Eşimin Yatak Baskıları...

Konuyu burçlara nasıl getirdiniz hayret

benim kafa yapım sizi ilgilendirmez.. kibledim daha fazla birşey yazmayın
insanları rencide ederek egonuzu yükseltmeye devam edin birsürü begeni alırsınız.
kibledin mi insanları kandırıyorsun sürekli sen çocugunu döv burda insanların çocukları hakkında yorum yap yok ya kimin egosu var acaba

tatlı tatlı içinizi dökerdiniz demek böyle bi adama. Bana garip geliyor kusura bakmayın böyle bi adama tatlı tatlı yaklaşılmaz
arkadasim boşa mi diyim ben olsam a....s.... da iste insanlari gaza getirmek dogru degil.burda verelim gazi aksam birbirlerine girsinler .bende biliyorum tatli tatli konusulmayacagini ama adam belliki odun harı verirsen yanar ama islatirsan kolay yanmaz

Pardon anlamadım?
Dışarda karıya kıza baktığı için bişey yapamıyor, erekte oluyor, kendini çok tutuyor akşam eve gelince hıncını sizinle sevişerek mi atmak istiyormuş???
aynen öyleymiş
bütün kadınlar da ağzını açıp onu bekliyor zaten gelsin benle sevişsin diye

Konuyu burçlara nasıl getirdiniz hayret
Aynı özelliklere sahip bir akrabamın eşi vardı ama onda ilave olarak titizlik hastalığı ve şiddet te vardı.Sürekli dikkat ederim böyle adamlar genelde koç çıkıyor.

Aynı özelliklere sahip bir akrabamın eşi vardı ama onda ilave olarak titizlik hastalığı ve şiddet tevardı.Ve koç burcu sürekli dikkat ederim böyle adamlar genelde koç çıkıyor.
Arkadaşım böyle tiplerin olsa olsa tek burcu vardır oda öküz burcu onunda en belirgin özelliği kişilik bozukluğu

Ne denir bilmiyorum ki bencillik Evet Eşinizin yaptığı Ama karşılık vermezseniz dışarıya gidecek zor bir durum Allah yardımcınız olsun Gene de uygun bir dille anlatmaya çalışın Eşinize.

Sen ve seviye pardon gülme geldi kocandan dayak yiyip çocugunu döven biri zibilyon tane üyelik alıp insanları kandıran biri ve seviye

bu kadın lady marmelad iken medcezir diye ikinci üyelik alıp hepimizi oyaladı ve bin kez kib yaptık olmadı

sonra majeste oldu ve yeni bir üyelik daha aldı yine millet kim olduğunu ortaya çıkardı

en son da bu üyeliği ve yine farklı bir kimliğe büründü

ve ban yiyen yine biz hayat ne güzel

Hamileyken bile son 2 haftaya kadar geri çevirmedim ki zaten, doğumdan sonra da tam olmasa da yine de onuno halde yollamadım işe ama işte...
Üff öküz yaaa hem de okkalı ökkküüüzzzzz. Ne bi çim bi cins nasıl bi tür bu. Öyle şey mi olur ya. Bi de zaten normal olanı sadık olmak.. olağanüstü bi şey yapıyomuş gibi kendimi muhafaza ediyorum nedir?? Yuh ya..

Kocamı başıma koyasım geldi.. riskli bi gebeliğim var ve cinsel yasağımız var. Ne tontiş eşim varmış benim. Allah düşman başına vermesin o türden olanları illallah yani.. pis herif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…