- 7 Ekim 2014
- 1.255
- 756
-
- Konu Sahibi uykusuzgibi
Aynen oyle. Konu sahibi farkinda degil. Kocasina boyle birseyi yakistirmak istemiyor. Ve sunu farkettim biz burda ne yazarsak yazalim konu sahibi hicbirini yapmayacak. Burda o kadar "Asil sen konusma onla" derken herkes, konu sahibi gitti hic alakasi olmayan birsey icin kocasini aradi. Cocugunuz 3 aydir bronsit. Bi hastalik nasil bu kadar uzun surebilir. Bu kadar suruyorsa hastalik ilerleyerek seyrediyordur. Ben burda cocugun da ihmal edildigini dusunuyorum. Gunahinizi almis gibi olmayayim yine de Allah bilir ama kocanizla ilgilenmekten cocugu ihmal etmissiniz. Kucucuk cocuk geceleri tikanarak uyaniyor. Belki de onun hastanede gozetim altinda olmasi lazim şu an. Cocuk cok hasta, evde para yok, sizin migreniniz tutmus, aramiyorsunuz kocanizi ama dıdısının dıdısı ölmüş ( Allah rahmet eylesin) siz bunu haber vermek icin ariyorsunuz kocanizi ve hala ondan ilimli bir cevap bekliyorsunuz telefonda. Ben cok kotu kavga etmis olsam bile migrenim tutunca hic bisi dusunemem ararim esimi. O da gelir goturur ses etmez. Goturmek zorunda zaten. Sen simdi bu migrenli halinle aksam kendini affettirmek icin adama hazirlik yaparsan şaşirmam. Merak ediyorum yani adama yuz vermemek konusmamak cok mu zor? Sevismek istediginde reddetmek cok mu zor? Kiziyor mu bagiriyor mu, isterse totosunu yirtsin, it ürür kervan yurur. Umursamayacaksiniz. "Bana ve cocuguma saygi duymayi ögrenene kadar, benden farkli bir tavir bekleme" diyeceksiniz ve tavrinizi muhafaza edeceksiniz. Siz onun gonlunu hos ettikce degisir mi saniyorsunuz? Siz prim veriyorsunuz adama. Zaten sapik, her dedigini yaparak da sapikligini arttirirsiniz adamin. Yarin birgun daha kotu fantezilerle karsiniza gelince anlayacaksiniz İnsallah bunu.O kadınlara bakmıyor mi sizce sahiden ? Onlara hallenip sizde gideriyor isteğini. Bunun farkında değilmisiniz gerçekten.
Ayyy ne igrenc sey ya. Benim regl olmadan bir gün önce sancim olur. esim o an birak kendi zevkini düsünmeyi bana durmadan sicak su torbasi getiriyimi sancim dinsin diye elinden geleni yapmak ister gözlerime bakip o kiyanam cokmu agrin var deyip sarilip yatar. Senin kisi yavrusunun acisini bile görmüyor piskopatmi ne.Onun ihtiyacını çıkarıyoruz aradan öyle diyelim. Yoksa o iş olmuyor tabiki
Kocadan dayak yiyip deyip durmuşsunuz da bu vahşetin sorumlusu bu kadın mı? Bu nasıl bir suçlama şekli?Sen ve seviyepardon gülme geldi kocandan dayak yiyip çocugunu döven biri zibilyon tane üyelik alıp insanları kandıran biri ve seviye
Aynen oyle. Konu sahibi farkinda degil. Kocasina boyle birseyi yakistirmak istemiyor. Ve sunu farkettim biz burda ne yazarsak yazalim konu sahibi hicbirini yapmayacak. Burda o kadar "Asil sen konusma onla" derken herkes, konu sahibi gitti hic alakasi olmayan birsey icin kocasini aradi. Cocugunuz 3 aydir bronsit. Bi hastalik nasil bu kadar uzun surebilir. Bu kadar suruyorsa hastalik ilerleyerek seyrediyordur. Ben burda cocugun da ihmal edildigini dusunuyorum. Gunahinizi almis gibi olmayayim yine de Allah bilir ama kocanizla ilgilenmekten cocugu ihmal etmissiniz. Kucucuk cocuk geceleri tikanarak uyaniyor. Belki de onun hastanede gozetim altinda olmasi lazim şu an. Cocuk cok hasta, evde para yok, sizin migreniniz tutmus, aramiyorsunuz kocanizi ama dıdısının dıdısı ölmüş ( Allah rahmet eylesin) siz bunu haber vermek icin ariyorsunuz kocanizi ve hala ondan ilimli bir cevap bekliyorsunuz telefonda. Ben cok kotu kavga etmis olsam bile migrenim tutunca hic bisi dusunemem ararim esimi. O da gelir goturur ses etmez. Goturmek zorunda zaten. Sen simdi bu migrenli halinle aksam kendini affettirmek icin adama hazirlik yaparsan şaşirmam. Merak ediyorum yani adama yuz vermemek konusmamak cok mu zor? Sevismek istediginde reddetmek cok mu zor? Kiziyor mu bagiriyor mu, isterse totosunu yirtsin, it ürür kervan yurur. Umursamayacaksiniz. "Bana ve cocuguma saygi duymayi ögrenene kadar, benden farkli bir tavir bekleme" diyeceksiniz ve tavrinizi muhafaza edeceksiniz. Siz onun gonlunu hos ettikce degisir mi saniyorsunuz? Siz prim veriyorsunuz adama. Zaten sapik, her dedigini yaparak da sapikligini arttirirsiniz adamin. Yarin birgun daha kotu fantezilerle karsiniza gelince anlayacaksiniz İnsallah bunu.
Ne alakası var dindarlıkla??Eşiniz dindar mı
Bence o kadınlara bakıp bakıp iç geçiriyor , ulaşamayacağını bildiği için elindekini onlara benzetmeye çalışıyor.Gerçekten çok irite edici bir durum.Yok öyle değil. Yani en azından öyle umuyorum. Lüks bir mekanda çalışıyor kendisi ve bakımda birbirleriyle yarışan kadınlar geliyor oraya. Dürüst olmak gerekirse kendimi o kadınlarla kıyaslayınca ben çok bakımsız ve paspal kalıyorum. Yani işte o kadınlara bakmayıp tamamen bana odaklandığını eve gelince 2-3 günde bir beni güzel giyinmiş halde bulmak istediğini söylüyor.
Ben de. Ve bu adam(?) bir iki hafta cinsellik yasamazsa cevresindeki kadinlara da zarar verebilecek potansiyelde. Belki birimizin cevresinde bu adam, belki cok iyi biri diye taniyoruz. Cok üzücü ve ürkütücü.yahu yazmıyım yazmıyım dedim de insan bu adamla çocuğunu aynı evde büyütmeye korkar.
konu sahibesinin gözü bu kadar kör nasıl oluyor anlamış değilim.
Birde dalga geçiyorlar ya..Kocadan dayak yiyip deyip durmuşsunuz da bu vahşetin sorumlusu bu kadın mı? Bu nasıl bir suçlama şekli?
Banlanmış arkadaş ama o cümlede sıralama yanlış olmuşKocadan dayak yiyip deyip durmuşsunuz da bu vahşetin sorumlusu bu kadın mı? Bu nasıl bir suçlama şekli?
Dindar olsaydı kadınların da bir insan olduğunu bilir ve zulmetmezdi. Olsa olsa cahildirEşiniz dindar mı
Birde dalga geçiyorlar ya..
Aldatsa yine iyi. Elaleme taciz tecavuz etmesin de. Boylesinden hersey beklenir.Konu sahibi çocuğunun rahatsızlığı için değil başka bir haber vermek için eşini arıyor , yani gurur falan yaptığı yok gayette eşini arayabiliyor.
Eşinizin bi taraflarını kaldıran sizsiniz bir kaç gün cinsellik yaşamasanız kim bilir hali nasıl olur sizi aldatmakla tehdit bile ediyordur.