ne kadar güzel iki örnek .
bilmiyorum ki yani ben aslında çok ideal bir eşim :) acaba herkez kendini böylemi hissediyor bilmiyorum ama daha bir kere bile bir kere eşime bagırmadım , çocuguma bagırma tonumda bır odadan obur odaya hadııı yemegeeee budur benım ıcın. pasif biri değilim ben gayet modern bırıyım eşim ise çok macomu desem otoriter bi kere kuralcı yanı fatura yatırılacaksa o gun yatırılacak , ben ıse faturayı bıle kaybedebılırım
hal böyle olunca bana bol bol susmalı anlar düşüyor ,
eşiminde benden doğruyu öğreneceğini düşünüyorum , ben eşimden memnunum kahve dışarıda bir hayatı yok eşimin maco dedim ama dışarıda tatlı yese bizede iki dilim mutlaka getirir biliriz biz . ama işte adamında ayarını kacırttıgım bir nokta var durup dururken :)
annem bize hep size taş atsa bile kocanız siz ekmek atın derdi bilmiyorum umarım doğruyu öğretmiştir .
ben cok konuşurum mesela ama dırdır bana göre yapmam ama eşime göre yaparım öyle der,öyle aman aman bi sorunumuz olmadı çok şükür ama illaki kavga ediyoruz yani ben kendi ayaklarım üzerinde dururum ama üzerime yük almam yani gidip tek başıma bırakın buzdolabı almayı süpürge filan bile almam ( sürekli arkam toplanıyor gibi algılanıyor dimi :) )
cocuk konusunda ıse cocugu hep olumlu yonlendırırım gıt babandan para ıste demem de hadı baban, gel yıkayalım seni, işte baban zili çaldı gel kapıya gidelim deyince ( bazen sabahları oglan bile kalkıyor babasını gecırmeye ve beni) haliyle bizde bir karşılama komitesi bekliyor.
buarada eşim benden önce geldiyse mutlaka yemek hazırlar güzelde yemek yapar :)
biraz saglık sorunlarım oldu bır tanesını yenı atlattım dıgerı ıse 2 sene evvel ıdı , ama hep sorunlarım uzun sureclere dayandı onun dısında daha esımın yanında ben dıyım 3 sız deyın 5 kere bıle aglamadı, benımde zayıf yonlerım var elbette genelde banyoda hallederım o ısı , nazlı nıyazlı degılım ama kocamı cok severım
kalkma konusuna gelince ben her sabah eşim giderken uyanırım onu geciririm, ondan sonra biraz daha yatarım ama uyumam sonra bende kalkıp ıse hazırlanırım
cınsellık olarak kımseden adım beklemem genelde bencılım kendımı dusunurum ,
sonuc ; genel olarak cok mutlu bır aıleyız.