- Konu Sahibi gloria_andromeda
-
arkadaşlar gecen gece eşimin çalıştıgı yerdeki arkadasları geldi aniden. evde hiçbirşey yoktu yemek adına.eşim çok sinirlendi ve git bari bakkaldan bir bisküvi bişeyler al dedi bende koşup gittim aldım ..kötükedihüso eve geldim beyefendiler bu markayı yemezmiş diye eşim beni azarladı yani dövmediği kaldı bir.sonra tekrar çıktım gece yarısı aldım geldim.sonra ikram ettiğim seyleri yemeden çıktılar. eşim onlar gidince bana demediği laf kalmadı terbiyesizlik ettin,bak tavır koydular gibi saçmalıklar.bende karşı çıkınca çok bağırdı sonra yatakodasının kapısını kilitleyip uyudu . ben ise kanepede yatmak zorundakaldım bu bana revamı yani :gitme:
gerçekten haklısın canım ama yaşlı başlı adamda vardı yani aslında kendi suçlu bide beni cezalandıryor.ve ayrıca ben onun işyerinde beni aldattığı en azından bakıyodur oraya gelen kızlara gibi geliyor Çok üzgünüm çoook malum kitapçıda çalışıyor ve bulunduğu katta tek görevli o Çok üzgünüm çoook ne yapmalıyım bilmiyorum .oldukçada güzel biriyim ama yinede erkekler işte:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?