Eşimin Yatak Baskıları...

Konu kapanır once onu soyleyeyim. Tesettur inanç vs var. Ama cevap konusuna gelince benimde boyle hayatı olup havalar atan bir tanıdığım var. Bizim 1 gün dahi boş geçmez diyordu. Ağır bi kadin hastalığına yakalanmış. Boşandılar şimdi. Cinsellik evliliği sizinkisi de. Insanlar hayatta bazı kararları aşırı duygularını güzelleme icin verir. Mesela şiddet meyli boksu , yogun güç ve kontrol hirsi yöneticiliği sectirebilir. Eşiniz muhafazakar çevreden tahminimce ve oda aşırı cinsel arzusunu evlilikle guzellemis. Psikolog şart. Evlilik terapisti şart. Hayatından zevk aldığı tek dakikalar o son dakikalar degil mi ? Onun harici kendini mutlu hissedemiyor ? Kesinlikle yardım alin. Bu bir hastalık

Kukla gibi o neyi nasil ve ne zaman isterse onu yapmak zorunda kaliyorsunuz bazi erkekler neden bu kadar anlayissiz anlamiyorum ya o kadin sana cocuk vermis baba yapmis hayatını paylasmis el ustunde tutsana be adam! Bunlar hep yetistirilmeyle alakali. Allah sabir versin arkadasim sende tavrini koy yoksa bir omur boyle gider

Aslında biraz eksik anlattım belki. Hakkını yiyemem Ben onun isteklerini karşılarken oda aynı şekilde benim isteklerime cevap verdi. Memnuniyetimiz hep karşılıklı oldu hatta hep öncelik bana ait oldu. Ama iste bilmiyorum gerçekten kafam o kadar dolu ki ne desem onu bile bilmiyorum. Biraz önce nişanlı görümcemin kp vefat etmiş aradım haber verdim. Uzun bir sessizlik oldu, dedimki belki ölümlü dünya, herşey boş küs kalmayalım falan diyecek. Hala aynı düşünceleri taşıyor ne yazık ki. Ertelememe kızmamış ona akıl vermeme kızmış güya. Banyonu yap dediğim için kızmış. Düşünebiliyor musunuz

Insanoglunda durum hep aynı. Yüksekten aşağıya düşmeye razi olan insan sayısı çok cok az

Kusura bakmayın da eşiniz tarafından cinsel obje haline getirilmişsiniz
Kızınıza niye bu sıkıntıları yaratıyorsunuz para bırakmadıysa haber vermemek niye?
Siz yemek yemediniz diye çocuk niye eksik kalıyor?
Rezil koca.

Siz onun eşisiniz cariyesi değil.
Eşinize biraz dur demenin, her istediğinin olmayacağının hatırlatılması gerekiyor.
Ne derse desin takmayın. Bırakın surat assın umursamayın bile.

Kendime kızıyorum zaten. Sinirden kahvaltı yapmadım. Açlıktan migrenim tuttu. Başım çatlıyor. Sanki onunda çok umurunda açlığım diyorum ama kafama ne diyim

Erkeklerin her dedigi zaman birlikte olmak onları sapikliga itiyor.iki kisinin istedigi bir şey olmasi gerekmiyor mu bunun.bi hastaligin olsa uzerinine kuma getirir bu..

öncelikle kendine değer ver sen eşinden geleni yapmışsın ve eşinin bi tarafını kaldırmışsın .. önce o sana saygı duysun ne demek köpek gibi yalvarana kadar yüzüne bakmıcam .. çalışmıyorsunuzda adam sizi avucunun içine almış ..çocuk olmadan önce de mi böyleydi ... ne yapayım dersen ben bu laflara ve hareketlere gelemem alırım çocuğumu giderim eş olmyı da öğrenememiş baba olmayı da baksanıza 5 kr para bile bırakmamış en azından evladı için bunu yapmalıydı

Adam zaten ağır sex bağımlısı da, siz de bence kimsenin yapmadığı, bilmediği, cesaret edemediği şeyleri yaparak, göreve icabet eder gibi her defasında geri çevirmeyerek adamın beklentisini Allahu Ekber dağlarına çıkarmışsınız.. Eşlikten cariyeliğie bi dönüş olmuş. Bence eşşek gibi af dileyen o olana kadar siz yüz vermeyin.
Yoksa daha da şiddetli tepkiler verir bi destur çekilmedikçe

Öncelikle hayır düşünemiyorum.
İstemediğiniz bir zmnda zorla sevişmeye zorlanmak sizin isteklerinizi göz önüne almak mı?
Bilemedim.

eşini çok şımartmışsın, bu konular yüzünden özür mi dilenir, onu özür dilemesi lazımken
sanırım çocuk bakımını da paylaşmıyorsunuz, bence çocuk bakımına daha çok kat eşini, çünkü hasta bir bebeğe bakmak bi erkeğin işe gidip gelmesinden çok daha zor, hem böylece empati yapmayı da öğrenir belki

Ablam bunun inancla hic ilgisi yok, olsa azicik anlayisli olurdu hanimina.. sadece bi azgin herif var, kendisinden baskasinida dusunmuyor
tatlim konu sahibinin yazdiklarindan anladigim , kadinin gorevi gibi goruyor cunku oyle ogretilmis , aksini dusunmuyor bile
kadin cinsel bir meta degildir , seks karsilikli zevk alinarak yapilmalidir ve he iki tarafin da istedigi zamanda yapilmalidir
kadin bunu "erkegine" karsi gorev olarak gordugu icin yasaniyor bunlar maalesef

Evet aynen eşimde aynı şeyleri söylüyor zaten. Sinirliyken ne söylediğini bilmiyorsun tarzında konuşuyor. Ama ben hala sözümdeyim bana göre banyo yap demek hakaretvari bir cümle değil ama anlamıyor

Annemlere bile gitmeyi düşündüm 2 gün kafamı dinlemek için aslında ama onlara ne diycem? Kaldım böyle evde

Çünkü beyimiz dışarıda kendini o kadar muhafaza ediyormuş eve gelince beni hazır halde bulmak istemesi çok normalmiş.
Pardon anlamadım?
Dışarda karıya kıza baktığı için bişey yapamıyor, erekte oluyor, kendini çok tutuyor akşam eve gelince hıncını sizinle sevişerek mi atmak istiyormuş???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…