Eşimle 1. yıl dönümümüz :)

Canım çok sağol nedense yorum yapasım geldi yaptım sanırım bundan sonrada yaparım sen böyle söyledikten sonra seninde yorumların çok mantıklı aynı düşünüyoruz memnun oldum seni gördügüme

bende çok memnun oldum seni tanıdğıma cnm...
aynı mantık düşünüyoruz bencede...
ya canım zaten akıl var fikir var kim müsade eder bu kadar ezilemeye allah aşkına...
aklın yolu bir...
bi dediği diğerini tutmuyor ki...maaşını neden verdiğini söyleyemiyor bi türlü kaç kere sorduğumuz halde...
hepsini vermiyorum falan diyor...yahu neden verir ki bir gelin maaşını kaynanasına...
kaynanası ver dedi diye oda kabul ediyor bakasana..tövbe yarabbim yaa...

Vermesinden geçtim canım herşeyin bir izahı vardır burasıda oyun yeri degil kaç kişi okuyor yorumluyor biraz mantıklı yorum yap söyle izah et yani anlayalım ya da bir söyledigini sonra çevirme çevirdikçe herkeste bir şüphe olur yardımda alamazsın yoksa ister tüm paranı ver istersen kendini ezdir bundan mutlu ol herkesin kendi hayatı bu beni ilgilendirmez haddime degil tabiki ama uç noktalardada yaşanmazki bukadar yahu eşimle hallettik biz geçenlerde diyor gelde tutarsızsın deme 26sında konu açmışsın iki tane hangi ara anladında barıştın artık herşey çözüldü o zaman bir anlık herşey ne kendini yor ne bizi yor degilmi

aynen bende o yüzden sinir oldum canım ya, bir kaç gün önce eşinin aldattığını düşünen bir kadın, nasıl oluyorda hemen barışıyor düzeliyor...herşeyi nasıl halletti hemen çözdü anlamış değilim...
kaynanası ile olan meseleyi de ciddiye almasın madem bu kadar çabuk ve kolay halledebiliyorsa bukadar önemli şeyleri, nasıl olsa kaynanasıyla da yarın halleder barışıverir...ne olacak ki...hani çocuklar küser de beş dakka sonra barışır ya, birden o geldi aklıma :)
neyse biz karışmayız zaten, böyle bir karekterle mutlu olabiliyor demekki...kendisi bilir..

Aynen canımcım boşver biz haksız oluruz ayıp ederiz amanınn :18:Bende hiç yapı olarak kin tutmam kavga etmem tartışmam bile insanlarla yakınlarımda bile belli bir sınırım vardır güleryüzüm saygım herşey biryere kadar ama bir sorun oldugunda çözmeden aman o düzelmez bunu mahvetmiyim diye hiç düşünmedim ilginç böyle mutlu olunuyorsa denemekte fayda var

aynen bende öyleyim canım, ortada basit de olsa bir mesele varsa asla üzerini kapatıp geçmem..aman tatsızlık .ıkmasın, aman ağzımızın tadı bozulmasın diye atlayıp geçmem...basit de olsa önemsiz de olsa o sorun çözülmek zorunda...
çünkü bazı insanlar üstünden geçince huzur bulunduğunu düşünsede, tam aksine çözülmeden geçen her sorun, ilerde önünüze mutlaka iki katı büyümüş vizyette tekrar çıkar diyor uzmanlar, aile terapistleri vs...
bu konu sahibinin durumunda olacam, kaynanam bana dünyayı zindan edecek, eşim oralı olmayacak falan, sonra bende bana bu eziyeti reva gören eşim için romantizm araştırması yapıcam he?
allaha ulu konuşmayım, bana dünyam zindan ediliyorsa bende zindan ederim bana edenlere...
rabbim herkese idrak gücü versin..bence konu sahibi evliliği idrak edememiş, ve evliliği romantik dakikalardan ibaret sanıyor...
oysa evlilik bambaşka birşey...bence bunu anlaması lazım...
neyse kendisi bilir biz fikrimizi beyan eder geçeriz, gerisi onun insiyatifine kalmış...
bu konu vesilesiyle seni tanımış oldum işte fenamı nehircim

Aynen benim gibi düşünüyorsun canım tıbkı benim cümlelerim gibiNe fenası çokta iyi oldu canımcım tanışmamız Bu konudanmıdır nedir hep dizi replikleri falan geliyor aklıma sen şimdi öyle dedinya yaprak dökümü geldi aklıma ordaki anne ne diyordu aman Ali Rıza Bey agzımızın tadı kaçmasın

Son düzenleme:

ay evet çok severdim o diziyi..:)
çok iyi oldu gerçekten, her daim göresim var seni unutma
haberleşelim hep inşallah...

aslında yıldönümümüze bikaç gün daha var ama ben aldığım hediyeyi daha fazla saklayamadım ve verdim sonuçsa tamamen hayal kırıklığı kullandığı telefonunu koyabilsin diye istediği tarz bi çanta aldım. önceki kullandığının eskidiğini yenisini alması gerektiğini söylemişti. bende biraz paraya kıyıp istediği gibi bişey aldım ama ne teşekkür ederim dedi ne bişey... kaça aldın ben istanbulda 40 tl ye görmüştüm bitane çok beğenmiştim olmazsa bunu geri verelim dedi... ne düşünmem gerekiyo ne yapmam lazım bilmiyorum hem bunun üzerine bana hediye bişey alacakmı onuda bilmiyorum çok üzgünüm yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…