eşimin yalanları..:(

Evet azcık karışık olmuş.. yani sana bir şey diyen yok anladığım kadarıyla direk olarak. Sen neden olaylara dahil olmak için kasıyorsun kendini..
Evliliğin en asli kurallarından biri; erkeğin ailesi için burun buruna gelmeyeceksin.
Kim napmış, aramış, aramamış, ne demiş.. boşver bunları. Eşin sana malzeme vermemek için bence konuşmak istemiyor. Varsın da konuşmasın. Seni üzen ne burada ben bunu anlamadım.

biraz karışık olmuş tam anlayamadım ama sonuçta eşin senin yanında bazı durumlardan dolayı da sana hak veriyor. gidip gelme önemli değil.. önemli olan senin eşinle geçimin.. sen istemediğin için seni zor durumda bırakmak istememiş sen de bunu yalan gibi düşünme.. sonuçta sen bilmiyorsun. daha iyi değil mi.. onlar aralarında haletsinler.. bir de hem senden bekliyorlar hem de sen gelmeyin dediğin halde geliyorlar..

aslında bu gelme gitme durumları olmazsa ya... herkes kendi evinde rahat rahat otursa ne öyle geleceğin gideceğin .. gelsen bir türlü gelmesen bir türlü. az otursan bir türlü çok otursan bir türlü. az konuşsan bir türlü çok konuşsan bir türlü.. yani bahane buldukça çok çıkar.. en iyisimi kendi işinde kendi evinde kendi düzeninde olmalı herşey.. gelip gitmeler düğünlerde bayramlarda. ziyaret usulü.:)))

Son düzenleme:

konu başlığında yazdıklarınla şu yazdıkların o kadar farklı şeyler ki..

sen niye huzursun niye kendine böyle kuruntular kuruyorsun boşver.. aranızı bozacak yalanlar iftiralar atacak bir durum mu var.. niye böyle yapsınlar.. hadi yaptılar eşin buna inansa sen orada eşi olarak kalabilir misin üstelik sana o şekilde senin yanında durarak davranış sergiler mi..

seni ne korkutuyor.. korkuların bir dayanağı olmalı. bence sen kendine boşa kuruntu yapma.. dediğin gibiyse eşin sana kötü davranmıyor senin yanında duruyor daha ne istiyorsun. gerisi boşver sen evine eşine bak.. Onun ailesi kendimiz kızarız ama başkalarının kızmasını istemeyiz.. onlardan bahsetme onlar hakkında kötü konuşma ailesi bir araya geldiğinizde saygı da kusur etme eşin zaten gerçekleri görüyor biliyor.. sonuçta 7/24 birlikte değilsiniz ya..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…