Eşimin watşapındaki bayanlar;(((((((

tabi eskiden aldatma mı vardı, ne zaman telefon çıktı aldatma da çıktı bence komple kaldıralım teknolojiyi oh mis..

Herkeste bir erkekleri aklama cabasi. Facebook varmis ondanmis. Whatsapp olmasa aldatmayacakmis. Hic olmadi kadin kuyruk sallamis ya ondan olmus. Erkekler tabii kurmali oyuncak akil fikir yok tabii.

Herkeste bir erkekleri aklama cabasi. Facebook varmis ondanmis. Whatsapp olmasa aldatmayacakmis. Hic olmadi kadin kuyruk sallamis ya ondan olmus. Erkekler tabii kurmali oyuncak akil fikir yok tabii.

daha beteri, geçen günkü "kocamı aldatıyor muyum" konusunda "ah bebeğim bu aldatma değil duygusal boşluk" yazıları havada uçuşuyordu.. biri de çıkıp demedi bu facebook'un allah cezasını versin diye

daha beteri, geçen günkü "kocamı aldatıyor muyum" konusunda "ah bebeğim bu aldatma değil duygusal boşluk" yazıları havada uçuşuyordu.. biri de çıkıp demedi bu facebook'un allah cezasını versin diye

Cunku biz kadinlar bir zekaya sahibiz, erkekler degil.

Profil resmi değiştirme olayı facebook da olduğu gibi alenen belli olmuyor ki bunu eşiniz nasıl farkediyor da bakıyor ve siz baktığı an nasıl görüyorsunuz ? Bu kısmı bana açıkçası enteresan geldi.
Yani ben de whattsapa girince bir çok kez herkesin şöyle bir profiline bakarım öyle çıkarım ama bu demek değildir ki benim profiline baktığım insanlara özel ilgim var. Eşiniz de belki öylesine bakıp alışkanlık olarak yani sonra da çıkıyordur.

Ne zamandır watşap kullanıyorum, resimlerin kaydedildiğini bu konu sayesinde öğrendim

O değil de fotoğraflara bakmak aldatma belirtisiyse yandım demektir, ayrıca sanırım biseksüelim

Konu sahibi, bu kadar detaycı olma derim. Biraz takıntı haline getirmişsin.

Yorumlara bakarak konuyu anlayabildim. hiç noktalama işareti yok, cümleler karman çorman. Bir nefeste makineli tüfek gibi saydıran kadınlar gibi yazmıssınız.

ben hala resim bakıldığının nasıl anlaşıldığını anlayamadım,hani resmi açınca telefona kayıt oluyor da oradan mı anlaşılıyor?

arkadaşım eşinin doktor olduğu belli, zira doktor reçetesi gibi yazmışsın yazıyı. şu adamların whatsapplerini facebooklarını, pclerini telefonlarını bir rahat bırakın ya.
güvenmiyorsanız, ne demeye evleniyorsunuz? kocanız olsun diye mi? benim yok vallahi, ne boyum çekti, ne sokağa çıkma yasağı koydular. güvenmediğiniz adamlarla evlenip evlenip gelip burada dert yanıyorsunuz.
kocanız sizi aldatıyor da olabilir, aldatmayı aklından bile geçirmiyor, size deli gibi aşık da olabilir, biz müneccim değiliz, adam sırf iki fotoya baktı diye anlayamayız.
benim de facebookumda bir iki kişi var ne zaman profil fotosu güncelleseler abuk sabuk foto koyarlar ben de sırf bu sefer ne yaptılar acaba diye açıp uzun uzun bakarım.
o fotolara bakmasının bin türlü açıklaması olabileceği gibi sizin "ne zaman kadınlar fotoları değiştirse bakıyor" savınız da bir kuruntudan ibaret olabilir.
adama karşı deli gibi bir güvensizliğiniz var (aslında güvensizlik adama da değil kendinize ya o sorunu da çözmenizi dilerim)
önce kendinize sonra kocanıza güvenin, sorununuz çözülür.

Kusura bakma ama şu kendini ifade edemeyen halinle, doğru düzgün yazmaya üşenen halinle adam senle konuşmaktansa gidip meşgul olacak bişeyler yapıyordur. Napıcak başka fotoğraflara bakar durumları okur vs.

İçim daraldı gerçekten hiç bu kadar bozuk bir Türkçe bu kadar berbat bir anlatım görmemiştim. Kocanın doktor olduğuna da inanmıyorum ne yalan söyleyeyim seninle ne ortak yönü olabilir ki adamcağızın.
Lütfen kendini geliştir biraz. Hayatımda ilk defa birine bu tarz bir konuşma yapıyorum. Seni üzecek belki ama gerçekten içimi baydın. Boool bol kitap oku nolur. Evet bu yazıda da yazım yanlışı çok ama en azından ne dediğim anlaşılıyor. İnan ilk cümlelerini dört kez okudum baştan. Düzeltemedim vallahi.

canm yaa :) ben uc yillik hemsireyim bi doktor bulamadim anca hemsir buldm bende :) Allah mutlulugnzu daim etsn bebegm icine vesvese atma o senin bnu untma :)
Onunki de doktor değildir emin ol. Bizim de doktor buldum diye anlatan vardı bi tane. Hastabakıcı çıktı bulduğu. İnsanlar bulduklarını hayallerindekiyle adlandırıyor artık.

Yani mesajımda da belirttim. Ben bir doktorun kesinlikle ortak bir yön bulup aynı hayatı paylaşabileceğine inanmıyorum cümle kurmaya üşenen biriyle. Sevse bile muhakkak bir ortama girildiğinde gerilecek. Bi cümleyi dört kez okuyarak toparlamak ne demek ya dört kez okudum yazdığını. Hiç mi gazete okumadın hiç mi kitap geçmedi eline be kardeşim..

Bir davete katıldılar diyelim sen inanıyor musun ayak uydurabileceğine böyle birinin. İlk kez bi insana bu tarz şeyler söylüyorum inanamıyorum kendime ama tutamadım daha fazla kendimi.

Biraz ağır ama doğru bir eleştiri olmuş..

Bu kadar ağır konuşmaya ne gerek vardı?

Programlarda bir sorun yok bunlari eliyle degil de bi taraflariyla kullanan erkeklede sorun var. Mesela biri aldatmaya arabayla gitse butun arabalari mi yasaklayacaksiniz yani. Cok mantikli gercekten.
Araba başka dediğim sosyal paylaşım siteleri daha başka şöyle ki teknoloji geliştikçe insanların birbiriyle iletişim kurması daha da basitleşti ee erkek bunu beyniyle algılamayıp direkt başka bir tarafıyla algıladığı için direkt eşlerini aldatma yoluna koyuluyorlar.Velhasıl benim dediğim en azından bunlar kaldırılsa onların da birilerine ulaşma yöntemlerinden hiç değilse biri eksilmiş olur kötü mü ? Hepsini erkeklerin önüne serip sonra "Canımcığım sakın beni aldatma" demekle olmuyor.

Ama bu mantıkla sizin de önünüzde açık.. bir sürü İtalyan, Fransız erkeği dizim dizim duruyor önünüzde.. Birisi çıkıp da "bunlar önünde açık ama canım sakın beni aldatma" dese ne dersiniz?

İnsan iradesiz ise tek başına eve bağla karşı komşuyu ayartır.. İradesiz insanlar yüzünden neden hayatımızdan sürekli bir şeyleri çıkaralım ki?

Yoo araba guzel bir ornekti bence o konuda kendimi takdir ettim. Erkekler bi taraflarini kullaniyor diye insanlarin rahatligina olan teknoloji gelismesin mi, bak bak zihniyete bak. Ortacagdayiz sanki. Sen guven duymadigin biriyle evli kal ceremesini sosyal medyayi duzgun kullananlar ceksin iyi valla. Ayrica mesela ben "canimcigim sakin beni aldatma" demiyorum esime ve facebookumuz var ikimizin de. Telefonlarimiz bilgisayarlarimiz tabletlerimiz ortadadir butun sifrelerimizi biliriz. Hatta esime yavsayan olunca bana soyluyo "ilgileniver" diye. Olur da guvenmedigim bir durum olursa beni bu duruma soktugu icin ondan bosanirim bunu da bilir. Siz herifin her yaptigini affedin gormezden gelin sonra whatsapp facebook cok lelelolo... Bi bitmediniz ya...

Ayrica sen boyle dusundugun icin bunlar yasaklanmayacak surekli artarak devam edecek. Sizin gibilere de yuzyillar boyu aldatan erkege affetmek icin bol bol bahane cikacak: "cunku facebooktan yoksa aldatmazdi yani"

Yav he he edebiyat prensesi okuma geç ozaman anlamayada çalışma ben senin yazını okumafım başta yazdığın cümleye ithafen yazıyorum sende evli adam fotoğraflarına bakanlardansın heralde dert olmuş kusmuşsun içindekilerii ezik ezik konuşmaa yürüü

Gereksiz takıntı yapmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…