eşimle aramiz çok kotu ev arkadasi olduk 1.5yildir.ve 3.5 yillik evliyiz.bana fikir verin ne yapcam

İşte bu sorunlarin hepsi ayri yatmanizdan adam iyice sitrese girmiş git yanina seni azarlasada vazgecme pes eder senin yaptiginin yanlış oldugunu bidaha olmayacagini söyle adamı zivanadan cikarmissin kusura bakmada erkekler cocuk gibidir ilgi sevgi bekler sen butun ilgini bebeğe vermissin senin cocugunsa esininde çocuğu hepimizin cocuklari var ama eslerimizide ihmal etmiyoruz dengeyi sagliyoruz

güzelim patlamışta napmış.. ne demiş senin gibi hakaretmi etmiş.. bağırmışmı.. abartıyorsun gerçekten.. sakin ol önce sorun odaklı olmayı bırak.. gül konuş şakı e evin içinde.. valla kendine gelmezsen inan çooooook zor zamanlar bekliyor seni

Eğer eşine yanaşamıyorsan bir kağıda yazmayı dene karşı karşıya konuşamıyorsun yazarak dene içindekileri duygularını ona söylemek istediğini ama yapamadığını filan yaz akşamları yatağının kenarına koy artık birlikte uyumak istediğini onu özlediğini yaz merak etme karşılığı gelir ama sen böyle katı olursan olmaz böyle olmaz gerçekten adama da yazık sana da yazık...

kocanla yatagını birleştirmekle işe başla
çocuk uyanırsa onun odasını ayır
güleryüzlü ol
yakın davran
kapıdan girince bi öpücük kondur
zamanla herşey düzelir
yeterki sen sıcaklık göster

Bunlari tapmak icimden gelmio yalandan mi yapayim yani.bide benim oglan gercekten cok guysu dojtora guttuk uyumuyor diye bazi bebekler baykuş olurmus.ben cok yorgun dusuyorum.onun bana gelmesini sagliycak bisey yok mu ben yalandan nasil davrancam.aetik istemiyor beni belli.

ahh ahh benim icin hic kolay degil bu dediklerinizi yapmam.oglum 8 aylik.cok bosverdim herseyim oglum oldu.okadar zor ki dusunsenize kocanizla bibucuk yildir birlikte olmuyonuz..ben sewiyorum onu oda beni biliyorum.ama cok fazla kirilmisiz.keske kafa dagitacagim biseyler olsa tum gun evde kendimi dolduruyorum.o gelincede dogsl olarak suratim asik oluyor

Bunları yapmak içinden gelmiyorsa sevmiyorsun demektir. Seviyorum demişsin ama kendini kandırıyorsun.
Sevgi biter ama saygı da bittikten sonra işler çok fena değişir. Sizde saygı yok, sevgi yok. Çocuğunuz bu ortamda nasıl normal bi birey olacak?
Evlilik terapistine gidin, samimi söylüyorum. Her şey düzelir. Zamanla tabi.. Sen evliliğini kurtarmak istiyorsan biraz kendini frenleyeceksin. Her ağzına geleni söylemeyeceksin. İnşallah düzeltirsiniz. Yataklar da birleşsin bence, karı koca ayrı yatmamalı.

Allah esinizin yardimcisi olsun. Duygularimi belli edemiyorum ne demek. Siz kadinsiniz. Ben esimin kucagina uzanip 'miyav kedin geldi cok sevilmek istiyor' derim. Ne elinize gecti bu duygusuzlukla?

Yatakları birleştirmelisin
Çocuğu kendi odasına almalısın başta zor olacaktır.kenDimden biliyorum:)
Bu sorunumu buraya yazacak kadar önemsiyorsun.bunu eşine de yansıttığından eminim.
Eğer yansıtamıyorsan onun sevdiği ya da hoşuna gidecek şeyleri yapmakla başlayabilirsin ilk adıma.
Evde sıkıldığını yazmışsın hoşuna gidiyorsa incik boncuk işleri yapabilirsin kafan dağılır..
Bunların hepsi zor geliyorsa sana bir yerde Yanlışlık var demektir. Evlilik terapistleri candır.ona uğrayın :)
Umarım yakın zamanda kırgınlıklarınız son bulur.çocuklar herşeyi hisseder zira.

Allah esinizin yardimcisi olsun. Duygularimi belli edemiyorum ne demek. Siz kadinsiniz. Ben esimin kucagina uzanip 'miyav kedin geldi cok sevilmek istiyor' derim. Ne elinize gecti bu duygusuzlukla?
Ben o karakterde biri degilim iste.beni taniyan bilir sewgimi gosteremiyorum.ben miyav sewilmek istiyom diyebilsem esimin cok hosuna gider.ama o ben olmam.

tatlım yorgunum pişmanım falan yok eğer yuvanı düşünüyosan sonuna kadar geçmişi unutup suscan bazen bu gerekir.susup onu mutlu etmeye çalışcaksın sinirine hakim ol

tatlım yorgunum pişmanım falan yok eğer yuvanı düşünüyosan sonuna kadar geçmişi unutup suscan bazen bu gerekir.susup onu mutlu etmeye çalışcaksın sinirine hakim ol
Boyle yapabilen kadinlara herzaman hayran olmusumdur.biraz fitrat meselesi bu.ama denemeye deger.sinirime hakim olabilsem gersey guzel olucak.onun ofkesi de dinicek.belki tekrrardan birlikte bile oluruz.

Açık olayım,ben eşinizin yerinde olsam kesinlikle sizi boşardım.Karşımdaki kendini affettirmeye başlamak istiyorsa,bu konuda anca bana yoğun sevgisini göstererek ve aileme karşı ilgili ve çokkkkk saygılı davranarak beni geri kazanabilirdi.Başka bir ihtimal kesinlikle yok.

sanırım bu durum tek bana mahsus değil mis.. aynen bende öpmeye öpmeye unutmuşum geçen hafta öptüğünde şaşırıp kaldım.. çok mu hassas yada çok mu kinciyiz

sanırım bu durum tek bana mahsus değil mis.. aynen bende öpmeye öpmeye unutmuşum geçen hafta öptüğünde şaşırıp kaldım.. çok mu hassas yada çok mu kinciyiz
Bi tane daha benden varmis.yalniz zannediyirdum kendimi.bizde kirilmisiz oyuzden elimiz varmiyo sarilmaya dudagimiz varmiyo opmeye

Sizde on yargilisiniz basiniza gelmedigi icin bilmiyonuz.tamam hataliyim ama oda beni kirdi.ailesine gelince onlar hatali beni cok uzduler.kaynanam saygiyi gaketmiyor.yalandan onlara nasil iyi davrancam bole yspan varmi ki?

Bi tane daha benden varmis.yalniz zannediyirdum kendimi.bizde kirilmisiz oyuzden elimiz varmiyo sarilmaya dudagimiz varmiyo opmeye
Bizde kavga gurultu yok sadece ilişki yaşayamıyoruz eskisi gibi.. 13 aydır boyle.. emzirmemden tıksiniyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…