eşimle aramiz çok kotu ev arkadasi olduk 1.5yildir.ve 3.5 yillik evliyiz.bana fikir verin ne yapcam

Canim yaa turkiyede yasiyoruz farkinda

Sen kafayi bozmussun aldatmayla falan.benim esim isterse benimle yapar.ama istemiyor belli ki.sen ewli degilsin bence boyle yorumlar yapma yasamadan.
bana yazdın herhalde cicim?
farkındayım da sen ERKEK FITRATININ farkında değilsin :KK70: artık kafanın basmadığı belli oldu iyice, o yazı mutsuz cinsellikten uzak karısı olan erkekler hakkında aynı kocan gibi!
ayrıca evliyim ve hatta çok renkli bi cinsel hayatım var senin aksine :KK70:

konu açılır biraz tartışılır sonra tartışmak esastır. çoğu konunun her seferinde nasıl tartışmaya dönüştüğüne anlam veremiyor insan o_O

B
ne kadar güzel iki örnek .
bilmiyorum ki yani ben aslında çok ideal bir eşim :) acaba herkez kendini böylemi hissediyor bilmiyorum ama daha bir kere bile bir kere eşime bagırmadım , çocuguma bagırma tonumda bır odadan obur odaya hadııı yemegeeee budur benım ıcın. pasif biri değilim ben gayet modern bırıyım eşim ise çok macomu desem otoriter bi kere kuralcı yanı fatura yatırılacaksa o gun yatırılacak , ben ıse faturayı bıle kaybedebılırım
hal böyle olunca bana bol bol susmalı anlar düşüyor ,
eşiminde benden doğruyu öğreneceğini düşünüyorum , ben eşimden memnunum kahve dışarıda bir hayatı yok eşimin maco dedim ama dışarıda tatlı yese bizede iki dilim mutlaka getirir biliriz biz . ama işte adamında ayarını kacırttıgım bir nokta var durup dururken :)
annem bize hep size taş atsa bile kocanız siz ekmek atın derdi bilmiyorum umarım doğruyu öğretmiştir .

ben cok konuşurum mesela ama dırdır bana göre yapmam ama eşime göre yaparım öyle der,öyle aman aman bi sorunumuz olmadı çok şükür ama illaki kavga ediyoruz yani ben kendi ayaklarım üzerinde dururum ama üzerime yük almam yani gidip tek başıma bırakın buzdolabı almayı süpürge filan bile almam ( sürekli arkam toplanıyor gibi algılanıyor dimi :) )

cocuk konusunda ıse cocugu hep olumlu yonlendırırım gıt babandan para ıste demem de hadı baban, gel yıkayalım seni, işte baban zili çaldı gel kapıya gidelim deyince ( bazen sabahları oglan bile kalkıyor babasını gecırmeye ve beni) haliyle bizde bir karşılama komitesi bekliyor.

buarada eşim benden önce geldiyse mutlaka yemek hazırlar güzelde yemek yapar :)

biraz saglık sorunlarım oldu bır tanesını yenı atlattım dıgerı ıse 2 sene evvel ıdı , ama hep sorunlarım uzun sureclere dayandı onun dısında daha esımın yanında ben dıyım 3 sız deyın 5 kere bıle aglamadı, benımde zayıf yonlerım var elbette genelde banyoda hallederım o ısı , nazlı nıyazlı degılım ama kocamı cok severım

kalkma konusuna gelince ben her sabah eşim giderken uyanırım onu geciririm, ondan sonra biraz daha yatarım ama uyumam sonra bende kalkıp ıse hazırlanırım

cınsellık olarak kımseden adım beklemem genelde bencılım kendımı dusunurum ,

sonuc ; genel olarak cok mutlu bır aıleyız.
Bu gercekmi yazilanlar

bana yazdın herhalde cicim?
farkındayım da sen ERKEK FITRATININ farkında değilsin :KK70: artık kafanın basmadığı belli oldu iyice, o yazı mutsuz cinsellikten uzak karısı olan erkekler hakkında aynı kocan gibi!
ayrıca evliyim ve hatta çok renkli bi cinsel hayatım var senin aksine :KK70:
Benin kocam mutlu diyorum bu durumdan.mutlu ki hic yanasmiyor.cunku kadinlardan nefret ettim sayende diyor.sen ve esin kac yasinda sorabilirmiyim?

Benin kocam mutlu diyorum bu durumdan.mutlu ki hic yanasmiyor.cunku kadinlardan nefret ettim sayende diyor.sen ve esin kac yasinda sorabilirmiyim?
arkadaş sen bizimle kafa mı buluyorsun.
kocan mutlu, sen de sevişmek istemiyorsun, ortada bir dert yok o zaman.
Mune Mune , O okypete şu işe bir el atın lütfen, resmen elin ergeni dalga geçiyor bizimle.

tamam ergen ve küstahım. yeter ki sen artık yazma. istersen deli bile olurum. şaka şaka, gelişme olursa yaz :)
Hani insan trafik kazası görür de gözünü alamaz, kendini bakmak zorunda hisseder ya, günde birkaç kere kendimi tutamayıp bu konuya geliyorum. Konu sahibesini bir yoruma atarlanırken, 'siz beni anlamıyorsunuz ya, kocam beni çok seviyor, o bir sevgi adamı, bana bende erkeklik bırakmadın diyor, taş olsa çatlar, içimden gelmiyor, siz kocalarınıza sırnaşın ki tepenize çıksınlar, 1,5 yıldır bana yanaşmadı, canı istese yanaşır' cümlelerini kombin ederken buluyorum. Gözüm kararıyor geri çıkıyorum. Gelişmeleri merakla bekliyorum.

Sen kafayi bozmussun aldatmayla falan.benim esim isterse benimle yapar.ama istemiyor belli ki.sen ewli degilsin bence boyle yorumlar yapma yasamadan.
Istemeyen biriyle yalvar yakar yapmak baska, onu arzuladigini bildigi bir kadinla spontane yapmak baska.
Yine de karakter sahibiyse yapmaz tabii, artik sana tahammulum kalmadi bosanalim der.

Cok guzel bi yazi buuu.sukran gercek mi??? Siz mi yazdiniz cok begendim.keske bende ohle bi kadin olabilsem dunyanin en mutlu ailesi oluruz biz.kocam bana tapar resmen.
bunu söyleyen sen.. yokkkk yapamam kocam tepeme cıkar kendini kafdağında hisseder diyen yine sen.. ALLAHIMMMM... ben yazmadım sadece çok beğendiğim bir blok yazısı.. ama sen o dünyanın en mutlu ailesinde olmayı kesinlikle haketmiyorsun bu bencillikle kusura bakma..
B

Bu gercekmi yazilanlar
yok canım insanlar burda gelmiş sırf seni gaza getirmek için senaryo yazıyor te allahım ya..
hangi halinden mutlu adam kadınlardan nefret ettim sayende der.. bunun senden nefret ediyorum cümlesiyle aynı olduğunu anlamıyorsan pes

4 gun once bana dedi ki istanbula gidelim bayramda.ben basta mirin kirin yapsamda tamam naapcaz burda gidelim dedim.kaynanamlara yani.ve adam bana 3 gundur iyi davranio gece optu yanagimdan yatmadan.sabah hayatim diye msj atiyor.tabii benim aklima gelen ilj sey istanbulda iyu olayim diye simdiden yolunu yapigor kurnazlik yapiyor diye dusunuyorum.yoksa niye durduk yere bole olsun.sizcede oylemi?

X