Eşimin Yatak Baskıları...

Onları anlamam mümkün değil.
Konu hakkında yorum bile yapamadım ben zaten sadece çocuğu için birşeyler söyledim.Tedaviye geç kalacak diye de korktum açıkçası.

Esinizin cinsel takintisi, bagimliligi var sanirim. Ayrica disarda kendini tutuyormus da bilmem neymis, bana resmen o disarda tum kadinlara agzinin suyu akarak bakan igrenc adamlari animsatti. Sizi bu kadar kullanmasi, cinselligi bu kadar dayatmasi normal degil.

Ben sorun göremedim. Siz biraz az istekli olabilir misiniz? Bundan dolayı eşinizin talebi fazla geliyor sanki iki günde bir normal bence.

Siz sırf onu kırmamak için seks yaptığınızdan dolayı arada sinir patlaması yaşıyor olabilirsiniz.

Çocuğa bakma ağlasın bırak dememiş ki. Sizin git yıkan demeniz hata size ne ki çocuk uyuyana kadar beklesin beklemek istemezse ne zaman yıkanırsa yıkansın.

Sizi hazır görmek istemesini de yadırgamadım kıyafet giymek beş dk makyaj eşarp yapmak çok mu zor.

Eşinizin tavrı size karşılık olabilir mi?

Cevabınıza göre yazıyorum kusura bakmayın ama istemem yan cebime gibi bi havanız var arkadaşlarınızın durumundan kendi durumunuzu üstün görüyorsunuz gibi

sorun göremedin mi?

kadın doğuma 2 hafta kala ve lohusayken kocası istiyor diye birlikte olmuş

bu normal mi?

alınma arkadaşım eşinin beyni bir taraflarında çalışıyor sizi istemesi arzulaması güzel ama,

çok vakitsiz zamanlarda istemesi saçma ,çocuğunuz hasta ve derdi afedersiniz şeyinde mi, ne diyeyim. Biraz kendini frenlesin bu ne ya tövbe tövbe sizinde kendinize göre bir düzeniniz var sırf kendi arzusu isteği yerine gelmedi diye söylemediği şey kalmamış bencil ve egoistin önde gideni eşiniz, sizi de anlaması lazım

7 aydır eşimle birlikte olmuyoruz 6 aydır hamileyim 1 ayda tüp bebek tedavisi toplam 7 ay oldu eşim canın yanar bebeğe bişey olur diyor dayanırım ne var diyo ölmem ya aynı şekilde bende öyle bebeğimiz için yakınlaşma bile olmuyor doktor serbest dediği halde biz neolur neolmaz yapmıyoruz böyle insanlar hastalıklı bence ruhu hasta sex hastalığı resmen

Senın esın ınsanlıkfan nasıbını almamıs bz cocuktan dolayı Ayda bir zor yapıyoruz

bu nasıl libido yahu maşallah

msj tekrarı

Yapmayın Allah aşkına kadın ağrılar içindeyse tabi ki adamın hayvanlığı derim ama kendi isteğiyle doğumdan önce gusül alıp giden kadında biliyorum. Konu açan arkadaşın durumunu bilemiyorum okumadım yorumları o yüzden birşey demeyeceğim. Ama sizin doğum süreciniz kötü geçti diye herkesin öyle olmak zorunda değil
sorun göremedin mi?

kadın doğuma 2 hafta kala ve lohusayken kocası istiyor diye birlikte olmuş

bu normal mi?

adamın, dışarıda kendimi muhafaza ediyorım, sende bu yüzden evde süslenmelisin demesine ne diyorsunuz??

Eşin evliligi cinsel ilişkiden ibaret bişey gibi görüyo bence.Dinen eşini geri çevirmemelisin tabi ki ama çok abartı geldi bana.Tabi ki kendini koruycak sen nasıl kendine bakıyosan oda bakıcak.Sen alttan çok almışsın resmen tepene çıkarmışsın her dedigini kabul etme.Yavaş sessiz adımlarla kendi istediğin yola getir onu.Nasıl erkekler var Allahım.Allah ıslah etsin.Evlilikte cinsel birliktelik önemlidir ama evladından kendi canından asla önemli olamaz.Eşini bi doktora götür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…