Eşimin Yatak Baskıları...

Bence kendini disarida muhafaza etmesin, sizde rahat edin o da rahat etsin... Kendini muhafaza etmeden once sizi ve çocugunuzu koruyup kollamasi, muhafaza etmesi lazim çunku... Bunu yapmiyosa varsin oburunu de yapmasin..

Kızlar tesettürlü fantazi ne olaki biri bana açıklasın demek ki bu adam tesettürlü kadın görünce içindekini merak ediyo iğrenç yaratık inş şeyi elinde kalır
Konu sahibinin dediğine göre işten eve gelince sanki misafirliğe gider gibi giyinip süslenip başını bağlayıp kapıda onu karşılamasını istiyor.. yoksa o olay farklı.. tesettür yazınca iş karıştı..

99 ziyaretci de ilginc. Neden cinsel icerikli konularda bu kadar ziyaretci oluyor? Diger konularda bu kadar ziyaretci olmuyor. Hatta hic olmuyor ziyaretci bazen. Bu cinsel icerikli konu acanlar arastiriliyor mu acaba? Troll olma ihtimalleri cok yuksek.

dindar kadınların inançlarını istismar etmenin başka yolu oluyor bu bak sen beni memnun etmezsen ben harama girerim eşlerin birbirine karşı görevleri var gibi özellikle dindar kesimde bu var, bunun başka türlüsünü ben yaşıyorum mesela esim ailesine gitmeyince sılayı rahip yapmam lazım günah diyor oysa kaç defa kovulduk oradan senin dini duygularını kullanıyor

bu şekilde olunca hanım suslenmiş yatağa hazır izlenimi ediniyor zekaya bak

Eşiniz ne iş yapıyor böyle tüm gün nefsini tutacak kadar kadının içinde? Model ajansında mı çalışıyor nedir yani?

O kadınlara bakmıyor mi sizce sahiden ? Onlara hallenip sizde gideriyor isteğini. Bunun farkında değilmisiniz gerçekten.
bu nasıl çirkin bir üslup nasıl aşağılayıcı bir tutumdur böyle ya? adam dediğiniz gibi değilse ve gerçekten günahını alıyorsanız, bunun vebalini düşündünüz mü? böyle ağır tahrik unsuru içeren cümleler kurmadan önce bir düşünün ya..

çocugun alerjik astımı olabilir 3 ay uzun bir süre

Bir de ben başkalarına göre iyi cinsel yaşamımız var kısmında da böbürlenme sezdim. Oysa adam eşini değil o an sadece ilişkiyi arzuluyor, kadın da beni arzuluyor sanıyor.

Bazen konularda oluyor, kadın eşinin isteksizliğinden şikayetçi, birisi geliyor hemen aaa biz gün aşırı yaparız. Yahu gün aşırı ama belki 3 dakika sürüyor, kimi haftada 1 olur, yarım saat sürer.

Ay bu konu içimde kalmıştı buraya nasipmiş söylemek kusura bakmayın :)

Adam kendi demiş önce okuyun sonra siz itham edin .

neee lady marmelad da mı majesteydi

Isi gücü uçkur aklı bitek iki bacak arasındaki organında olan o azgın hem suçlu hem güçlü kocana bu kadar yüz verme bence, ben böyle pislik adam duymadım, bunu kolay kolay söylemem ama bir an evvel kurtul o sapık adamdan yazık sana ve kızına...

Adam kendi demiş önce okuyun sonra siz itham edin .
tüm sayfaları okumadım evet sadece soruyu okudum ama soruda da adam kalkıp ben başkalarına bakıp bakıp sana geliyorum dememiş ki kendimi muhafaza ediyorum demiş belki kötü düşüncelerden, çevremdeki kadınlara bakmaktan kendimi koruyorum demek istedi??

Çok yüz bulmuş bu. Bı ruj sürersin bir parfüm sıkarsın tamam da her seferinde disari çıkar gibi hazırlanmak nedir?

Siz o cümleden o anlamı çıkarırsınız ben bu anlamı. Ucu açık bir cümle bu. Böyle karısına eziyet eden aklı bir tarafında olan bir adamda sanmıyorum ki bakmasın, o düşüncelere kapılmasın.
Konuya yorum yapın lütfen bana değil. Ne yazıp yazmayacağımın icazetini alacak değilim.

Bir yorumunuzda regl iken bile tatmin ettiğinizi söylediniz, burda nasıl öncelik sizde oluyor?

Farkındasınız ya da değilsiniz ama eşinizi savunuyorsunuz. Diğer konulara da göz attım ailesi ile de hep sorunlusunuz eşinizin. Belki çocuk var çalışmıyorum diye alttan alıyorsunuz ama gerçekleri daha ne kadar saklayacaksınız kendinizden? Durumunuz çok zor Allah yardımcınız olsun ama en azından gerçekleri görmeniz dileğiyle.

tam ciddi birşey yazacağım
bir anda gülme geliyor

Ben burda adamı ya da kadını savunmuyorum sizin yaptığınız bir yoruma cevap yazmak da bu konu hakkında fikir beyan etmektir , ucu açık bir cümle evet ama burda işte insanların niyetleri ortaya çıkıyor ve belki sizin ve sizin gibilerin yaptığınız yanlış yönlendirmelerden ötürü bu kadının yuvası dağılacak ya da kadın cinayetine kurban gidecek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…