- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 33
- Konu Sahibi lovesdivine
-
Yapamıyorum işte sorunda burda ya orda yememem gerektiğinin farkındayım ama daha fazla laf etmesın ayıp olmasın onlar bana yapabiliyor ama ben hıc bırsey yapamıyorum. Sebebini bilmiyorum ama inankı gık diyemıyorum. Neyden korktugumuda bilmiyorum artık susmasam annesıyle barıstı değişti dicekler. Ne bilim işte sizlerden akıl alıp hareket etmeye calısıyorum[/QUO
bende senn gibiyim malesef laf sokamama hastalıgım var kimin ne düşündüğünü fazla önemsiyorm aslında öyle oldugun için üzerine geliyorlar biraz dilli olsan bişi yapamazlar ama galiba karakterimz öyle değiştiremyrz malesef ben biraz babamdan çekineek büyüdüm ondan böyle oldum galiba .....
sorunda orda ya zaten cnm sesini hıc cıkartmadı bak ac kalmadın dedi bide. Terbiyesizlk degılde nedir bu inanın cok zor duruyorum suan gece tartısmamak ıcın sustum ama bugun nasıl suscam allah buyuk bende ınsanım ya köpek onune koyar gibi ne o
Ben olsam toplanır,defolup çıkardım o evden..Eşiniz süs bitkisi gibi durdu demek bütün bu olanlar yaşanırken..
Yapamıyorum işte sorunda burda ya orda yememem gerektiğinin farkındayım ama daha fazla laf etmesın ayıp olmasın onlar bana yapabiliyor ama ben hıc bırsey yapamıyorum. Sebebini bilmiyorum ama inankı gık diyemıyorum. Neyden korktugumuda bilmiyorum artık susmasam annesıyle barıstı değişti dicekler. Ne bilim işte sizlerden akıl alıp hareket etmeye calısıyorum
bence eşinle konuş tavrını koysun kimse kimsenin hayatına karısamaz ayrıca maddi olarak size destek olacakları yerde bidesizden kredi çekmenizi istiyor yanlış anlama ama kayınvaldnn sana ters davranmasını eşin görüp ses etmiyosa eşinn sucu benm kayınvldm öldü kayınbbm çok önceden ölmüş zaten kaynvldm bana karsı çok iyiydi yakın zamnda kaybettk allh rahmet eylesn benmde görmcemle kaynvldm ölmeden önce sorunum olmustu eşim ağzının payını werdi tabi ben haklı oldugum için şuan hayatta sadece
3 kardeşi war oyüzden görmcmle konuşyrm eşimn hatrı için ama yine terslik yapsa eşime söylerm eşine söyle annesiyle konıussun sizin mddi sıkıntılarınzdan bahsetsin birde hayatınıza karısmaması konusunda uyarsın sende anladıgım kadarıyla benm gibisin bende kimsenn yüzüne cıkamam eşinn yapması lazım sonucta onun annesi
sana inanamıyorum nasıl yersin o atıcam dediği yemeği kendini böyle ezdirmişsin. orda nemi yapmalıydın arıycaktın bi kebapçı şöyle güzel tek kişilik bi kebap yada ne seviyosan söyliycektin onlardan sonra oturup ee siz yediniz buda benim diyicektin oturup tek başına yiyecektin. normalde yapılmaz ama o ortamda müstahaktır. sen öyle çöpe atılacak yemeği yersen gık etmezssen kv de de sana her türlü lafı söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?