- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.952
-
- Konu Sahibi uykusuzgibi
Konuyu burçlara nasıl getirdiniz hayretHangi burç eşiniz?koç akrep?Cinselliğe düşkün olması sağlıklı olduğunu gösterir.Bana göre kötü değil.Ama sizinle konuşma şekli,çocuğunu umursamaması ,uslübu okadar itici ki ayırın odanızı hatası mı anlayıp özür dileyene kadar gitmeyin.
evet canım burda ahkam kesiyor elit elitayyy bu majeste denilen üye mi
iykk o mu cidden
benim kafa yapım sizi ilgilendirmez.. kibledim daha fazla birşey yazmayınsizin kafa yapınızla pek fark yok gibi
Gülecek halim yokken güldüm valla adam bi an gzmde canlandı:)Disarda bilenip geliyorum demiyor da. Pis sapik.
amanin bu kaçıncı üyeliği kaçıncı kişiliği acabaevet canım burda ahkam kesiyor elit elit
kibledin mi insanları kandırıyorsun sürekli sen çocugunu döv burda insanların çocukları hakkında yorum yap yok ya kimin egosu var acababenim kafa yapım sizi ilgilendirmez.. kibledim daha fazla birşey yazmayın
insanları rencide ederek egonuzu yükseltmeye devam edin birsürü begeni alırsınız.
arkadasim boşa mi diyim ben olsam a....s.... da iste insanlari gaza getirmek dogru degil.burda verelim gazi aksam birbirlerine girsinler .bende biliyorum tatli tatli konusulmayacagini ama adam belliki odun harı verirsen yanar ama islatirsan kolay yanmaztatlı tatlı içinizi dökerdiniz demek böyle bi adama. Bana garip geliyor kusura bakmayın böyle bi adama tatlı tatlı yaklaşılmaz
ayyy bi insan bu kadar mı olur siz anladınız çocugunu dövüyor burda kadına çocuguna saygı duy diyoramanin bu kaçıncı üyeliği kaçıncı kişiliği acaba
kaç bu üyeden ban yersin valla gereksiz yere
evet iyyk hatta boggg
aynen öyleymişPardon anlamadım?
Dışarda karıya kıza baktığı için bişey yapamıyor, erekte oluyor, kendini çok tutuyor akşam eve gelince hıncını sizinle sevişerek mi atmak istiyormuş???
siz yazmaya devam edin size cevap verip seviyenize inmeyeceğim..ayyy bi insan bu kadar mı olur siz anladınız çocugunu dövüyor burda kadına çocuguna saygı duy diyor
Aynı özelliklere sahip bir akrabamın eşi vardı ama onda ilave olarak titizlik hastalığı ve şiddet te vardı.Sürekli dikkat ederim böyle adamlar genelde koç çıkıyor.Konuyu burçlara nasıl getirdiniz hayret
Sen ve seviyesiz yazmaya devam edin size cevap verip seviyenize inmeyeceğim..
Arkadaşım böyle tiplerin olsa olsa tek burcu vardır oda öküz burcu onunda en belirgin özelliği kişilik bozukluğuAynı özelliklere sahip bir akrabamın eşi vardı ama onda ilave olarak titizlik hastalığı ve şiddet tevardı.Ve koç burcu sürekli dikkat ederim böyle adamlar genelde koç çıkıyor.
Öyle tabi, merak ettim bu damı koç acaba diye..Arkadaşım böyle tiplerin olsa olsa tek burcu vardır oda öküz burcu onunda en belirgin özelliği kişilik bozukluğu
Sen ve seviyepardon gülme geldi kocandan dayak yiyip çocugunu döven biri zibilyon tane üyelik alıp insanları kandıran biri ve seviye
Üff öküz yaaa hem de okkalı ökkküüüzzzzz. Ne bi çim bi cins nasıl bi tür bu. Öyle şey mi olur ya. Bi de zaten normal olanı sadık olmak.. olağanüstü bi şey yapıyomuş gibi kendimi muhafaza ediyorum nedir?? Yuh ya..Hamileyken bile son 2 haftaya kadar geri çevirmedim ki zaten, doğumdan sonra da tam olmasa da yine de onuno halde yollamadım işe ama işte...