Eşimin Yatak Baskıları...

Burda böyle konular okudukça yeminle evlenmekten korkuyorum . Gidip erkek arkadaşıma sürekli gelecekle ilgili sorular soruyorum burda okuduğum şeyleri Yaşar mıyım benzer durumlarda tavrı ne olur merak ediyorum çünkü. O da bunalıyor bu durumdan. Ama ne biliyim içimden bi ses ince eleyip sık dokumam gerektiğini söylüyor. Pat diye kendimi evliliğin içinde bulup ilerde burda okuduğum konuları yaşamaktan çok korkuyorum. Daha doğrusu evlilikten korkuyorum. Soğuyorum gerçekten. Sevgilim de bıktı hergün mesela ilerde evlendik şöyle olursa naparsın böyle olursa ne tepki verirsin diye sorguya çekilmekten ay psikolojim bozuldu gerçekten.

Asil konu cok dikkatli korun mazallah sene de bir cocuk olursa vay haline..
Esiniz bunu ego yapmış bence..Hergun cinsel iliskiyi; üstünlük, zoru başarmak , ben etrafımdaki erkeklerden mukemmelim yarışına dökmüş kendi ic dunyasinda..
Iliski esnasinda bana akil veremezsin tavirlari da bu yüzden..Aga benim modunda..Sana uzuldum inanki yanlis anlama ama esin sana bildigin cinsel obje muamelesi yapiyor.

Gideyim de sevdiceğimi öpeyim
Ağustostan beri yasak bize, bi kere öf demedi
Kaldı ki eşinizin her canı istediğinde hazır olmak zorundasınız diye bir durum yok
Eşiniz sizi aşağı görüyo, kendini üstün görüyo bana göre
Sadrazamın torunu sanki, pis adam

Tovbeestağfurullah ben ne okudum böyle. Yanlış mı okudum tesettürlü halde istiyomus öyle mi? Biri beni cimdiklesin ben böyle fantazi görmedim.
Dün bi konu vardı bacak şov diye bu enişteyi okusun da kaçış yok görsün.
Esin leşş

Bu kocaysa benimki ne?
Benimki koca ise seninki ne bacım?

Hangisi normal bilemedim de aradaki 17 farkı bul yani..

Konu açmaya gidiyorum.
Kocam beni yeterince arzulamıyor diye.
Psikolojimi bozdunuz!!
çok yaşayın ne güldüm konu sahibi şimdiye kadar kimsenin cesaret edemeyeceği şeyleri yaparsa kocasıda her seferinde bir fazlasını ister herşey karşılıklı bence ikiside normal değil evet cinsellik önemli ama bir evlilikte her şey de değil adamda kadına aba altından sopa gösteriyor bak kendimi tutuyorum diye kadın da hem şikayetçi hem de gurur duyuyor bu durumdan enteresan evlilik danışmanları bile söylüyor evlilikte fantezi olmaz diye

Tesetturle misafirlige gider gibi hazirlanmaniz mi fantazisi?

Esiniz cok acaip
Bence bunu söylemesindeki maksat, evde sabah akşam pijamalı veya paspal olmamasını kastetmesi.. hani evde yanlız bile olsan, misafirliğe gidecek gibi bakımlı ol demek istemiş.. çünkü; malesef bazı kadınlar, evde kendini salıp, dışarıya süsleniyorlar...

Eşine çalışmak istediğini söyle. İşe gir. Ev işlerinin ucundan tutsun biraz çocuğa baksın. Ekonomik özgürlüğünüz olunca istediğiniz gibi hayır dersiniz. Ama bu böyle çekilmez. İnan bir markette rafları yerleştir bundan kolaydır. Bu baskıya boyun eğme.

Ben bu mesajiniza cok uzuldum.
Resmen istismar bu ve siz bu istismara ailenizin durumu yuzunden katlaniyorsunuz.
Bu fantezilerin sonu gelmez..
Yemegine sap map bisey atin gercekten bu boyle cekilecek dert degil.

Her yer sapık kaynıyor.evde,okulda,sokakta....arkadas ne bu ya!hepimiz sokakta teneke takip gezecez nerdeyse.
Benim nazarımda bu adam hayatı sadece çüķ zannediyor.çükcügunun derdine düşmüş.eeee karısıda zaten çanak tutmuş duruma.agzini doldurup bir"HÖOOOST" deşeymiş adamda çükum de çüküm demezmiş.evlat adamında çokta umrunda tüh.Allah ıslah etsin pis sapik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…