- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
-
- Konu Sahibi uykusuzgibi
Bayan tesettürlü. Eşi eve geldiğimde dışarı çıkacakmış gibi giyin süslen demiş, o da orda bahsetti tesettürlü olduğundan.Soran oldumu bilmiyorum ama ben tesettür kısmına takıldım eşin seni tesettürlü mü görmek istiyor.
Erkek koruyorsa kadında koruyor kendisini ama hergün bunun için adamın üzerine abanmıyor...tüm sayfaları okumadım evet sadece soruyu okudum ama soruda da adam kalkıp ben başkalarına bakıp bakıp sana geliyorum dememiş ki kendimi muhafaza ediyorum demiş belki kötü düşüncelerden, çevremdeki kadınlara bakmaktan kendimi koruyorum demek istedi??
Ya aynen ben de sizin gibi düşünüyorum nedense, başkalarının eşleri onları hiç istemiyor bak benimki habire istekli diye kendini kandırıyor konu sahibi.Konu sahibi yanlış anlamazsanız siz bu durumdan şikayet ediyorsunuz ama kendi seks hayatınızı arkadaşlarınla kıyaslıyorsunuz , bizimki onlardan iyi sonucunu çıkarıyorsunuz.Ayrıca diğer üyeler eşinize olumsuz yorumlar yazınca "Hakkını yiyemem , bana öncelik verir." gibi şeyler yazıyosunuz.Yani bilemiyorum , acaba eşinize yeterince bildirmiyor musunuz halinizi? Eşiniz sizin de durumdan memnun olduğunuzu düşünüyo olabilir mi? Hani sadece o gecelik çocuk hasta olduğu için yapmak istemediğinizi düşündü belki de , genel bir sorun olduğunu anlayamıyo olabilir.Ayrıca konuştunuz mu karşınıza alıp?
Adam sapıksa elbetteki bizi ilgilendirir.. ne demek ilgilendirmez sapıklar yüzünden akşamları sokağa çıkamaz hale geldik...Adam sapıktır değildir bunu bilemeyiz bizi de ilgilendirmez ama benim orada değinmek istediğim konu bu değil; buraya yazılan düşünceleri hafife alıyoruz bunu soran kadın belki psikopat belki ruh hali bozuk sırf bu yorumlar sebebiyle belki işin içinden çıkamayacak noktalara gelecek ? Ben bunun vebalinden bahsediyordum
Bayan tesettürlü. Eşi eve geldiğimde dışarı çıkacakmış gibi giyin süslen demiş, o da orda bahsetti tesettürlü olduğundan.
Eski konularına bakayım dedim ama konusu yok galiba başka hesaplardan yazmış bilmiyordum ama eğer öyle bişey varsa haketmiştir..valla çocuğu döverken koca tarafından bir tokatla durdurulabilen ve buraya benim psikolojim ne olacak ben o tokatı nasıl unutucam bla bla diye konu açıp çocuğun pskolojisini ağzına bile almayan biri için dalga geçilmesini çok göremedim ben..
bizde o zaman eşleri çok istekli olanlar için hep dışarda başkalarına bakıp sonra karılarına mı gittiklerini düşünmeliyiz?Erkek koruyorsa kadında koruyor kendisini ama hergün bunun için adamın üzerine abanmıyor...
"diğer arkadaşlarıma nazaran daha iyi bir cinsel hayatımız var" yazmışsınız, bundan nası emin olduğunuzu merak ettim açıkçası
Bunun haricinde kocanız çok ilginç bir adammış ya çocuk orda acı içinde kıvranırken 2 gün yapmadı diye bunları yapıyorsa.. tepenize çıkarmışsınız bence, biraz indirin derim..
Nokta atışı yapmışsın saol bacım :)Disarda bilenip geliyorum demiyor da. Pis sapik.
Bu kocaysa benimki ne?
Benimki koca ise seninki ne bacım?
Hangisi normal bilemedim de aradaki 17 farkı bul yani..
Konu açmaya gidiyorum.
Kocam beni yeterince arzulamıyor diye.
Psikolojimi bozdunuz!!
Vay anam vay kullanıcı adın çok ilginç miş .ben anlamını biliyorum yanlız.hemşeriyiz galiba.
Hahahah :) Bilenler bilir kardeş
Söylimmiiiineyse söylemin bari hemşeriyiz şurada sonuçta.