- 20 Şubat 2017
- 1.653
- 6.574
-
- Konu Sahibi uykusuzgibi
Sizi hazır görmek istemesini de yadırgamadım kıyafet giymek beş dk makyaj eşarp yapmak çok mu zor.
Ben o yapmasın demedim ki karşılıklı bu işler kadın istiyorsa o da yapacak yapmazsa kadında yapmasın tabi ama o konuyu çözdük yazmış zatenadam benim karşımda pijama ile otururken ben niye süsleniyomuşum. hiçbir kuvvet bana bunu yaptıramaz.
Adam sapık olsa karısını çaktırmadan istediğini yapar gelir dışarıda eşine yalvarmaz süslen diye diyorum.adamın, dışarıda kendimi muhafaza ediyorım, sende bu yüzden evde süslenmelisin demesine ne diyorsunuz??
çok yaşayın ne güldüm konu sahibi şimdiye kadar kimsenin cesaret edemeyeceği şeyleri yaparsa kocasıda her seferinde bir fazlasını ister herşey karşılıklı bence ikiside normal değil evet cinsellik önemli ama bir evlilikte her şey de değil adamda kadına aba altından sopa gösteriyor bak kendimi tutuyorum diye kadın da hem şikayetçi hem de gurur duyuyor bu durumdan enteresan evlilik danışmanları bile söylüyor evlilikte fantezi olmaz diyeBu kocaysa benimki ne?
Benimki koca ise seninki ne bacım?
Hangisi normal bilemedim de aradaki 17 farkı bul yani..
Konu açmaya gidiyorum.
Kocam beni yeterince arzulamıyor diye.
Psikolojimi bozdunuz!!
Bence bunu söylemesindeki maksat, evde sabah akşam pijamalı veya paspal olmamasını kastetmesi.. hani evde yanlız bile olsan, misafirliğe gidecek gibi bakımlı ol demek istemiş.. çünkü; malesef bazı kadınlar, evde kendini salıp, dışarıya süsleniyorlar...Tesetturle misafirlige gider gibi hazirlanmaniz mi fantazisi?
Esiniz cok acaip
Kendimi kötü hissettiğim zamanlarım çok oldu tabi ki. Ama kendimi teselli etmeye çalıştım hep. Annemler üzülmese katlanmak istemiyorum ama annem zaten daha önce benim düğünümde sıkıntıdan beyin felci geçirdi ve gözleri karanlık görüyor şu an. Dr bi daha felç olursa gözlerin gider dedi. Napıyım peki ben?gitsem Allah muhafaza bir daha olursa ben nasıl katlanırım