Eşimin Yatak Baskıları...

Size asıl o size yalvarıp yakarana,şık bir şekilde size hazırlanana kadar eşinizle birlikte olmayın.. kim kime ceza veriyor acaba??

Siz onu memnun etmek zorunda degilsiniz.ne yani o kadinlara bakmiyor diye sizde odul olarak ne istiyosa yaparim mi diyosunuz.zaten bakmamasi gerekiyo normali bu.bu ne boyle akli fikri seyde bu kadar laftan sonea ben olsam derdim git tutma kendini kiminle istiyosan yap

Onun ihtiyacını çıkarıyoruz aradan öyle diyelim. Yoksa o iş olmuyor tabiki

Utanarak soruyorum da kendinizi kotu hissetmiyor musunuz?
Ne biliyim birliktelik sadece tenle gerceklesmez ki, duygusal olarak yakinlastirir insani..
Bende bu tarz bisey bildigin travma etkisi gosterir kac yillik evli olmama ragmen.
Beklerse olur mu 4-5 gun..

Çok çüş, çok yuh.
Bu adamlar nerde şişiyor böyle yav?
Köpek gibi yalvarana, adam olana kadar yüzüne bakmayın.

aferin devam edin

bir önceki yorumum da dedim siz de normal gelmediniz bana zaten

Peki ne yapmalıyım sizce? Anlatıyorum konuşuyorum tartışıyorum. Kısır döngü haline geldi her ay aynı mesele... Çekip gideyim mi kızımla. Kendinizi benim yerime koyun. Her ay bu konu yüzünden kavga etseniz eşinizle, anneniz hasta olsa, maddi özgürlüğünüz olmasa, en ufak bi bıçak kesmesi yada el yakmasında bile aferin nasıl becerdin modunda suçlayıcı bir babanız olsa, her şeyden önemlisi depresyona yatkın ezik bir kişiliğiniz olsa siz ne yapardınız?
Evet normal değilim

Doğru. Ne denebilir ki. Toplum olarak yapabileceğim tek şey yeni nesili bilinçli yetiştirmek.

ben adamın kimsenin göze alamayacağı cinsel sapkinliklarina evet demezdim mesela.yada tüm ömrümü onu tatmin etmek için harcamazdim.

daha yazacak çok şey var da duygu sömürüsüne start verdiniz gerek yok

kocan kendini christian grey sanıyor galiba

her gün her gün sevişilir mi? hayır bir de hamileyken koca karnınla sana nasıl böyle bir şey yaptırabiliyor? ne kadar anlayışsız bir insan

kendisi 2 dakikada boşalacak rahatlayacak diye yaptıklarına bak

biraz da suçlu sizsiniz sınırlarınızı koymamışsınız kocanızla

istemiyorum dur demeyi bilmelisiniz

kanuni mi de kocan hayır diyemiyorsun anlayamıyorum

Eşinizi bi doktora götürün terapi falan alsin
Bu nedir
Çocuk hasta üstelik öksürük krizine giriyor ve hala kendini düşünüyor! !!
Benim çocuğum hastayken eşim hadi dicek kafasında bulur oklavayi
Ki demezde demedi de şimdiye kadar

Ya bizde sorun var ya sizde
Bide sevisirken tesettür halinizle hazir olmanizi istemesi de bi tuhaf geldi
Gecelikle yapılmıyor bu is

Zaten sürekli ağzıma geliyor bunlar. Kendine işini görecek birini bul diyorum. Neyse deyip geçiştir her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…