eşimle aramiz çok kotu ev arkadasi olduk 1.5yildir.ve 3.5 yillik evliyiz.bana fikir verin ne yapcam

Tovbe estafurullah . Bu kadar Yorum yapilmis pes hala ayni kafa . Ben his sevismesem ihtiyacim Olmaz diyorsun , esin icinde Bazi erkekler cinselligi ikinci plana atar , kocam oyle Biri duygulari Ile Hareket Eden Biri diyorsun . Ikinizde sex sevmiyorsunuz Demek ki ; is bitmis . Adam kadinlardan sogudum sayende Nefret ettim Demis , sende sogudum icinden gelmiyor diyorsun .

Eee sorun be peki ? Herseyi aciklamissin zaten . Sizde sevismeeyen ciftsiniz, Boyle yasayin Gidin iste . Yok sevismek istiyorsan Adama yaklas bir seyler yap , bu Adam Sana o kadar reddedilmeden Sonra yanasmaz, psikolojisi bozulmustur . Reddedilme duygusu cok kotu Birsey . Beni Eski sevgilim telefondan , Facebook tan englemisti . Oyle koydu ki bir Daha asla ne aradim , ne Mesaj attim. Gorusmek , konusmak icin is yerime mi Gelmedi , mesajlar mi armadi... Sonrada soruyor Neden hic benimle konusmuyorsun , Mesaj atmiyorsun diye ??? Tek diyebildigim elim telefona gitmiyor , aklima hep nasil konusmak istemedigin, engelledigin geliyor .Ben aramam sormam dedim . Adamda o kadar hasar yaratmissin , tabi ki gelmez. Cok istiyorsan sen git ...

Bu yastan Sonra o Isin nasil yapildigini ogretcek degiliz . Cocugu yaptigin Gibi yapcsksin iste . Elinden tutup adamin koynuna biz mi Sokalim ? Kk da birimiz de preservatif kutusu da tutar hayrina ??? Ya alti ustu sevisceksin , hergun milyonlarca Insan yapiyor . Yapamicaksan bizi virvir yapma, ver esine yemegini suyunu verdigi Gibi , saril cocuguna yat . Biz kk olarak sevisiyoruk bizde sorun Yok, sen kurudugunla kalirsin.

Sizde benim icimi sisirdiniz git yanas yap et ben diyorum ki icimden gelmiyor siz diyosunuz yapin.belliki hrpiniz giden tarafsiniz kocaniz kendini bisey zannediyor bakiyor ewde onun sozunu dinleyen ona kul kole bi kadin var ewe vantirator calistirmaya geliyor.siz diyebilirmisiniz ki esim benden daha verici anlayisli daha iatekli daha kibar diye??

Sizde benim icimi sisirdiniz git yanas yap et ben diyorum ki icimden gelmiyor siz diyosunuz yapin.belliki hrpiniz giden tarafsiniz kocaniz kendini bisey zannediyor bakiyor ewde onun sozunu dinleyen ona kul kole bi kadin var ewe vantirator calistirmaya geliyor.siz diyebilirmisiniz ki esim benden daha verici anlayisli daha iatekli daha kibar diye??
Sana su kadar soyleyeyim, benim esim yillarca seks yapmak istemezse ben bosanmayi ciddi ciddi dusunurum. Bu arada bize verici kadin diyorsun da valla biz afedersin sevismeyi ikimiz de istedigimiz icin yapiyoruz. Esim baslatir ben baslatirim farketmez. Beni ne bileyim seksi bi kiyafetle gorse gozleri parlar mesela. Senin esinde gercekten bi sorun var ya da seni aldatiyor. Şu cool kadin imajindan cikip adama bi sor, bi anla bakalim. Ben git yanas op koklas demicem cunku gorduk ki yapmiyorsun. Eşinde de suc buluyorum ben sende de.

Sizde benim ici mi sisirdiniz git yanas yap et ben diyorum ki icimden gelmiyor siz diyosunuz yapin.belliki hrpiniz giden tarafsiniz kocaniz kendini bisey zannediyor bakiyor ewde onun sozunu dinleyen ona kul kole bi kadin var ewe vantirator calistirmaya geliyor.siz diyebilirmisiniz ki esim benden daha verici anlayisli daha iatekli daha kibar diye??
sen tedaviliksin ya da bizi yiyorsun, bir şaka olmalı bu.
senin düşüncelerin baştan hatalı.
sen cinselliği erkeğin kadına hükmettiği bir şey olarak sanıyorsun. sence kadın istemez, sadece erkek arzularını tatmin eder.
sevişen kadın, sevişme başlatan kadın kötüdür.

şu forumda ay benim hayatım şöyle güzel diye yazan kadınlara hep gıcık oldum ama ilk defa yapacağım.
evet güzel hanımefendi, eğer sevişmek istiyorsam, giderim erkek arkadaşımın pestilini çıkarırım, bacakları titrediği için planı varsa iptal eder, uyur, oldu mu?. o da zevk alır, ben de zevk alırım.
bu ilişkide yalnız ben ona zevk vermem o da bana zevk verir.
onun sözünü de dinlemem ayrıca, kimseye de kul köle değilim, ama yatakta sert olmasında da sert olmaktan da hoşlanırım. oldu mu? millet oruçlu yazdırma bana şimdi.
sen kadın değilsin.
sen bir kadının en doğal, en temel güdüsünden yoksunsun.
tedavi olman gerek.
ama sorunun bunu normal görmen.
seksten zevk almak kötü bir şey değildir.
senin sorunun bu.
sen seks yapan bir kadının kocasına kul köle olduğunu düşünüyorsun.
buraya yazan kadınlar seks yapmayı seviyorlar güzelim, doğal bir güdü bu. anormal olan senin yaşadığın.
kimsenin kul köle olduğu, kimsenin tahammül ettiği yok.
senin seks hakkında çok kötü çok anormal fikirlerin var.

Allah aşkına yazmamak için kendimi zor tuttum ilk 10 sayfayı okudum da geldim.
onu şunu bunu bi haltı yapamayacaksanız yapmak istemiyosanız niye soruyosunuz.
gidin hukuk köşesine mi açıyosunuz nereye açıyosanız gidin oraya açın konunuzu ev arkadaşı olduk boşanmalımıyım ne iş çevirmeliyim diye.

eşinizin uzak kalması size dert olmamış işinize gelmiş.
o olmaz bu olmaz Allah aşkına derdiniz ne sizin. sizi öpen eşinize odun gibi sırtını dönüyorsanız gelipte burada ne yapayım diye sormayın.
adamada helal olsun daha ilk yıllardan yatagi ayırmısınız yinede gelmiş yanınızda olmuş. aferin boyle devam edin. ne dememizi bekliyosanız.
siz neyinize güveniyosunuz taş gibiyim diyosunuz fizik tabiki önemlidir de ilişkiler sevgi+saygı üzerine kuruludur. bencede şükr edin nasıl bana katlanıyor diye.
ayrıca yazdıklarınızdan cinselliğe isteksiz olduğunuz bariz ortada. isteksizlik değilsede ego patlaması yaşıyorsunuz ben geride dururum o gelir bana yanaşır diye. evren sizin üstünüze kurulmadı. ne demek gelip erkek yapacak hep diye.
tekrar ve tekrar soruyorum dediğimiz hiçbir lafı fiili kabul etmeyecekseniz bize neyi soruyosunuz.
ev arkadaşıyla nasıl geçinilir? olmalıydı konu başlığı.
yapılacak bir şey arıyosanızda eşinizle olan olayların mimarı sizsiniz, ona buna kızmayın..
adamı iyi niyetine karşı yaklaşımlarına karşı bezdiren siz değilmisiniz..

Son düzenleme:
sen tedaviliksin ya da bizi yiyorsun, bir şaka olmalı bu.
senin düşüncelerin baştan hatalı.
sen cinselliği erkeğin kadına hükmettiği bir şey olarak sanıyorsun. sence kadın istemez, sadece erkek arzularını tatmin eder.
sevişen kadın, sevişme başlatan kadın kötüdür.

şu forumda ay benim hayatım şöyle güzel diye yazan kadınlara hep gıcık oldum ama ilk defa yapacağım.
evet güzel hanımefendi, eğer sevişmek istiyorsam, giderim erkek arkadaşımın pestilini çıkarırım, bacakları titrediği için planı varsa iptal eder, uyur, oldu mu?. o da zevk alır, ben de zevk alırım.
bu ilişkide yalnız ben ona zevk vermem o da bana zevk verir.
onun sözünü de dinlemem ayrıca, kimseye de kul köle değilim, ama yatakta sert olmasında da sert olmaktan da hoşlanırım. oldu mu? millet oruçlu yazdırma bana şimdi.
sen kadın değilsin.
sen bir kadının en doğal, en temel güdüsünden yoksunsun.
tedavi olman gerek.
ama sorunun bunu normal görmen.
seksten zevk almak kötü bir şey değildir.
senin sorunun bu.
sen seks yapan bir kadının kocasına kul köle olduğunu düşünüyorsun.
buraya yazan kadınlar seks yapmayı seviyorlar güzelim, doğal bir güdü bu. anormal olan senin yaşadığın.
kimsenin kul köle olduğu, kimsenin tahammül ettiği yok.
senin seks hakkında çok kötü çok anormal fikirlerin var.
Hay yaşa:KK59::KK9:

Konu sahibi anlat bakayim
Kocan seni nasil kirdi
Ne yapti bu adam
O assalik adam ne dedi de 1.5 senedir kirginliktan adama etmedigini birakmiyorsun
Ne lanet bi adammis
Bi bucuk senedir sevismeyen karisini sabirla bekliyor
Benim koca bana 6 ay yaklasmasa ben yaklasinca hik mik etse ben solugu sokakta alirim. Hemen bosanma davasi. Ohhhh kocalik yapmadiktan sonra yanimda tasimam.
Seninkine bu akli versene
O da seni bosasin da rahatlayin.
Ailesi ona gonlune gore isveli cilveli fikir fikir bi es bulsun. Senin koca onu da sever. Hic sorun etmez. Buzzzzzz gibi seni seven herkesi sever.
Sen de don babanin evine. Yeterrrrr yaaaaaaa

Orucluyuz dertlerinle dertleniyoruz ama sende tik yok.

Psikolojik bi rahatsizligin var ve psikologa git. Bak bu son yorum olsun uzme bizi. Sacini yolmaktan da kocana cemkirmekten ve bize nazlanmaktan da kurtulursun.

Ya anlaşılan karşılıklı kırgınlıklar olmuş ve bunun sonucunda cinsel anlamda birbirinizden uzaklaşmışınız.yani sorun cinsellik değil gibi bir sonuç gibi duruyor
.cinsellik yaşansa bile sorunlarınız bitmeyecek gibi.herşeyi sıfırlayıp tekrar baştan başlamaya çalışabilirsiniz belki siz düzeldikçe eşiniz de yine eskisi gibi olur.eşiniz olmasaydı evladınız da olmayacaktı.oğlunuza bakarken bunu düşünün bence.

Milyoner pozisyon vallahi yeni duydum.yalniz konu eğlenceli oldu takip ediyorum öğrenerek. bişeyi itiraf edeyim 31 yaşındayım ama cinselliği gerçekten erkeklere özgü bişe olduğunu biliyordum bu zamana kadar.erkegin bayanın demiyorum.zorunlilu ihtiyacı olduğunu bayanın Hayır dememesi gerektiğini eşimle aramızda açılınca kafam dank etti.

Sana su kadar soyleyeyim, benim esim yillarca seks yapmak istemezse ben bosanmayi ciddi ciddi dusunurum. Bu arada bize verici kadin diyorsun da valla biz afedersin sevismeyi ikimiz de istedigimiz icin yapiyoruz. Esim baslatir ben baslatirim farketmez. Beni ne bileyim seksi bi kiyafetle gorse gozleri parlar mesela. Senin esinde gercekten bi sorun var ya da seni aldatiyor. Şu cool kadin imajindan cikip adama bi sor, bi anla bakalim. Ben git yanas op koklas demicem cunku gorduk ki yapmiyorsun. Eşinde de suc buluyorum ben sende de.
Sorun var ewet.o da bende cok ara verdigimiz icin iyice uzaklastik birbirimizden.ve korkuyoruz.en cok ta ben korkuyorum ters teper diye gitmiyorum yada bikere oldu diyelim sonra olmazsa diye.korkular...korkular
...

Kocan seni nasil kirdi
Ne yapti bu adam
O assalik adam ne dedi de 1.5 senedir kirginliktan adama etmedigini birakmiyorsun
Ne lanet bi adammis
Benim koca bana 6 ay yaklasmasa ben yaklasinca hik mik etse ben solugu sokakta alirim. Hemen bosanma davasi. Ohhhh kocalik yapmadiktan sonra yanimda tasimam.
Ailesi ona gonlune gore isveli cilveli fikir fikir bi es bulsun. Senin koca onu da sever. Hic sorun etmez. Buzzzzzz gibi seni seven herkesi sever.

Psikolojik bi rahatsizligin var ve psikologa git. Bak bu son yorum olsun uzme bizi. Sacini yolmaktan da kocana cemkirmekten ve bize nazlanmaktan da kurtulursun.
2 yil tedavi gordum ben.ama duzelmedi.ilaci dayiyolar kafam yerinde olmuyor.bunu psikologlar psikiyartlar cozemiyor.

Ya ne korkuyorsun bak sonu kötü olur.o is ters tepmez aksine düz teper. evde huzursuzlug a neden olur.kir şu zincirleri. Yada psikoloğa gitt.

hiçte değil kaç kez söyledim 7 yıldır evliyim toplasan 10 kez ben gitmedim.. eşim çoook istekli.. nöbetten gelir üstüne gider bahçede eşşek gibi çalışır.. koltukta uyuyakalır ama yatağa girdikmi tepeme çıkar.. ha öle senin olduğun gibi taş gibi falanda değilim şuan üç çocuğun bıraktığı 20 kilo fazlam var.. ki kocam sporcudur bir gram yağ yok her gördüğünü baktırır kendine .. ama aşk var aramızda.. o tılsım.. sen konuş .. biz kul köle olalım.. ay dur sana bi yazı paylaşacam çoook benzedi..
ve sana bir sır vereyim mi.. sen BURDAKİ İSTEKLİ KOCASINA DELİ OLAN VE KOCASINI DELİ EDEN KADINLARI KIS-KA-NI-YOR-SUN.. ..

Kocan seni nasil kirdi
Ne yapti bu adam
Ne lanet bi adammis

CANIM kocası buna demişki annem haksız ama 1 gün sonra gidecekler sabret.. buda dayanamamış birbirlerine girmişler.. koca haksız nasıl küser.. kavga ettin annemle birgün hatrıma çekemedin aferim sana deyip gözünden öpecekti.. olmamış canım.. demi.. kadın yazık napsın

Milyoner pozisyon vallahi yeni duydum.yalniz konu eğlenceli oldu takip ediyorum öğrenerek. bişeyi itiraf edeyim 31 yaşındayım ama cinselliği gerçekten erkeklere özgü bişe olduğunu biliyordum bu zamana kadar.erkegin bayanın demiyorum.zorunlilu ihtiyacı olduğunu bayanın Hayır dememesi gerektiğini eşimle aramızda açılınca kafam dank etti.

oyyyy bayanın dominant olduğu bir sürü pozisyon var. internet elimizin altında, bi kaç pozisyon öğrenip bayanda kendini geliştirmeli ve erkeğin ihtiyacı diye düşünmeyin. bizde ben istemezsem sevişilmez ama ben istersem beni doyurmadan(yeterince mutlu etmeden) da bıraktırmam o işi :)

Koyver gitsin toprak dolduracağına kocan doldursun nedir bu ya

bu söze bayıldım yaaaa:KK70::KK70::KK70::KK70: