- 27 Nisan 2012
- 15.388
- 18.210
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benden önce gelmişsiniz kızlar
bu ne tutarsızlık anlamadım gitti.. saygısızlığın dik alası
oradaki insanları cvplamak zorundasın konu sahibi
bakalım ne diyeceksin merak ediyorum...
nasıl sinir oldum yaa...sanal ortam bile olsa burası aldatmaca yeri değil...her konuyu insan kendi derdiymiş gibi okuyor üzülüyor...birçok konuyu gözlerim dola dola okumuşluğum vardır....çoğumuz böyleyiz burda...
insanları kandırarak ne geçiyor eline merak ediyorum...
Gerçekten insan zaman harcıyor okuyor yorumluyor bakıyor olayların gelişmelerini takip ediyor genelde bdv bölümünü okurum pek yorum yapmam aslında gidişatı merak ederim çünkü okadar acınıcak halimize gülüyoruz modu çıkıyorki ortaya çok komik durumlara düşebiliyor durum şaşırarak çok konu okudum burda yabancı degilim böyle konulara ama bugünki psikolojimdenmidir nedir artık ses çıkardım bu nedir yahu kendimiz gibi biliyoruz insanları yeminederim artık civisi çıktı dünyanında![]()
cnm eğer ilk açtığım konuyu okursan sevinirim eşimle aramız bozuktu 3 ay gibi bi süre ve biz dünden çnceki gün barıştık bunu burda söledim :) kv demden hala şikayetçiyim onu sevmıyorum ama onu takarsam kafama kocamla mutlu olamayız .. sinr olmanıza grk yok yaşadıklarım gerçek .. ama sadece bu özel an için o konuyu kafama takmak istemedim . eğer okursanız yorumları kv dem şşikayetçi oldugum açık ve yalan değil.. ilk önce düzgün okuyun sonra tövbet altında bırakın.haklısın canım, yaa birde şu var...sadece okuyup yorum yapmak da değil...insan kötü olayları okudukça gerçekten üzülüyor..yani ben öyleyim mesela...
üzülüyorum hatta allah yardımcın olsun diye dualar ediyoruz kimi zaman...çok zor günler yaşayan insanlar, çok büyük dertleri olan kadınlar var burda...
şimdi burda böyle tutarsız ve kandırıcı konular yüzünden o kötü şeyleri yaşayan insanların da hakkına girilmiş oluyor...
onlar da töhmet altında kalıyor....bu tür konuları okudukça, hep içmde bir şüpheyle yaklaşıyorum diğer konulara da...
allah akıl fikir versin nediyim...sinir oldum..
ilk senemiz olduğu için ve ailelerle birlikte yaşandığı için bu durumlar normal.. kayınvalidem çok anlayışsız ve eşim bazen ona hakverdiğinde deliriyorum ama eninde sonunda eşim bnm haklı oldugumu anlıyor .. ne kadar kv den yana mutsuz olsamda eşimle mutlu olmak zorundayım ve bu 1. yıl dönünümümüz ne kdr huzursuz olsakta ona bunu o günde yaşatmam lazım anlatabildim mi! hemen herkesi suçlamayın. emininmki bnm başımdan geçenler başkalarının başındanda geçmiştir o konuları açtığımda eşimle kavgalıydık . mutsuzdum içimi dökmek istedim her konuda! ama bazı insanlar hemen yargı. En ufak bir yalan dahi yok anlattıklarımda konuları okumuşsunuz yrumlarımada bakın. insanları suçlamak bu kadar olmaması gerekirdi. Yazık derdimizi paylaştık suçlu çıktık.
hadi anladık çok sinirliydin ve o gün veya sonrasında barıştın eşinle
insan o konusuna girip cevap yazar insanlar senin için üzülüyor ve bişeyler soruyor
orda bizler ne yaptı bu kız diye düşünürken sen bu konularında sevgi pıtırcığısın
konu açıp insanları endişelendirip, sonra cvplamayıp buralarda sevgi pıtırcığı gibi gezmen hoş değil![]()
ilk senemiz olduğu için ve ailelerle birlikte yaşandığı için bu durumlar normal.. kayınvalidem çok anlayışsız ve eşim bazen ona hakverdiğinde deliriyorum ama eninde sonunda eşim bnm haklı oldugumu anlıyor .. ne kadar kv den yana mutsuz olsamda eşimle mutlu olmak zorundayım ve bu 1. yıl dönünümümüz ne kdr huzursuz olsakta ona bunu o günde yaşatmam lazım anlatabildim mi! hemen herkesi suçlamayın. emininmki bnm başımdan geçenler başkalarının başındanda geçmiştir o konuları açtığımda eşimle kavgalıydık . mutsuzdum içimi dökmek istedim her konuda! ama bazı insanlar hemen yargı. En ufak bir yalan dahi yok anlattıklarımda konuları okumuşsunuz yrumlarımada bakın. insanları suçlamak bu kadar olmaması gerekirdi. Yazık derdimizi paylaştık suçlu çıktık.
Bak arkadaşım sana yalan söylüyorsun denmedi bir tutarsızlık var ve çok uç noktalarda yaşıyorsunuz dendi hayır tamam insan farklı duygulara bir anda kapılırda bir gündede 4 mevsim yaşanmazki bu biraz bize anormal geldi bana şahsen ben hemen degişemem o derece o yüzden farklı geldi kişinin yapısı farklıdır olabilir ama diger konunuz o kadar can sıkıcı büyük bir sıkıntıki bunu çözmeden nasıl böyle konularla ugraşabiliyorsunuz ona anlam veremedik hayır biz yapamayız ondan ama sanırım herkes aynı degil yanlız önerim bir konuyu çözmeden digerine geçmemeniz yoksa bayat yemek gibi sürekli önünüze çıkar bu sorunlar çözmeden kapatmak tekrar yaşamaya yüz vermek demektir size yardımcı olmaya çalışırız ama yeterki çözüm üretmek isteyin anlık sinirlenip yazdım sonra barıştım yahu nekadar önemli konularda sonuca ulaşılmadan barıştım bitti diyebiliyorsanız başka bir söze gerek yok mutluluklar dilerim kendi adıma![]()
bak cnm sadece sbhları girebiliyorum ve bu sitede yenıyım. o konudan msj gelmedi hiç mailime ! bu knulardan geldiği için hemn bakıyorum ilk önce sorun eğer yanıtlayamssm yargılayın insanları yaptığınız ayıp. yrdımcı olcağınıza hemen suçlamak.
Bak arkadaşım sana yalan söylüyorsun denmedi bir tutarsızlık var ve çok uç noktalarda yaşıyorsunuz dendi hayır tamam insan farklı duygulara bir anda kapılırda bir gündede 4 mevsim yaşanmazki bu biraz bize anormal geldi bana şahsen ben hemen degişemem o derece o yüzden farklı geldi kişinin yapısı farklıdır olabilir ama diger konunuz o kadar can sıkıcı büyük bir sıkıntıki bunu çözmeden nasıl böyle konularla ugraşabiliyorsunuz ona anlam veremedik hayır biz yapamayız ondan ama sanırım herkes aynı degil yanlız önerim bir konuyu çözmeden digerine geçmemeniz yoksa bayat yemek gibi sürekli önünüze çıkar bu sorunlar çözmeden kapatmak tekrar yaşamaya yüz vermek demektir size yardımcı olmaya çalışırız ama yeterki çözüm üretmek isteyin anlık sinirlenip yazdım sonra barıştım yahu nekadar önemli konularda sonuca ulaşılmadan barıştım bitti diyebiliyorsanız başka bir söze gerek yok mutluluklar dilerim kendi adıma![]()
nasıl gelmedi anlamadım
ordan sorsak ne fayda hiç ilgilenmiyosun ki o konunla ben hiç cevaplamamandan şüphelendiğim için bir girdim başka başka konular...
evet 1 günde 4 mevsim.. biz kesin konu sahte demedik arkadaşın da dediği gibi..
ama farklı farklı uç noktalar ordaki ne kadar büyük bi sorun burda da aşk böcüğü konumundasın :)
ondan garip geldi bana da
gerçekten başka bir söze gerek yok.. oradaki insanları da cvpsız bırakmamanızı tavsiye ederim...
evet mail gelmedi neden bilmiyorum ama şuan biraz karıştırdım ve buldum o konuyu herkesten özr dileyerek dediklerine cvp veriyorum .. Neden mail gelmemiş olabilir napmam gerek yrdımcı olabilrmisiniz?
Aşk böcüğü olmka zorundayım anlatamıyorum sanırım ilk evlilik yıldönünümüüz unutulmaz olmaası gerek.. Allhıma şkler olsun eşimle barıştıkta eğer barışmasaydık asla yapmazdım . ama hatasını anlayıp özr dledi . kv dem sorunuda çözülemiceği için 2 sene sonunda size burda mutlu hbrler veriirm inş.. Konuumun başlığıda kv. den kurtuldummmmmmmmmmmm Olur :)
yukarıda bildirileriniz var ordan beğeni bildirileri gelir
bide açtığın konuyu ara ara açıp kontrol etmen lazım
inşallah dediğin gibi olur
sende kv' den kurtuldummmmmmmmmmmm diye msj atarsın :)
canım kayınvalide konusunu en az 3 sene kadar çözemeyiz .. ben ne kadar çabalasamda o değişmez çok katıdır. Şuan onun haberi olmadan birikim yapıoruz Allha şkrler olsun ki Maaşımı tam sölemedim bi kısmnı bankaya yatırıyorum. kv dem konusun 1 gunluk değil evlendiğim gnden beri ve hepsinizi sizinle anlatmak paylaşmak içimi dökmem istedim.. Eşim en buyuk yrdımcım ve biz uzun süredir aramız bozuktu boşluktaydım.. Sonra 2 gun önce kendi annem kızıım yıldönümünüze az kaldı ne yapıcaksın dediğinde dank etti kafama. İlk yıldönünümüüz bunu mahvetmek istemem . Kv. bu günü kutlamamıza bile kızar inan ki .. Gizli yapıcaz buyuk ihtimalle..
Değerli Arkadaşlar,
Benim kayınvalidemle başım dertte bunun yanı sıra eşimde yanımda değilSorunum kayınvaalidemin çook anlayışsız olması nerden başlım bilmiyorum
Ben ön muhasebede çalışıyorum Kayınpederim imam ve kçk bir bakkal dükkanımız var . kv aşarı paracı hemde çook aşırı. 2 tane de küçük kaynım var eşimde özel bi frmada çalışıyor. Ben her sabah 8 de evden çıkarım sevgili kv 'dem 12 lere kadar yatar ve inanın yatağını dahi toplamadan dükkanımıza gider ! ben 8de işe gittiğim halde odamı toplamadan asla çıkmam! Akşam dükkanda yeriz yemekleri uyduruktan yemekler yapar genelde yiyemem ve yemediğim için laf eder durmadan (yemeğin içinden kıl, çakmak butonu,kibrit , acayip mad. çıkıyor gelinde yiyin !) Daha sonra ben eve giderim evi toplarım hanım efendi glir kıçının üstünde oturur su gtr çay getirir bu arada saar 24.00 olr . Ayda yılda 1 evde temzlık yaapr oda üstten ve benim olduğum günler yanı 1 pazar gunum var onuda temzlik yaparak geçiriyorum. Kavga etmeyelim diye herşeyi yapıyorum inanın maaşımın 1 kuruşunu dahi vermiyor. Orkid bile kullanma dio para gitmesin die bez koy dio kendisi öle yapıyormuş! Allhm sen sbr ver . 2 sene kadar ona muhtaç olduğumzu biliyor oyüzden çok eziyet çektiriyor daha evleneli 1 sene olmadı 11 temmuzda olucak ve ben sinirden stresten nerdeyse hergun hastayım! Eşim desen benle ilgilenmiyor bile bazen çekip gitmek istiyorum ama ben eşimi çok seviyorum napıcam. Kv. çok sinirli ve kayınpederim çok suskun oda bişe diyemıyor bana yaptıkları eğer bişe derse adamı hemen tehdit ediyor . Yardım edin bana napıcam ben bu kadını
ikide bir odama griyor herşeyi karıştırıyor
özel hayatım hiç kalmadı
![]()
Ben burdaki cümlelerle şuan kurdugunuz cümleler arasında bir baglantı kuramadım buyrun birde burdan bakın olayaBencede evlilik yıldönümünüzü mahvetmeyin hatta bizede bir öyle bir böyle söyleyip insanların canını boşuna üzmeyin degişmezmiş degişmiycekmiş zaten eşinize yansıtmadan mutlu mesut yaşayın inşallah atlatırsınız hatta bende bundan sonra bu konulara yorum yapmıycam hiç yapmazdım bir yapayım dedim nelerle karşılaştım eniyisi sessiz izleyici olucam ben konuları. konularıda karıştırmıyım yanlış birşey çünkü ceza almak istemem burdaki konunla alakası yok konuştugumuzun çünkü mutluluklar canım
![]()
konuyu ilk açtığımda eşimle kavgalıydk diğer konu başlıklarımı okursan görürsün.. ogun bunalımdaydım herşeyi döktum ortaya ve geçenlerde eşimle barıştık anladı hatasını yanımda oldu .. ceza alıcağımı sanmıyorum her sizin gibi suçlamıyor kmseyı benı anlıyanlarda var.. Bundan sonrada bi sıkıntımı asla paylaşmam kmse anlamıyor çnku .. içimi dökmek ıstedim anlattım. ve böle bi olay evlilik yıldönuumuze denk geldi sizden yrdım istedim! ama hata etmişim.
KONU SAHİBİNE...
arkadaşım tek tek okudum yorumlarını...bütün konularını baştan sona okudum...sabırla okudum...ısrarla aynı şeyi savunmuşsun, bunalımdaydım içimi döktüm vs demişsin..sana neden içini döktündiyen mi var..kaldı ki bizim böyle bişey söylemeye yetkimiz mi var...derdin varmış konu açmışsın..biz ne karışırız...
ama şunu unutma ki, sen hayatı uç noktalarda anlık yaşayabiliyorsun sanırım, ama burda bunu izah edici bir üslupla anlatman lazım...
mesela bir konunda eşim beni aldatıyormu diye yanıp yakınırken, sonra ona romantik dakikalar yaşatma hesapları yapıyorsun..
bi düşün arkadaşım bunda nasıl bir mantık yürütülür??
önyargılısınız demeden önce kendini bir süzgeçten geçirmelisin.. senin düz mantık olduğunu belirtmek isterim...
çünkü aklı başında bir kadın asla bukadar dört mevsim olmaz...bi taraftan eşinin aldattığını sorarken bize, diğer taraftan ona nasıl romantizm haızrlayabilirim diye sormaz...
bu kadar çabuk küsüp barışan bir yapın varsa, bence kayınvalidene de kin tutma derim, çünkü nasıl olsa bugün bozuşur yarın barışırsın onunla da...
yarın birgün CANIM KAYINVALİDEM diye bir konu açarsan hiç şaşırmayacağım :)
ve şunu belirtmeden geçemeyeceğim, kayınvalidenin sana neden bukadar kötü davrandığını biliyormusun??
dur ben söyleyim...sen bu kadar uç noktada yaşadığın için, o kadın senin karekterini bildiğinden nasıl olsa ben ne kadar ezersem ezeyim, bu birşey yapamaz, yine ben reisim, yine ben yönetirim...o benim hizmetimi yapmak zorunda parasını bana vermek zorunda diyordur emin ol...
çünkü asla bir kadın bu kadar ezilmeye müsade etmez...
kaynanana neden maaşını veriyorsun bunu bi izah edermisin??
aklım hayalim almıyor bunu, sen neden çalışıyorsun madem paranı harcayamıyorsun...
neden vermem diyemiyorsun...silah zoruylamı çalıştırıyor seni...
valla arkadaşım ben kaynanana hak verdim inan hak verdim...eee benimde elimde bu kadar herşeyi kabullenen, itiraz etmeyen, köle gibi çalışan bir gelin olsa valla benim bile ezesim geliryazık sana acıdım...
ama yaşadıkların için değil, bukadar kabullenici olmana ve eziyete rıza göstermene, kullanılmana acıdım...
ailene acıdım seni kölelik yapsın diyemi verdiler o kadına...
hiç kusura bakma arkadaşım, çok tutarsızsın, çok uç noktalardasın, çok düz mantıksın,...ezilmeye müsaitsin...
bence sen önce kayınvaliden meselesini çözmeye çabala, eşinle romantizmi yaşarsın nasıl olsa...
eşine de helal olsun, karımı ezdiririm, romantizmi de yaşarım abi havasında..