Eşimin Yatak Baskıları...

Bende aynısını az önce eşim için düşündüm , gözümün içine bakıyor. Her konuda o kadar anlayışlı ki
yoktur diyorum ya eşi benzeri türünün tek örnegimi acaba
benim kocamında maşaallahı var gerçekten
böyle adamlarla yaşamak ne kadar zordur kim bilir
yok canım benim ki de öyle

annesi felç geçirmiş. Bir daha felç geçirirse gözleri görme yetisini kaybedebilirmiş
annesi için mi ses edemiyormuş ? ama ona kalk annenin evine git diyen olmadı ki..
herkes rest çek dedi.. haddini bildir, konuşma yok say umursama her istediğini yapma vs dendi
ona bile umarım yapabilirim diyor..

annesi için mi ses edemiyormuş ? ama ona kalk annenin evine git diyen olmadı ki..
herkes rest çek dedi.. haddini bildir, konuşma yok say umursama her istediğini yapma vs dendi
haklısın. Ben boşanma olarak düşündüm direk çünkü ben olsam dayanamaz boşanırdım. Aklım boşanma fikrine gitti direk. Annesi felçli durum kötü bu yüzden boşanması zor ama dediğin gibi rest çekmesi gerekiyor kesinlikle

Cinselllik onemli evet tamamda eşin taa buradan benim midemi bulandirdi. Sözleri, hareketleri. Ne igrenc bir adam dedim. Sen birde bununla yatağa giriyorsun.

herkes öyle demiş zaten .. hani hiç birşey yapamıyorsan en azından rest çek haddini bildir diye
onu bile yapabilecek birisi değil yorumlarından bunu anladım
çok dehşet verici vahim bir tablo

Konuyla alakasız olacak ama 3 aylık bronşit kronik olmuş artık.Akciğer filmi ve kan tahlili yaptırmalısınız.Büyük ihtimal ciğerlerinde balgam var ki tıkanıyor.İnhaler kullanıyorsunuz galiba işe yaramıyorsa nebulizatörle ventolin kullanması gerekebilir.Enfeksiyon ilerlemişse biran önce antibiyotiğe de başlamalısınız.

Libidosu yüksek olabilir, fanteziler olabilir de, tavrı davranışları çok bencilce, çirkin.
Nasıl bir baba ki çocuğu hastayken siz çocuk için telaş ederken size laf yetiştirme derdine düşüyor, size kızıp çocuğu için para bırakmıyor, sert konuşuyorsanız bile onun davranışları etkili olabilir gibi geldi bana.

Ama sizde kocanızdan tokat yediniz naptınız burda elit elit konuşuyorsunuz da ??sayın majeste

yüz verme kızarsa kızsın küserse küssün abaza herif.

Hangi burç eşiniz?koç akrep?Cinselliğe düşkün olması sağlıklı olduğunu gösterir.Bana göre kötü değil.Ama sizinle konuşma şekli,çocuğunu umursamaması ,uslübu okadar itici ki mide bulandırıcı .Ayırın odanızı hatası mı anlayıp özür dileyene kadar gitmeyin.Kendine şişme kadın alsın belki o zaman anlar kıymetinizi.

sizin kafa yapınızla pek fark yok gibi

Üzgünüm ama esiniz normal degil

Ama sizde kocanızdan tokat yediniz naptınız burda elit elit konuşuyorsunuz da ??sayın majeste
evet ben kocamdan tokat yedim .. tokat yediğimi inkar etmedim
konu sahibine boşan annenin evinede git demedim...
evet ben eşimden tokat yedim ama eşim beni kendime getirmek için attı bana o tokatı gidip de yalvarmadm eşime.. haddini de bildirmemezlik yapmadım
sizin burda bunu acıklayarak beni küçük düşürmeye çalışmanıza hiç gerek yoktu herkes kendi işine baksın lütfen yazmayın ki yazarsanız da cevap vermeyeceğim..
insanları deşifre edip küçük düşürmek hayatlarını yüzlerine vurmak hoşunuza gidiyorsa buyrun etmeye devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…