Eşimle 1. yıl dönümümüz :)

H E

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
24.858
62.723
798
31
Arkadaşlar ,
Temmuzun 11i eşimle 1. senemiz doluyor . 1. sene oldugu için çok güzel geçmesini istiyorum :) Biraz sanşsızım aslında çnkü ramazana denk geliyor bide ailesiyle birlikte yaşıyoruz ne yapabilirim lütfen yardım edin aynı zamanda çalışşlıyorum romantik bişeler yapmak istiyorum :) ayy bide o hatırlıcakmı çok mrk ediyorum:) hatırllamamış gibi davranıo ama bakalım :9 KIZLAR LÜTFEN YARDIM EDİNNNNNNNNNNNNNNNNNN :)

Son düzenleyen: Moderatör:

hmmmm canımm bence durumun musaitse şık bir otel odası tutabilirsin:)

Canım ailesiyle yaşıyorsanız evde bi şeyler yapamazsınız,ramazana denk geliyormuş,bence iftarınızı dışarda yapın,sade ya da şık fark etmez herhangi bir yerde başbaşa yemek yiyebilirsiniz. Aslında ne fikir vereceğimi de bilemiyorum,sonuçta sizin evliliğiniz ve 1. yıl dönümü,daha çok çok yeni. Bence o gün başbaşa kalmaya çalışın,hediyeden sürprizdense bol bol öpüşün koklaşın:):) Ailenin yanında kalıyormuşsunuz ya tek gecelik bile olsa butik otel tarzı yerlerde kalıp o geceyi başbaşa geçirebilirsiniz.

Ayy cnm çok güzl diosunda kayınvalidem çok paracı hayatta öle bişeye izin vermez

kayınvalideden izin alan kim :) sen onlara ailem yada ablam abim arkadaşım bizi iftara cagırıo vs. die bişi uydur. kendi paranla yapacan sonuçta eşinede bi şekilde kimseye bişey dememesini söyle başbaşa kalın ilk evlilik yıldönümünüz yahuuu ay darısı başıma :):):):)

kayınvalidem çok paracı cnm öle bişe imkansız

ayy çok heyecanlı acaba hatırlıcak mı oda hiç bellide etmıo eşşek para istedim akşam dio özel bi gün mü yaklaşıyoo yoo dedim kendıme bişe alcam

ayy çok heyecanlı acaba hatırlıcak mı oda hiç bellide etmıo eşşek para istedim akşam dio özel bi gün mü yaklaşıyoo yoo dedim kendıme bişe alcam

zarf atmış işte :):) hatırlar kesin sen mekanı halledersn oda belki bi hediye alır gerçi bi gülde yeterli inşaallah çok güzel geçer :)

zarf atmış işte :):) hatırlar kesin sen mekanı halledersn oda belki bi hediye alır gerçi bi gülde yeterli inşaallah çok güzel geçer :)

valla bana bi gül bile yeter :) O yanımda olsunda sadace kutlasın ytr :) Ona hep derim sen bana bi sakız al sen aldığın için ben çok mutlu olurum dıom :)

valla bana bi gül bile yeter :) O yanımda olsunda sadace kutlasın ytr :) Ona hep derim sen bana bi sakız al sen aldığın için ben çok mutlu olurum dıom :)

ne güzel işte canım bende öyleyim :) çok güzel geçer umaırm

kusura bakmayın konu sahibi size birşey sormak istiyorum...
konu açmışsınız kv nizle ilgili, ama ne hikmetse o konuyu unutup burda eşinizle nasıl romantik şeyler yaşıyacağınızın planlarını yapıyorsunuz...
diğer konunuzda eşinizin kv nizle olan sorularda sizden yana olmadığını vurgularken, burda onunla romantizmli dakikalar düşünüyorsunuz...
açtığınız konulardaki aile ilişkiniz birbiriyle hiç bağdaşık değil...kusura bakmayın ama biz ciddiye alıp derdinize yorum yapıp yardımcı olmaya çalışıyoruz ama bakıyorum ki siz sadece konu açmış olmak için konu açmışsınız....
bukadar çelişkili konulara aynı anda nasıl vakıfsınız şaşkınım...
üstelik diğer konunuza girip bi cevap bile yazmıyorsunuz..bunuda sebebini merak ettik...

valla bende merakettim ayrıca bu kadar tutarsızlıkta enteresan yani bi konuda çok mutsuz duruma üzülüyosun diğer konudaki sanki başka biri romantik planlar yapıyo :44:

valla bende merakettim ayrıca bu kadar tutarsızlıkta enteresan yani bi konuda çok mutsuz duruma üzülüyosun diğer konudaki sanki başka biri romantik planlar yapıyo :44:

tutarsızlığın alası bence...
diğer konuda resmen acıdım yüreğim sızladı...ama bu konulara bi bakıyorum maşallah romantizmin dibine vurmuş gibi...
bukadar tutarsızlık nedir yani...tamam kv siyle derdi varmış konu açmış, içini dökmüş belkide...ona bi lafımız yok zaten...ama diğer konuda eşini farklı anlatırken bu konuda bambaşka biri gibi yansıtmış...
hayır yani neden bu kandırmaca...anlamış değilim...ya konu açma yada birbirini tutsun...
konu sahibi kusura bakma canım ama dost acı söyler....söylediklerine hiç inanasım gelmedi nedense....
ayrıca insan diğer konusuna bi girip cevap yazar dimi..onca kişi sana soru soruyor üzülüyor durumuna,
ama sen lutfedip bi cevap bile yazmıyorsun....
ve ne hikmetse, bu konularında tek tek herkese cevap vermişken, diğerine uğradığın yok...
bu tutarsızlıkla amacın nedir çözemedik....

Diger konunuza birdaha dönüp baktım inanamadım aynı kişi bukadar uç duyguları nasıl biranda yaşar anlamış degilim diger konunuzda acayip bir sıkıntı var burdada romantik anların dip noktaları bu kadar uçlarda yaşamayalım Allah aşkına nasıl bir tutarsızlık bu

kayınvalide konusunu geçtim birde aldatma konusu var eşinin kendi isterse birlikte olduğunu söylüyor başka konuda da özel gece planlıyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :44:

bende dünden beri hiç girip cvp yazmadığı için işkillendim girip baktım profiline...
ve şakına döndüm..nasıl olur bu kandırmaca diye...bizleri saf salak yerine mi koyuyor nedir...
biz ona üzülüp acırken, o burda romantizm arayışında...
insanları kandırma konu sahibi..ayıptır..yazıktır...

kayınvalide konusunu geçtim birde aldatma konusu var eşinin kendi isterse birlikte olduğunu söylüyor başka konuda da özel gece planlıyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :44:

o kadar tutarsız biri ki, hangi konusnuu görsem böyle höhh dedim
eşim aldatıyormu diye konu açıyor, sonra ona romantik şeyler planlıyor...
ardından kayınvalidesiyle derdini anlatırken eşinin ondan taraf olmadığından dem vuruyor, sonra burda eşiyle geçireceği romantik dakikaları hesaplıyor...
şoklardayım ve sinir oldum...
birde dün üzülüp uzunca yorum yazmıştım..acımıştım...

Gerçekten insanlar şaşırmış gerçekten şaşırmış neyin kafası yaşanıyor anlam veremiyorum

Gerçekten insanlar şaşırmış gerçekten şaşırmış neyin kafası yaşanıyor anlam veremiyorum

nasıl sinir oldum yaa...sanal ortam bile olsa burası aldatmaca yeri değil...her konuyu insan kendi derdiymiş gibi okuyor üzülüyor...birçok konuyu gözlerim dola dola okumuşluğum vardır....çoğumuz böyleyiz burda...
insanları kandırarak ne geçiyor eline merak ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…