Eşimin Yatak Baskıları...

Adam hastalık,yorgunluk dinlemiyor,2 günde bir üstünüze cullaniyor ve siz hala hakkını yiyemem diyorsunuz. Yarın Allah korusun başınıza bi iş gelse cinsellik yasayamadigi icin bu adam ya sizi aldatir yada boşar. Yaşadıklarınız hiç normal değil. Kendiniz bu firsati vermissiniz bana kalırsa. Şuanda gidip özür dileyecek gibi bi haliniz var. Niye kendinizi bu kadar eziyorsunuz ?

Evet aynen eşimde aynı şeyleri söylüyor zaten. Sinirliyken ne söylediğini bilmiyorsun tarzında konuşuyor. Ama ben hala sözümdeyim bana göre banyo yap demek hakaretvari bir cümle değil ama anlamıyor

Canim azcok esin ne tarz seylerden rahataiz oluyor biliyorsundur.
Sonucta istedigin sey olacaksa niye bir iki kelimeyi degistirmeyi denemiyosunn ki

Annemlere bile gitmeyi düşündüm 2 gün kafamı dinlemek için aslında ama onlara ne diycem? Kaldım böyle evde

Tartıştık de ya da o Olmaz bu kez eşerler sebebini ya da gitmeden kendi sağlığını bozmadan umursuyor gibi de görünmeden aynı evin içinde yok say onu, hoş gözümde bunda bile seni suçlayacak bi eş Canlandı ama bilemiyorum bi tepki şart burası kesin.

Senin sIkintin adamin seni cinsel objeden otede gormemesi kusura bakma.
Lohusayken bile tam olmasa da bos gondermedim diyorsun.
Yahu hep mi genc kalacaksin? Hic mi hasta olmayacak veya yaslanmayacaksin?
Derdi zoru pipisi olan adamla yaslandigini dusunebiliyor musun?
Biraz yas al, performansini begenmeyip genclere meyleder boyleleri.
Herseyin dozu olur ya, bu ne boyle!
Hic 10 yil sonranizi dusunmeden alistirin bu adamlari geysa gibi, sonra ne cocuk derdi anlar ne hastalik.
8 yillik evliyim sasip kaliyorum bazen burda okuduklarima..

Canim azcok esin ne tarz seylerden rahataiz oluyor biliyorsundur.
Sonucta istedigin sey olacaksa niye bir iki kelimeyi degistirmeyi denemiyosunn ki
dimi niye kölesi olmasın ki

bence bir kağıt hazırlayıp karısına versin neleri duymak istiyorsa onu söyler kadın da

ilk yorumunuzda bildiğin erkekleri aklama yorumuydu bu da öyle

adam rahatsiz manyak.adetliyken yaklaşıyor lohusalik da yaklaşıyor tesettür fantazisi var

ama bence konu sahibi de normal değil ve yaşadıkları cinsellik de öyle
Amanin adetliyken lohusalık her neyse kadına eziyettir ve dinde haramdır böyle birseye kesinlikle boyun bukmeyin. Dinimizi örnek verin bari böyle zamanlarda dur demeyi bilin

Tamam bu da tabiatın kanunu ama bu kadar da uçkuruna düşkün olmak da nedir.Birşeyleri bu kadar açık açık konuşmak da hiç hoş değil.Neyi bu kadar sık konuşur ve üstüne düşersen o kadar da çabuk tükenir.Allah şifa versin canım yavruna.

Bunu bende savunuyorum. Adam bildigin anlayissiz ve bu gibilere ne denir bilmiyorum. 2 gunde bole yapan uzun sure sex yapamazlarsa ne yapar bilmem

Pardon anlamadım?
Dışarda karıya kıza baktığı için bişey yapamıyor, erekte oluyor, kendini çok tutuyor akşam eve gelince hıncını sizinle sevişerek mi atmak istiyormuş???

Yok öyle değil. Yani en azından öyle umuyorum. Lüks bir mekanda çalışıyor kendisi ve bakımda birbirleriyle yarışan kadınlar geliyor oraya. Dürüst olmak gerekirse kendimi o kadınlarla kıyaslayınca ben çok bakımsız ve paspal kalıyorum. Yani işte o kadınlara bakmayıp tamamen bana odaklandığını eve gelince 2-3 günde bir beni güzel giyinmiş halde bulmak istediğini söylüyor.

Bunu bende savunuyorum. Adam bildigin anlayissiz ve bu gibilere ne denir bilmiyorum. 2 gunde bole yapan uzun sure sex yapamazlarsa ne yapar bilmem

Bunu defalarca bende söyledim ki alt komşumuz kadın boyundan aşağısı felçli. Onu örnek gösterdim zamanında ama laf dolanıyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…