Eşimin Yatak Baskıları...

Bak şöyle diyeyim, "dışarıda kendini muhafaza etmesi" o adamın lütfu değil, görevidir. Bunu lütfetmiş gibi söylemesi, dışarıdaki kadınları fark ettiğini ve eşi düzelmezse (!) kendini "muhafaza" edemeyeceğini ima ediyor. Sanki bütün kadınlar da bu adamın üstüne saldırıyor sokağa çıkınca.

Çocuğu hastayken, uyuyamazken şeyinin derdine düşüp sevişmedi diye eşine bağırıp hakaret eden bir mahluka siz nasıl sıfatlar yakıştırırsınız? Merak ettim.

Kocası da reddedildiği için küsüyor işte. Küsmesin diye sürekli hazır olmak zorundayım diyor.
Yorum yazmamıza gerek yok diyorum ben de zaten, millet konu açsın açsın gitsin. Bdv nin olayı bu artık.
Yok işte orası problem değil aslında konu sahibi için, o konudan memnun, kocası olması gerektiği gibi onun gözünde. Kocası ona küstü diye daralıp, kendini buraya atmış, akıl falan da istediği yok, burada "ah canım inşallah barışırsınız, şöyle yap da barışın." deseler diye bekliyordu. Bir nevi acısını paylaşmaktı yaptığı, belki de anlatabileceği arkadaşı yok konu sahibinin, o yüzden buraya yazdı, bilemem.

Çok şiddetli kavgalar yaşadık, her seferinde alttan aldım demesinden belli. Kocişinden önemlisi yok.

Adam yapmazsa ölecek modunda geziyor, çocuğunun hastalığından önce uçkurunu düşünüyor sonra da burada bu adama yorum yapanlar kötü oluyor.

Eşim kızım hasta iken asla aklının köşesinden sexi geçirmez be, ani bir şey olur hastaneye gidilir, hastalık bu ya, çocuk ya çocuk siz iyi misiniz ya, neresini savunuyorsunuz bunun?? Adam mantıklı ve makul olsa eşine dışarıda kimseye bakmıyorum, ben iyi adamın tribine girmez. Vaay efendim vaay, dışarıda millete sark bir de, lütuf ediyor beyimiz sanki. Demek ki konu sahibi 1 hafta yatmasa dışarı gidecek hemen.

Normal kafada adam bunu dile getirmez, normal insanlar eşini böyle pis bir şeyle tehdit etmez, dervişin fikri neyse zikri demişler. Gelip de adam kimseyle yatmıyormuş işte neden sapık diyorsunuz demişler. Bunu dile getirmesi normal yani emi? Siz bu kafayı aklarsanız, bu adamlar da size saygı duymaz böyle tepenize tepenize biner. Seni sevgili, yoldaş, eş olarak değil, sex yapılacak kadın olarak görür. Yarın sen kilo alıp yaşlanınca da soluğu daha güzeli, daha iyi sex yapanın yanında alır. Bu kadar şekilci, şukulcu, sex düşkünü adamın sonu bu.

Konu sahibi de hala olayı normal karşılıyor, alttan alıyor, ne dese yapıyor. Böyle devam kardeş, böyle devam. Sabah, öğle, akşam, yorgun, argın, hasta, iş, güç deme süslen püslen yat adamınla, vazifen bu, görevin bu.

Eşiniz pek guvenilecek bir tip gelmedi bana.Disarda bayanlara bakıp kimbilir içinden neler geçiriyor. Kendini muhafaza ettiğini söylemesi bile zihniyetini gösteriyor.Sanki size bir lutufta bulunuyor ve karşılığını vermek zorundaymissiniz gibi davranıyor.Teseturlu fantazi de sapık oldugunun başka bir göstergesi.Bu da demek oluyor ki bayanların giyimiyle bozuk zihniyetli erkeklerin azginliginin,sözlü yada fiziksel tecavuzunun bir alakası yokmuş.Hersey zihniyetteymis.Bu karakterdeki kişiden her şey beklerdim ben olsam.

Lutfen bir siginma evine basvurun. Gerekirse medyaya tasiyin olayi. Tv programlarina basvurun. Bu adamdan kurtulmaniz lazim. Yoksa cocuklariniz da babalari gibi olacak. Belki ilerde cocuklarinizdan bile siddet gorebilirsiniz. Oyle bir ailede buyuyen cocuklarda bu tur durumlarin ortaya cikmasi kacinilmaz oluyor bazen.

Boyle konular olmasa evdeki adamlar gözümüze daha da iyi gorunmeyecek galiba. Konuyu okuyan herkes gidip esine sarildi bence. Allaha şükür esimin hic böyle bi durumu olmadi. Okudukça sukur ediyorum

Konu sahibi kendini kandiriyor. O da adi gibi biliyor kocasinin normal olmadigini, yasanilanlarin normal olmadigini. Ama onu bu evlilige mahkum eden her neyse artik, bu yuzden adami acik acik suclayamiyor bile kendine. Bir cesaret bu konuda icini doktu. Ama sonrasinda butun o aeyleri kendisi yazmamis gibi geldi kocasini savundu. Kendi icinde bile catisiyor bu kadin surekli. Icinde bir yerde kocasini ölesiye sucladigini biliyorum. O da biliyor. Ama dedigim gibi bir mahkumlugu var adama. Bu durumdan kurtulmak icin birsey yapamadigi icin de kendini kanfirmayi tercih ediyor. Kocasinin aslinda iyi biri olduguna kendini inandirarak. Psikologa gorunmesi lazim kadinin.

evet 3 aydır hasta olduğu için biraz sıradanlaşmış yani günlük rutine dönmüş ama sonuçta bebek öksürüyor nefes alamıyor ağlıyor. daha ciddi hastalık da olaibilirdi 1 sene 2 sene sürebilirdi, çocuk o durumdayken kadında istek kalmayabilir bu durumda. her türlü haklı çıkamaz maalesef benim nazarımda.

çok üzüldüm durumunuza gerçekten allah yardımcın olsun. madem bu kadar muhafazakar hem çoğu kadının bilmediği istediği şeyi yapıyorsunuz. hemde bebeğiniz rahatsız uyanıyor üstüne bunları sayıyor bu nasıl muhafazakarlık valla bu gibi insanlar muhafazakarsa bizde dinsiziz galiba. Kusura bakmayın ama eşinizde merhamet vicdan yok ve bencil. siz üzmeyin canınısı siz herşeyi alttan almaya çalıştıkça o sizin tepenize çıkıyor çok yüz vermeyin bence hatasını anlasın.

Ben de libidosu yuksek bi insan olarak konunun cinsel yonunde bi problem gormedim.
Esinin tepkileri asiri abartili. Eve para birakmamis olmasi buyuk dusuncesizlik.
Bu konulari cozmeden barismayin.
Mutlaka evde bi yer olsun ve orada hep acil durum parasi olsun.
Esiniz gercekten cocugunuzun uyumasini beklemeye istekliyse birakin beklesin. Benim esim genelde beklerken uyuyakalir sizin olmaz artik hadi yikan diye hatirlatmaniza gerek yok, gusul almasi gerektigini biliyordur zaten.

Gerçekten yazık şu yorumu yapan insan siz nesiniz acaba????
Yahu anneler yapmaz çocuklarını bronşit ve hiç bir anne istemez hasta olsun keza ilgilenmeyen bir anne olsaydı şu an eşimle çocuk ağladı yanına gitmek istemedim diye kavga etmezdi
Araştırın bi alerjik çocuklarda böyle uzun sürebiliyor kimsenin anneliğini yargılamayın muhtamel anne değilsiniz yoksa böyle bir yorumda bulunmazdınız

Benim yargıladığım çocuk kötüleşmişken ve evde para yokken aramayıp bilmem kim öldü diye araması? ! Bence siz de muhtemelen okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Neyse önemli değil, polemiğe girmek gibi bir niyetim yok.

Arkadaşın libidosu yüksek adamı haklı bulan tek kişimi
Bu hayatta herkesin bir karşılığı anlayanı olur diyorum

50 sayfa yorum açılmış tek olumlu karşılayan o

benim karnım burnumda olacak ya da doğuracağım daha dikişlerim tam düzelmemiş adam kendi uckurunu düşünecek

pes vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…