Arkadaşlar ,
Temmuzun 11i eşimle 1. senemiz doluyor . 1. sene oldugu için çok güzel geçmesini istiyorum :) Biraz sanşsızım aslında çnkü ramazana denk geliyor bide ailesiyle birlikte yaşıyoruzne yapabilirim lütfen yardım edin aynı zamanda çalışşlıyorum romantik bişeler yapmak istiyorum :) ayy bide o hatırlıcakmı çok mrk ediyorum:) hatırllamamış gibi davranıo ama bakalım :9 KIZLAR LÜTFEN YARDIM EDİNNNNNNNNNNNNNNNNNN :)
hmmmm canımm bence durumun musaitse şık bir otel odası tutabilirsin:)
Ayy cnm çok güzl diosunda kayınvalidem çok paracı hayatta öle bişeye izin vermez
Canım ailesiyle yaşıyorsanız evde bi şeyler yapamazsınız,ramazana denk geliyormuş,bence iftarınızı dışarda yapın,sade ya da şık fark etmez herhangi bir yerde başbaşa yemek yiyebilirsiniz. Aslında ne fikir vereceğimi de bilemiyorum,sonuçta sizin evliliğiniz ve 1. yıl dönümü,daha çok çok yeni. Bence o gün başbaşa kalmaya çalışın,hediyeden sürprizdense bol bol öpüşün koklaşın:):) Ailenin yanında kalıyormuşsunuz ya tek gecelik bile olsa butik otel tarzı yerlerde kalıp o geceyi başbaşa geçirebilirsiniz.
kayınvalideden izin alan kim :) sen onlara ailem yada ablam abim arkadaşım bizi iftara cagırıo vs. die bişi uydur. kendi paranla yapacan sonuçta eşinede bi şekilde kimseye bişey dememesini söyle başbaşa kalın ilk evlilik yıldönümünüz yahuuu ay darısı başıma :):):):)
ayy çok heyecanlı acaba hatırlıcak mı odahiç bellide etmıo eşşek para istedim akşam dio özel bi gün mü yaklaşıyoo yoo dedim kendıme bişe alcam
zarf atmış işte :):) hatırlar kesin sen mekanı halledersn oda belki bi hediye alır gerçi bi gülde yeterli inşaallah çok güzel geçer :)
valla bana bi gül bile yeter :) O yanımda olsunda sadace kutlasın ytr :) Ona hep derim sen bana bi sakız al sen aldığın için ben çok mutlu olurum dıom :)
ne güzel işte canım bende öyleyim :) çok güzel geçer umaırm
kusura bakmayın konu sahibi size birşey sormak istiyorum...
Konu açmışsınız kv nizle ilgili, ama ne hikmetse o konuyu unutup burda eşinizle nasıl romantik şeyler yaşıyacağınızın planlarını yapıyorsunuz...
Diğer konunuzda eşinizin kv nizle olan sorularda sizden yana olmadığını vurgularken, burda onunla romantizmli dakikalar düşünüyorsunuz...
Açtığınız konulardaki aile ilişkiniz birbiriyle hiç bağdaşık değil...kusura bakmayın ama biz ciddiye alıp derdinize yorum yapıp yardımcı olmaya çalışıyoruz ama bakıyorum ki siz sadece konu açmış olmak için konu açmışsınız....
Bukadar çelişkili konulara aynı anda nasıl vakıfsınız şaşkınım...
üstelik diğer konunuza girip bi cevap bile yazmıyorsunuz..bunuda sebebini merak ettik...
valla bende merakettim ayrıca bu kadar tutarsızlıkta enteresan yani bi konuda çok mutsuz duruma üzülüyosun diğer konudaki sanki başka biri romantik planlar yapıyo :44:
kusura bakmayın konu sahibi size birşey sormak istiyorum...
konu açmışsınız kv nizle ilgili, ama ne hikmetse o konuyu unutup burda eşinizle nasıl romantik şeyler yaşıyacağınızın planlarını yapıyorsunuz...
diğer konunuzda eşinizin kv nizle olan sorularda sizden yana olmadığını vurgularken, burda onunla romantizmli dakikalar düşünüyorsunuz...
açtığınız konulardaki aile ilişkiniz birbiriyle hiç bağdaşık değil...kusura bakmayın ama biz ciddiye alıp derdinize yorum yapıp yardımcı olmaya çalışıyoruz ama bakıyorum ki siz sadece konu açmış olmak için konu açmışsınız....
bukadar çelişkili konulara aynı anda nasıl vakıfsınız şaşkınım...
üstelik diğer konunuza girip bi cevap bile yazmıyorsunuz..bunuda sebebini merak ettik...
Diger konunuza birdaha dönüp baktım inanamadım aynı kişibukadar uç duyguları nasıl biranda yaşar anlamış degilim diger konunuzda acayip bir sıkıntı var burdada romantik anların dip noktaları bu kadar uçlarda yaşamayalım Allah aşkına nasıl bir tutarsızlık bu
kayınvalide konusunu geçtim birde aldatma konusu var eşinin kendi isterse birlikte olduğunu söylüyor başka konuda da özel gece planlıyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :44:
bende dünden beri hiç girip cvp yazmadığı için işkillendim girip baktım profiline...
ve şakına döndüm..nasıl olur bu kandırmaca diye...bizleri saf salak yerine mi koyuyor nedir...
biz ona üzülüp acırken, o burda romantizm arayışında...
insanları kandırma konu sahibi..ayıptır..yazıktır...
Gerçekten insanlar şaşırmış gerçekten şaşırmış neyin kafası yaşanıyor anlam veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?