- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.387
-
- Konu Sahibi uykusuzgibi
Bak şöyle diyeyim, "dışarıda kendini muhafaza etmesi" o adamın lütfu değil, görevidir. Bunu lütfetmiş gibi söylemesi, dışarıdaki kadınları fark ettiğini ve eşi düzelmezse (!) kendini "muhafaza" edemeyeceğini ima ediyor. Sanki bütün kadınlar da bu adamın üstüne saldırıyor sokağa çıkınca.Eşiniz tüm buradaki bu çirkin yorumları hakediyor mu sizce ?
Dışarda kendimi koruyorum demesi bile adama ''sapık '' denmesine neden olmuş.
Libidosu yüksek bir adam kendini tutuyor , kimseye sarkmıyorsa , insanları taciz etmiyorsa ,
eşine sadık kalıyorsa bu kötü birşey mi ?
Birinin eşine ''Sapık'' derken hiç mi düşünmüyorsunuz ya?
Nasılsa birbirimizi görmüyoruz. Ağzımıza ne geliyorsa söyleyelim mi yani ...
Eleştirmenin bir aadabı vardır. Bence çok çirkin yorumlar yapılmış.
Arkadaşım eşin sana tecavüz mü ediyor ? Tüm sayfaları okumadım çünkü.
Eğer böyle bir durum varsa boşanmalısın.
Fazla istekli bir eşinin olması ise sorun, orta yolu bulmaya çalışırsın ,
baktın yapamıyorsun sana uygun değil bu durum yine cevabım ''boşarsın ''
Bu kadar özel bir konuyu açmışsın belli ki yardıma ihtiyacın var.
Arkadaşında mı yok, ne bileyim kızkardeşin falan.
Ya eşinize tüm bunların söylenmesine nasıl müsaade ediyorsunuz ?
Ben utandım şu yorumlardan , nacizane tavsiyem konunu kapattır.
Yok işte orası problem değil aslında konu sahibi için, o konudan memnun, kocası olması gerektiği gibi onun gözünde. Kocası ona küstü diye daralıp, kendini buraya atmış, akıl falan da istediği yok, burada "ah canım inşallah barışırsınız, şöyle yap da barışın." deseler diye bekliyordu. Bir nevi acısını paylaşmaktı yaptığı, belki de anlatabileceği arkadaşı yok konu sahibinin, o yüzden buraya yazdı, bilemem.Kocası da reddedildiği için küsüyor işte. Küsmesin diye sürekli hazır olmak zorundayım diyor.
Yorum yazmamıza gerek yok diyorum ben de zaten, millet konu açsın açsın gitsin. Bdv nin olayı bu artık.
Çok şiddetli kavgalar yaşadık, her seferinde alttan aldım demesinden belli. Kocişinden önemlisi yok.Yok işte orası problem değil aslında konu sahibi için, o konudan memnun, kocası olması gerektiği gibi onun gözünde. Kocası ona küstü diye daralıp, kendini buraya atmış, akıl falan da istediği yok, burada "ah canım inşallah barışırsınız, şöyle yap da barışın." deseler diye bekliyordu. Bir nevi acısını paylaşmaktı yaptığı, belki de anlatabileceği arkadaşı yok konu sahibinin, o yüzden buraya yazdı, bilemem.
Lutfen bir siginma evine basvurun. Gerekirse medyaya tasiyin olayi. Tv programlarina basvurun. Bu adamdan kurtulmaniz lazim. Yoksa cocuklariniz da babalari gibi olacak. Belki ilerde cocuklarinizdan bile siddet gorebilirsiniz. Oyle bir ailede buyuyen cocuklarda bu tur durumlarin ortaya cikmasi kacinilmaz oluyor bazen.değil boşanmak inanın şu an onu hiç gözümü kırpmadan yok edebilirm malesef zorunda olduğum şeyler var annemi küçükken kaybettim babamda geçen sene sizlere ömür ki hayatta olsada hiçbir zaman bana sahip çıkmadı yapabileceğim bir işte yok malesef iki çocuğumla ona mecburum o da bunu bildiğinden gözünde objeden bir farkım yok,yoksa kim bile isteye bu hayata katlanır ki
İğrenç iğrenç anlatmanız gerekmezdi dolusunuz diye. Midemi bulandırdınız. Gidin boşanın madem.haklısınız çok açık konuştum ama o kadar doluyumki
Tamam çocuk hasta anliyorum tabikide çocuk öncelik .
Bence adam karisina sinirlenmiş kadin hemen hadi kalk olmaz artik demiş ve adam orda hazir haliyle birakilmiş buda hoş değil çünkü çocuk 3 aydir hasta ve olağan üstü acil yeni bir durum değil .
Çocuk sakininlenince devam yapabiliriz diye düşünmüştür.Herseferinde rededilmesine aslinda adam sinirlenmiş.
Biraz tabii düşüncesizlik var..
Ama insanlarin arasindaki dinamiği yaşam tarzlarini bilmek zor .
Burda satir aralarinida okumak gerekiyor.
Konu sahibi bir küçük ayrinti verdi..
Depresyonlu halim var dedi ..
Belki kadin evde hep pasif pasakli bakimsiz kendini birakmiş dolaşiyor
Adamda hem kendini hemde aslinda karisinada yarayacak şekilde kendine bak demiş.evde süslen püslen sanki misafirliğe gidiyormuş gibi hazirlan demiş..
Böyle yapsa arada sirada kadinda elbette kendini daha güzel daha iyi hisedecektir.
Böyle konularari dişardan tartişmak zor .
İğrenç iğrenç anlatmanız gerekmezdi dolusunuz diye. Midemi bulandırdınız. Gidin boşanın madem.
eşinin anne babası yaşıyor mu? onlara anlatmayı denedin mi?nalanaksoy
Gerçekten yazık şu yorumu yapan insan siz nesiniz acaba????Bir insan her gün cinsel istek nasıl duyabilir ya? Ben bunu da anlamıyorum, bence ilaç kullanıyordur. Normal değil çünkü.
Ve gerçekten konu sahibi eşinizi siz bu hale getirmişsiniz. Anladım ben bunu, Çocuk hasta evde para yok belki bronşit onu daha kötü yapacak Allah korusun, ama siz dıdısının dıdısı ölmüş diye aramak için bahane arıyorsunuz. Ve normal konuşmadı diye şikayet ediyorsunuz!
Yazıklar olsun ya, doğurduysanız lütfen bakın. 3 ay bir çocuk nasıl bronşit olabilir Allah aşkına? Annesiniz siz, kocanın uçkurundan önce o çocuğu düşünmeniz gerek. Yazık.
Alerji immünoloji takip etsin sadece canım bu tarz çocuklar için en uygunuAlerji drmuz var bugünde ona götürücem ama uyuyor çocuk kaldırmayada kıyamadım.
Benim yargıladığım çocuk kötüleşmişken ve evde para yokken aramayıp bilmem kim öldü diye araması? ! Bence siz de muhtemelen okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Neyse önemli değil, polemiğe girmek gibi bir niyetim yok.Gerçekten yazık şu yorumu yapan insan siz nesiniz acaba????
Yahu anneler yapmaz çocuklarını bronşit ve hiç bir anne istemez hasta olsun keza ilgilenmeyen bir anne olsaydı şu an eşimle çocuk ağladı yanına gitmek istemedim diye kavga etmezdi
Araştırın bi alerjik çocuklarda böyle uzun sürebiliyor kimsenin anneliğini yargılamayın muhtamel anne değilsiniz yoksa böyle bir yorumda bulunmazdınız
Arkadaşın libidosu yüksek adamı haklı bulan tek kişimi
Bu hayatta herkesin bir karşılığı anlayanı olur diyorum