı olmayı bırak.. gül konuş şakı e evin içinde.. valla kendine gelmezsen inan çooooook zor zamanlar bekliyor seniArkadaslar hepiniz diyemiycem ama cogunuz dogru konusmus.suc bende farkindayim.sadece yataklari ayirmak degil sebep.smdi yemek yiyoduk soyle bisey oldu anlatayim ben daha dun uye oldum bu siteye esim dedi ne yapion bakcam yazdiklarina bende gostermedim.tanimadgin insanlara ozelini paylasma defi.tmm cikarim uyelukten dedim.iyi olur dedi.artik kotu bana karsi bende normal degilim.sinirliyim huzur yok ewde ben sewiyorum ama cok kirilmisim tanasamiyorum keza oda oyle.ne yapabilirim yorgun ve mutsuzum.ufacik biseyde patliyor bana
Tesekur ederim hemen cvp attigin icin.konusuyoruz bu konuyu aslinda hep benden beklio artik ama bende yorgunum cok yiprandik ufacik biseydi kavga eder olduk bebegimizide allah verdi bize yoksa ben dusunmuyodum korkuodum bebek yapmaktan ona iyi anne olamamaktan.ama oldu cokta guzel oldu.tam aile olduk disarudan herkes bize hayran ama esim cok cok degusti.yataklarimizi ayirdim cok horluyo ali uyanio diye.buda mi ters tepti acaba diyom ne dersin
Bunlari tapmak icimden gelmio yalandan mi yapayim yani.bide benim oglan gercekten cok guysu dojtora guttuk uyumuyor diye bazi bebekler baykuş olurmus.ben cok yorgun dusuyorum.onun bana gelmesini sagliycak bisey yok mu ben yalandan nasil davrancam.aetik istemiyor beni belli.kocanla yatagını birleştirmekle işe başla
çocuk uyanırsa onun odasını ayır
güleryüzlü ol
yakın davran
kapıdan girince bi öpücük kondur
zamanla herşey düzelir
yeterki sen sıcaklık göster
ahh ahh benim icin hic kolay degil bu dediklerinizi yapmam.oglum 8 aylik.cok bosverdim herseyim oglum oldu.okadar zor ki dusunsenize kocanizla bibucuk yildir birlikte olmuyonuz..ben sewiyorum onu oda beni biliyorum.ama cok fazla kirilmisiz.keske kafa dagitacagim biseyler olsa tum gun evde kendimi dolduruyorum.o gelincede dogsl olarak suratim asik oluyorkocanla yatagını birleştirmekle işe başla
çocuk uyanırsa onun odasını ayır
güleryüzlü ol
yakın davran
kapıdan girince bi öpücük kondur
zamanla herşey düzelir
yeterki sen sıcaklık göster
Bunları yapmak içinden gelmiyorsa sevmiyorsun demektir. Seviyorum demişsin ama kendini kandırıyorsun.Bunlari tapmak icimden gelmio yalandan mi yapayim yani.bide benim oglan gercekten cok guysu dojtora guttuk uyumuyor diye bazi bebekler baykuş olurmus.ben cok yorgun dusuyorum.onun bana gelmesini sagliycak bisey yok mu ben yalandan nasil davrancam.aetik istemiyor beni belli.
Bunları yapmak içinden gelmiyorsa sevmiyorsun demektir. Seviyorum demişsin ama kendini kandırıyorsun.
Sevgi biter ama saygı da bittikten sonra işler çok fena değişir. Sizde saygı yok, sevgi yok. Çocuğunuz bu ortamda nasıl normal bi birey olacak?
Evlilik terapistine gidin, samimi söylüyorum. Her şey düzelir. Zamanla tabi.. Sen evliliğini kurtarmak istiyorsan biraz kendini frenleyeceksin. Her ağzına geleni söylemeyeceksin. İnşallah düzeltirsiniz. Yataklar da birleşsin bence, karı koca ayrı yatmamalı.[/QUOTEdusunmedik mi terapiye fitmeyi ama bursanin kucuk bi ilcesinde yasiyoruz is dolayisiyla burda yok ole seyler hastanede psikolog bile yok.kafami mesgul etcek bisey yok.sok slkllyom belki oyuzden hep adama sariyom.tum gun oglanla ewdeyim is yap yemek yap ole...
Ben o karakterde biri degilim iste.beni taniyan bilir sewgimi gosteremiyorum.ben miyav sewilmek istiyom diyebilsem esimin cok hosuna gider.ama o ben olmam.Allah esinizin yardimcisi olsun. Duygularimi belli edemiyorum ne demek. Siz kadinsiniz. Ben esimin kucagina uzanip 'miyav kedin geldi cok sevilmek istiyor' derim. Ne elinize gecti bu duygusuzlukla?
tatlım yorgunum pişmanım falan yok eğer yuvanı düşünüyosan sonuna kadar geçmişi unutup suscan bazen bu gerekir.susup onu mutlu etmeye çalışcaksın sinirine hakim olKizlar yeni uye oldum.benim derdime bi care fikirler verin istiyorum.biz 3bucuk yillik evliyiz 8 aylik bebegim var.cok sewerek ewlendik.ailesi beni istemedi.ama o beni cok sewdi benim onu sewdigimdende cok.yalniz ben bu sewgiyi suisstimal ettim hep saygisiz davrandim.ne olduysa hamileligimde degisti iyice bende degistim.kayinvalidemle kavga ettim onu hice sayarak.onu kirdim.simdi tam bi bucuk yildir ew arkadasi gibiyiz cok kirginuz birbirimize ne yapcam ben.duygularimi gosteremeyen bi kadinim bu arada(
Boyle yapabilen kadinlara herzaman hayran olmusumdur.biraz fitrat meselesi bu.ama denemeye deger.sinirime hakim olabilsem gersey guzel olucak.onun ofkesi de dinicek.belki tekrrardan birlikte bile oluruz.tatlım yorgunum pişmanım falan yok eğer yuvanı düşünüyosan sonuna kadar geçmişi unutup suscan bazen bu gerekir.susup onu mutlu etmeye çalışcaksın sinirine hakim ol
Ben sinirli birisiyim.oda cok sakin birisi.surekli dikimde gakaret vardi eskiden ufacik biseye kiziyordum.cunku kinliydim onun ailesine hincimi ondan cikardim erkekligine adamligina laf ettim onu hice sayip kayinvakidemle kavga ettim.ve ona gore duzelmek yerine daha kotuye gittim.ama ben duzelmeye calisiyorum.ama gelin gorun ki yakinlasamiyoruz kocamka ve artik bu beni tedirgin ediuor.27 yasindayim herkesin begendigi guzel bir kadinim dogumdan sonra vucudu bozulmayan o sanslilardanim
sanırım bu durum tek bana mahsus değil mis.. aynen bende öpmeye öpmeye unutmuşumAyyy ne olumlu birisin sen oyle:) keske bende senin gibi olabilsem...yatagi ayirmasaydim oglumda bende cok uykusuz jalicaktik ameliyat oldu burnundan sirf horlamamak icin ama gecmedi.ben emziriyorum daha.oglan gece emmeye kalktiginda uykulu oluyo ama babasinin horultusuna uyaniodu.o yuzden ayirdim.birde hic bi sekilde birburimizi opmuyoz artik.gecenlerde ona hefiye bi gomlek aldim beni optu karsilik veremedim unutmusum yeni gelin gibi durdum:) alisik degilim dedim.
sanırım bu durum tek bana mahsus değil mis.. aynen bende öpmeye öpmeye unutmuşumgeçen hafta öptüğünde şaşırıp kaldım.. çok mu hassas yada çok mu kinciyiz
Sizde on yargilisiniz basiniza gelmedigi icin bilmiyonuz.tamam hataliyim ama oda beni kirdi.ailesine gelince onlar hatali beni cok uzduler.kaynanam saygiyi gaketmiyor.yalandan onlara nasil iyi davrancam bole yspan varmi ki?Açık olayım,ben eşinizin yerinde olsam kesinlikle sizi boşardım.Karşımdaki kendini affettirmeye başlamak istiyorsa,bu konuda anca bana yoğun sevgisini göstererek ve aileme karşı ilgili ve çokkkkk saygılı davranarak beni geri kazanabilirdi.Başka bir ihtimal kesinlikle yok.
Bizde kavga gurultu yok sadece ilişki yaşayamıyoruz eskisi gibi.. 13 aydır boyle.. emzirmemden tıksiniyormusBi tane daha benden varmis.yalniz zannediyirdum kendimi.bizde kirilmisiz oyuzden elimiz varmiyo sarilmaya dudagimiz varmiyo opmeye
Gogusleri kapat sende illa dokunmak zorunda degil ki oraya..Bizde kavga gurultu yok sadece ilişki yaşayamıyoruz eskisi gibi.. 13 aydır boyle.. emzirmemden tıksiniyormus
Sen konusmussun sanirim onla ? Bana dedikleri gibi gittin mi yanastin mi sen?Gogusleri kapat sende illa dokunmak zorunda degil ki oraya..