Eşimin Yatak Baskıları...

Disarda bilenip geliyorum demiyor da. Pis sapik.
benzer bir yorum yapacaktim siz yapmissiniz

aslinda bu konuda yazacagim cok fazla sey var ama yazip banlanmak istemiyorum , kimseyle polemige girmek istemiyorum

lutfen kadinlar olarak bilinclenin artik , herkesin inancina saygim sonsuzdur ancak biraz bilinc , biraz akil , biraz mantikli dusunun ve kendinize ve cocuklariniza bunlari yaptirmayin

Tatlim gun asiri cinsel iliskide olmak cinselligin iyi olmasi anlamina gelmez.. ordaki duyguya bakicaksin.. adamda haz tavan ama seninki yerlerde surunuyosa yerin dibibe girsin oyle cinsellik. Adamin bu konuda zerre umru degilsin bi kere..

Buarada hamileyken sansin yaver gitmis son 2 haftaya kdr olmus. 9 ay boyunca midem bulandi karnim agridi iltihap kaptim vs. Bu durumda kocan seni bosardi herhalde. Sakin 2. Ye gebe kalayim deme bu gidisle onuda yapar bu azgin teke

Ablam bunun inancla hic ilgisi yok, olsa azicik anlayisli olurdu hanimina.. sadece bi azgin herif var, kendisinden baskasinida dusunmuyor

bence öyle degil, ve bir cok kişi icinde öyle degildir.
görev yada mecburiyetten gibi olması korkunc. Bi taraf istemiyorken diger tarafın tribe küsllüge hatta hakarete kadar gitmesi cok vahim bir olay. Şükür ki öyle bir eşim yok. Boşanma sebebi olur

Konuyu okuduktan sonra aklımdan ilk geçen kusura bakma ama "eşinin ağzının üstüne iki tane patlatmak"

Şiddetten nefret eden beni bile çileden çıkardı sapık herif! Nasıl babasın sen? Lütfen çocuğu dr.a götürün ailenizi falan arayın.
Dışarda sokakta edepli giyindiğimiz,alyansımızı gözüne gözüne soktuğumuz halde içimize düşecek gibi bakıp süzen hormonlu hıyarlar bunun familyasından demek ki.Kendini muhafaza ediyormuş! Peh peh peh!
Terbiyesiz adam

Bencillik yapiyor da niye gece 2 onu anlamadim :) 9da 10 da uyutun bebeginizi daha kolay olmaz mi? Ama esiniz sizden ozveri bekliyorsa ayni ozveriyi de size gostermeli.

Tesettürlü şekilde hazırlanmanızı istemesi anormal. Nasıldır bilmiyorum ama tesettürlü bayanlar tesettürlü şekilde ilişkiyee girmiyordur heralde. Evde kocana gece için süslenirken bi gecelik giyiliyordur, kadın kalkıp tesettürünü mü bağlayacak ilişki için anlamadım yni

Ben cocugunuza cok uzuldum Allah sifa versin bir an once insallah. Hic bir cocuk hic hastalanmasa hic uzulmese..

Biraz bekleyelim sonra devam ederiz demenizi beklemesi de cok tuhaf geldi bana,cocuk hastayken oksururken orda yavrucak,insanin hevesi mi kalir
Basindan ayrilamiyo insan kuzucuklar hastayken

Bencillik yapiyor da niye gece 2 onu anlamadim :) 9da 10 da uyutun bebeginizi daha kolay olmaz mi? Ama esiniz sizden ozveri bekliyorsa ayni ozveriyi de size gostermeli.

Eşim zaten 22.0 da geliyor işten ve kızım sağolsun alıştı 12den önce uyumuyor. Dünde zaten 12.30da uyudu. 01.30da geri kalktı

Cinsel konulara biz kadınların yaklaşımı ne yazıkki çok değişik ve yanlış öğrenilmiş. Sanki bizim ihityaçlarımız karşılanmamalı ve sadece erkeklerin ihtiyacı var. En baştan başlayan bir hata bu.
Sanırım sizde böyle alıştırmışşınız. Siz hiç ben zevk aldımmı benim hoşuma gittimi diye düşündünüzmü? yada bunu sevmedim istemiyorum dedinizmi? Adam bunu tekelinde gösmüş ve siz bir araç olmuşsunuz ne yazıkki.
Bu saatten sonra nasıl düzelir bilmiyrum ama zevk almadığınız hoşunuza gitmeyen şeye istemiyorum sevmedim demeği öğrenin bence.
Birazda belki o sizi mutlu etmek için uğraşır o zmn.

Aynen öyle. Ya zaten ben çabuk hevesi kaçan biriyim, kız o haldeyken beklesemde uyusaydı yine bişey olmayacaktı

Adam evladinin acisini gormezden gelmiyor. Sorun olarak esinin kullandigi cumleyi goruyor.
Bence kendini ifade etme seklini degistirirsen daha iyi olur.
Ek olarak evde de rahat ama şık seyler giyebilirsin
Bir ruj veya bir far surebilirsin
Bunlar abarti seyler degil bence..
Her zaman olmasa da uc gunde bir mesela.

Bi arkadsim vardi yeni evliyken butun parasini yatak odasi ozel gunleri icin kiyafetlere verirdi bunu yapiyorum sunu yapiyorum dans ediyorum esim benden cok memnun nasil usenmiyorsunda bukdr sey yapiyorsun diyomus esi bunlari herkese anltiodu smdilerde 5 yillik evli ama evinde hep siddet oldu cocuk olduktan snra ilgi gosteremedgi icn siidet bile gormus kisacasi bastan yuz vermemek lazim fazlasini verirsenz birz azalma olunca gozune batar ve yuzunuze vurur erkekk milleti iste

Kendisi donu beline çekip, tv karşısında yatarken eşinden süslenmesini, çekici olmasını bekleyen erkekler fazlasıyla çok.
Nasıl ki kendisi süslü olmasını bekliyorsa, karısı da onu o şekilde görmeli. En doğal hakkı..

Zamanında Kadı'nın huzuruna bir kadın çıkmış ve eşini boşamak istediğini belirtmis, sebep olarak ta bakımsız ve pis olmasını göstermis.
Kadı da kadını haklı bularak, boşanmaya hakkı oldugunu söyleyip, eşini uyarmış..

Yani taharetlenmeyi bile bilmeyen kıçı b.klu erkeklerin, karısından böyle birşey talep etmeden önce, kendi pisliğini temizlemesi lazım..
Herşey karşılıklı..
Ayrıca cinsellikte önemli olan kadının isteğini karşılayabilmek. Zira bir çoğu 2 dk içinde boşalip kum torbası gibi yığılıp kalıyordur..

Son düzenleme:
Bi arkadsim vardi yeni evliyken butun parasini yatak odasi ozel gunleri icin kiyafetlere verirdi bunu yapiyorum sunu yapiyorum dans ediyorum esim benden cok memnun nasil usenmiyorsunda bukdr sey yapiyorsun diyomus esi bunlari herkese anltiodu smdilerde 5 yillik evli ama evinde hep siddet oldu cocuk olduktan snra ilgi gosteremedgi icn siidet bile gormus kisacasi bastan yuz vermemek lazim fazlasini verirsenz birz azalma olunca gozune batar ve yuzunuze vurur erkekk milleti iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…