esimin yüzündeki sivilcelerin izleri gecmiyor :(( ne yapabilirim

zuzum24

askim+cocuklarim=ben
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
2.742
1
38
selam kizlar esimle tanisdigimde yüzünde cok az sivilceler vardi yok oldu sonra ,ama nisanlilik döneminde medical bir yerde calismisdi artik ordanmi alerji oldu bilemicem ama sirti komple sivilce olmus bu dönemde...simdi 7 yillik evliyiz denize felan gitmek istemiyor sirtinda akne -ciban büyüklügünde sivilceler var yüzündede sürekli yag bezeleri olusuyor oda oynuyor haliyle mikrop ilerliyor....dermatoloji ye ve cilt doktorunca cok gittik 1-2 ay kullandi kremlerini ama hic bir azalma olmayinca birakti ,dogal bir yöntem varmidirki???

canım benmde genital bölgemde vardı çok sivilce izi ve okdar büyük sivilceler çıkıoduki bepanten kremi kullanıorum ben sivilce izleri gtti tamamen ve şimdide çıkan sivilceleri yavaş yavaş yok etti pek bişi klmadı çok ii geldi bana çok da ucuz

Öncelikle şunu belirteyim ben bir uzman değilim ama dermaoloğa dönem dönem gittiğim için çok iyi biliyorum.Sizden çok detaylı kan testlerinin istenmesi ve yapılması gerekli.Bunun sonucu yani sivilcelerinden neden meydana geldiğine dair bir bulguya ulaşıldığında ilaç tedavisine başlanır.Direkt olarak krem ya da başka birşey kullanmayın derim ben kafanıza göre.Bu ara çok geçmiş olsun.Doğru tedaviyle geçeceğine eminim.Ben ne sivilceler gördüm çünkü:))