eşimle ailem arasında kaldım

sayeste

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
219
6
96
Kırıkkale
merhaba arkadaşlar eski konularımdan beni hatırlayanlar olabilir. biz 2 ay önce iskenderuna taşındık.önceden ankarada oturuyorduk eşim antepli . antepe yakın olduğu için iskenderuna geldi.ama mecburiyetten değil. sadece memleketini yakın diye.annemler de bunu sorun yaptı.. şu an eşimle konuşmuyorlar bana da çok kızıyorlar buraya geldiğim için ben ankaralı'yım çalışıyorum annem sürekli boşuna çalışıyorsun sözünü geçiremiyorsun deyip duruyor.kendisi biraz otoriterdir. kız kardeşimle benim de kendisi gibi olmamızı istiyor ama benim eşim antepli asla ona sözümü geçiremem 2 tane çocuğum var . bu saatten sonra boşansam mı diye düşünüyorum ama çocuklarımı düşünüyorum..2 günder eşim telefonumu aldı elimden beni ailemle konuşturmuyor...onların yanına da göndermiyor bura garip kuş gibi kaldım .ailem beni düşünse böyle yapmazlardı ama ailem düşünmüyor beni kocam da düşünmüyor yemin ederim Allah korkm olmasa kendimi de çocuklarımı da öldüreceğim..ama olmuyor işte artık dayanacak gücüm kalmadı bana yardım edin lütfen...erkek kardeşim var o bir sorun olunca beni ara ben hemen gelirim demişti ama eli belada kalır diye korkuyorum. eşimle kendim tanışarak evlendiğim için her şeye katlanıyorum. siz benim yerimde olsanız ne yapardınız.. şu an işyerindeyim kimseyi daha çok iyi tanımıyorum buraya da yazmazsam çatlayacaktım yardım edin bir akıl verin nolur

Boşanmayı düşünmenizin tek sebebi ailenizden uzak kalmış olmanız ve annenizin sölzerine takılmanız mı... Başka sorunlarınız var mı eşinizle?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…