Eşimin yaptıkları ve annesi artık yeter!!!!!!!!!!!!!!!!!

lovesdivine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
137
0
26
Antalya
kızlar bi kac gun once camasır makınasını yaptırmak ıcın benım maasımı kullandı diye bi konu acmıstım. Ogündn sonra olanlar oldu ne oldugunu bile anlayamadım Cok kötüyüm ben sesimi bile cıkartmadım ogunden sonra cumartesi gunu kaynım yenge size gelelim yemek yiyelm dedi bende gel dedim. Biraz ictik sonucta benım evim kımseyı ılgılendırmez. paylasım sitesine resm koydk kı buda kımseyı ilgilendirmez.Annesi görmüş.Sabah kalktık eşim dediki gel kahvaltıyı dısarda yapalım ordanda gezelım tmm dedm. Öglene dogru bugun anneme gidelimmi dedi olur dedm onada. Kısır yapalım dedi bende hayatta acı yıyemeyen bi ınsanım midemden dolayı sevmemde zaten. annemın salcası acıdır bak ona göre yap yiyemem dedm. Cigerden nefrt ederm bide esimde sogandan mesela tiksinmiş bende öyle ve kv biliyor bunu. tuttu ben ciger yapıcam diye ya bız yemehe gelmisiz yemegi biz yapmısız önune koyucaz cigeri napıcan ben olmadıgımda yap kokusu bile rahatsız ediyor biliyor.Neyse yaptı ben mutfaga girmedim sevmiyorum cunku esimle kısırı yaptık. Zehir gibi acı olmus aaaa benım salcam acıydı dedi. Esimde acı degıl dedın ya dedı unutmusum dedi.Ve cok acıktım düşünün artık ne yicem smdi dedim. aa dedi atıcagım yemek vardı onu ye ısıtıyımda dedi yuh dedm ama yedım 4 tane sarma kalmıs çöp yerıne onume koyuldu. herkez yedi içti ben ac kaldım.aman yemeyi ver vs diyor. ters ters konusuyor. para konusu acıldı baban bu ay bin tl ben bin tl harcadım yetmıyor 2 bin tl bize falan diyor. bende dayanmadım.Valla anne biz 750 lirayla iki kisi gecınıyoruz falan dedm. bana kredi cekmediniz 5bin lazım falan dıyor esime sen cek o bana vermıyorlar diyor bana cek dıyor bende vermıyorlar diyorum. Dün resmen etmediğin bırakmadı bana ve esim gık demedi. Saat 10 oldu kalkalım dedm suratıma bakıyor. 11 oldu aynı 11:30 aynı en son 12 oldu ben yarın ıse gidicem kalk artık dedm ters bi sekılde kac kere dicem kalkalım diye acım bi kere eve gidip yemek yicem bırazda sen dusun demı ama.Giderken neden öle davrandın dedi sen kalsaydın dedm kac kere kalkalım dıyorum suratıma bakıyorsn falan dedm. benım evimde ne ydım ne ictimi ne borc ödediğimi kmse blmıyor bıktım annenın sureklı kredi istemesinden dedim benım kendımı savunmak zorunda bırakma bi kerede sen agzıını ac dedm. Haklısn dedi miskin miskin suan öle zrouma gidiyorki hersey kızlar sizce ne yapmalıyım artık

bence eşinle konuş tavrını koysun kimse kimsenin hayatına karısamaz ayrıca maddi olarak size destek olacakları yerde bidesizden kredi çekmenizi istiyor yanlış anlama ama kayınvaldnn sana ters davranmasını eşin görüp ses etmiyosa eşinn sucu benm kayınvldm öldü kayınbbm çok önceden ölmüş zaten kaynvldm bana karsı çok iyiydi yakın zamnda kaybettk allh rahmet eylesn benmde görmcemle kaynvldm ölmeden önce sorunum olmustu eşim ağzının payını werdi tabi ben haklı oldugum için şuan hayatta sadece
3 kardeşi war oyüzden görmcmle konuşyrm eşimn hatrı için ama yine terslik yapsa eşime söylerm eşine söyle annesiyle konıussun sizin mddi sıkıntılarınzdan bahsetsin birde hayatınıza karısmaması konusunda uyarsın sende anladıgım kadarıyla benm gibisin bende kimsenn yüzüne cıkamam eşinn yapması lazım sonucta onun annesi

offf nasıl bir terbiyesizliktir bu anlamıyorum çocukların maddi sıkıntı içindeyken sen bize 2 bin tl yetmiyor diye soylen bide para iste!
millet o parayla ev geçindirip çoluk çocuk okutuyor. bundan önceki konunuzuda okumuştum birdaha eve servis çağırırsa , sevisteki arkadaşlarınız maaştan kesemiyoruz deyip alsınlar parayı . birde çöpe atacağım yemek vardı ye ne demek ? keşke yemeseymişsiniz o yemeği kendinize başka bişey pişirseydiniz makarna falan ayrıca eşiniz şu çöp ve yemek meselesine bi tepki vermedimi ?

sorunda orda ya zaten cnm sesini hıc cıkartmadı bak ac kalmadın dedi bide. Terbiyesizlk degılde nedir bu inanın cok zor duruyorum suan gece tartısmamak ıcın sustum ama bugun nasıl suscam allah buyuk bende ınsanım ya köpek onune koyar gibi ne o

diğer konunuzdan devam etseydiniz.

eğr ki çöp gbi önünüze 4 tane sarma kondugunu düsünüyorsan niye yedin? yemeseydin.
kalkıp başka birsey yapsaydın. eşinle kısırı yapmıssınız yumurta ya da makarna yapabilirdin pekala kendine.

borç konusuna gelince de eşinde bitiyor herşey.

bence eşin sana karsı duyarsız duyarlı olsa çöpe atılacak yemeği benm karım neden yesin diye tepki verebilirdi

sana inanamıyorum nasıl yersin o atıcam dediği yemeği kendini böyle ezdirmişsin. orda nemi yapmalıydın arıycaktın bi kebapçı şöyle güzel tek kişilik bi kebap yada ne seviyosan söyliycektin onlardan sonra oturup ee siz yediniz buda benim diyicektin oturup tek başına yiyecektin. normalde yapılmaz ama o ortamda müstahaktır. sen öyle çöpe atılacak yemeği yersen gık etmezssen kv de de sana her türlü lafı söyler

keşke bunu o zaman soyleymişsin ben nişan düğün vs sürecinde şunu öğrendim susmak siğneye çekmek yapacağın en yanlış sey onlar sana bunu yapmaya utanmıtorlarsa sen konuşmaya hiç utanmamalısın .belki o dolmyı yemesem ayıp olur diye düşünüyorsun ama onlar sana verdikleri yemeğe çöpe atılacak demekten utanmıyorlar.unutmaki laf yerinde ağırdır keşke o anda karşılık verseydin ama hakaret etmeden. eğer yerinde cevap verirsen kolay kolay boyle hakaret etmeye cesaret edemezler sonra evde eşine soylenmek sadece sinirlerinizi bozar kendimden örnek istersen benim kv daha nişandan önce aman 2. el gelinlik al falan diye haber gondermiş bende hemen cvp verdim annem babam 2. el hiç giydirmedi siz kendi kızınıza oyle girdirseydiniz dedim vaktiyle .konu orda kapandı birdaha açılmamak üzere:) b ence sende tavrını koy ezdirme kendini

Yapamıyorum işte sorunda burda ya orda yememem gerektiğinin farkındayım ama daha fazla laf etmesın ayıp olmasın onlar bana yapabiliyor ama ben hıc bırsey yapamıyorum. Sebebini bilmiyorum ama inankı gık diyemıyorum. Neyden korktugumuda bilmiyorum artık susmasam annesıyle barıstı değişti dicekler. Ne bilim işte sizlerden akıl alıp hareket etmeye calısıyorum

ayıp nedir biliyomusun, o kadının aa çöpe atıcaktım bari sen ye diye önüne bikaç sarma koymasıdır sen bu hareketi kendine reva görüyosan ben senin için üzülmem bile,durum bu arkadaşım yapamam edemem ayıp olur söyleyemem diye bişey yok,kimse durduk yere delirmez sana iyi olana iyi kötü olana kötü olacaksın eşim beni savunsun diye beklersen çok beklersin,maaşın tamirede gider çöpe gidecek yemekleride yersin daha neyini sömürebiliriz diye düşünüyodur onlar

Haklısınız ne diyimki

''atıcagım yemek var, onu ye '' eşin hiçbir şey demedi mi?
''dolapta yemek var kızım, onu ye'' dese ne olurdu sankı? ( bozuk olsa zaten sen yıyemezdın )
inadına yapmış bence, 2 bın yetmıyorsa yettırcen arkadaş, ayağına yorganına göre uzatacaksın
oğlunda olsa kredı çekmek zorunda değil.

illa birbirinize gireceksınız, ayrılma derecesıne geleceksınız, kına yakacak onu ısterler bunlar.

Son düzenleme:
Eşinde problem var.Senin önüne atılacak yemek konuyor adam senin ciğeri ve acıyı yiyemediğini biliyor ama kendi karnını doyuruyor.
Sende seni ezmelerine izin veriyorsun.
Eşinle çözebilirsin bu durumu açık açık konuş sessiz kalıp eyvallah etme kayınvalidenin hareketlerine.
Ve eşinin seni bu şekilde umursamamasına.

ve nasıl bir tesadüftür ki, gelinin yemedığı yemekler yapılmıs
insan düşmanına yapmaz, o aç dururken kendı sevdıklerını yemiş.

Son düzenleme:
Canım önceki konunu da okumuştum.
Şunu yap bunu yap demekle yola gelmez bu yaratık.
Bence sen bi kere karart gözünü, çıkar cıngarını, bi daha da ilişkini kes, gitme gelmesinler.
SEni resmen hem kullanıyorlar, hem de Allah razı olsun kızım işimizi gördün diyeceklerine saygısızlık edip daha da para istiyorlar.
Biz evimize gelen dilenciye bile daha iyisini veriyoruz, bu en böyle
Bunlar senin iliğini kurutur, sinir hastası eder, kurtul bunlarla görüşmekten

Diğer konunuzu da okumuştum ve inanın okurken ben burda sinir oldum.. Kayınvalideniz terbiyesizlik sınırlarını aşmış durumda ve siz sesinizi çıkarmamakla hata ediyosunuz bence..

Siz en ufak harcamınızı bile hesap ederken bide kredi çekmenizi istiyor sizden pes diyorum. Hadi çok zor durumda olurlar hiç bi çareleri kalmaz tamam yardım edersiniz tabiki de ama çekseniz bile ödemiyecekleri gün gibi ortada.

Burada sizin yerinizde olsam atılıcak yemek var ısıtalım onu ye dediği bi yemeği kesinlikle yemezdim. Sizin bu sessizliğinizin farkında ve o yüzden bu kadar rahat davranıyor.

Bi an önce tepkinizi belli etmelisiniz.

ve nasıl bir tesadüftür ki, gelinin yemedığı yemekler yapılmıs
insan düşmanına yapmaz, o aç dururken kendı sevdıklerını yemiş.

Hadi kayınvalidenin amacı belli ama eşi müdahale etmeli ya da o da yememeli ya da başka bir yemek yapmayı önermeli.
Kısırı yapıyorlarsa başka bir şeyde yapabilirler.

Hadi kayınvalidenin amacı belli ama eşi müdahale etmeli ya da o da yememeli ya da başka bir yemek yapmayı önermeli.
Kısırı yapıyorlarsa başka bir şeyde yapabilirler.

'' atacagım yemek vardı, onu ye'' dediği zaman eşi,'' anne ne konusuyorsun allahaşkına, kendı yemediğin yemeği gelinine mı yedırcen'' deseydı annesı de anlardı neyın ne oldugunu

elbette kayınvalıdeyı bır kenara attım, suç tamamen eşin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…