Eşimin Yatak Baskıları...

Belki bazı yorumlar kırıcı olabilir ama hepsindede yol aynı yere çıkıyor. Eşinizin çok istekli olmasına takılmadım ben mesela. Eşiniz empatiden yoksun , saygısız adamın teki. Burada insanlar size bunu anlatmaya çalıştı sadece. Çok şımartmışsınız dediler. Siz eşinizi savunmaya geçince emin olun kimsede konunuza yazma hevesi kalmadı. Eşiniz hakkında yapılan yorumların çoğu doğru çünkü.

Son düzenleme:
Keşke sadece bişey eksik olsa çok şey eksik

Valla ben de bıktım benimkinin yataktaki isteklerinden zorla testislerini yalatmaya çalışması saçlarımdan tutup istemiyorum dedikçe menisini ağzıma akıtmaya kalkması,sapıkça anal fantezileri anüsümü yalamak istemesi öfff bezdim yeminle anlatsam daha neler neler (

Vavvv konu sahibi bile bu kadar açık yazmadı, siz ciddi misiniz ?

Asla boyun eğme . Bak ilerde yaşlancaksin canin istemicek ama o ayni şekil istemeye devam edecek . Yavaş yavaş 3 gunde 1 e çikart . Kizdiginda sen ona daha çok kız. Daha 3 senelik evlisin. Süslenmeyi falanda birak arada 1 yap daha degerli olur. Evinde rahat giyinemiceksen nerde rahat giyinceksin . Sen onun kölesi degilsin. Evlilik bu degil.

valla aktif uye olmasaniz fake diyecektim ama agzim acik kaldi su an

Siz sanırım eksik okudunuz ya da yanlış yorumluyorsunuz. Konu sahibinin eşi bütün gün çalıştığı yerdeki bakımlı bayanları görüp kendini tutuyor akşam gelip eşi ile gideriyor cinsel isteğini, yani burda tüm gün seni düşünüyorum arzuluyorum durumu yok. Başka bayanlar bakımlı olduğu için eşine sen de bakımlı ol diyor, beni süslü karşıla diyor.

Mahrem diye bir şey var hatırlatmak istedim..

Adamin beyni baska yerde yer degistirmis.midem bulandi bu nedir ya. Sen objemiy missin.? Birtanr sisme bebek al oyslansin

haklısınız çok açık konuştum ama o kadar doluyumki
Kimse kimseye zorla bir şey yapamaz hanım efendi. Boşanmak ayıp ta değil ,günah ta değil.Ayrılın ozaman.Bu kadar iğrendiğiniz bir hayatı neden yaşamaya devam ediyorsunuz?

hanımlar biz konuyu çok yanlış anladık.

kadının derdi, kocasının çok sevişmesi değil lüzumsuz küsmesiymiş.

ikisi de libidosu yüksek, fantezisever insanlar. bize ne.

he kocişi biraz odun, bencil, lafın nereye gittiğini bilmeyen biri ama bize ne.

alan razı, satan razı.

Allah evladına şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…