tabi eskiden aldatma mı vardı, ne zaman telefon çıktı aldatma da çıktıbence komple kaldıralım teknolojiyi oh mis..
Herkeste bir erkekleri aklama cabasi. Facebook varmis ondanmis. Whatsapp olmasa aldatmayacakmis. Hic olmadi kadin kuyruk sallamis ya ondan olmus. Erkekler tabii kurmali oyuncak akil fikir yok tabii.
daha beteri, geçen günkü "kocamı aldatıyor muyum" konusunda "ah bebeğim bu aldatma değil duygusal boşluk" yazıları havada uçuşuyordu.. biri de çıkıp demedi bu facebook'un allah cezasını versin diye
Tam onu yazacaktımBiri de çıkıp dememiş ki "Watşap ne?"
Kusura bakma ama şu kendini ifade edemeyen halinle, doğru düzgün yazmaya üşenen halinle adam senle konuşmaktansa gidip meşgul olacak bişeyler yapıyordur. Napıcak başka fotoğraflara bakar durumları okur vs.Mrb arkadaşlar çok uzatmadan direk konuya giricem ve yorumlarınızı bekliycem benim eşim dr bende lise yi açıktan bitirmeye uğraşan ev hamçnımı sorum derdim ben hep işime bayan arkadaşlarıyla işi gereği bir çoğu bayan hep mesafeli ve benim aklımın onda kalmaması için dikkat etmesini söylerim dawranış ve tutumlarını o da bana hep derki bir çoğunun ismini bile bilmiyorum sadece işime odaklanıyorum içindeki acaba ları yok et lütfen diyor ama gelgelelim watsapa bir çok erkek akrabası ünv arkadaşları kuzenleri yeğenleri olmasına rağmen bir gün açıp da bakmıyor onların watşap resmine fakat isimlerini bile bilmiyorum sadece işime odaklanıyorum dedi hemşire dr bütün byan arkadaşları resim değiştirdiği an bakıyor napmalıyım kandırılıyormuyum bunu sormalıyım ona yoksa görmezden mi gelmeliyim yardımmmm??? Ve her fırsatta beni çok sewdiğini söyler fazlasıyla ilgilenir üstüme düşer ewdeyken beraber sıkıntı yok ama hastaneye gdince bi skntı bi gerginlik basıyor bni;((((((
Onunki de doktor değildir emin ol. Bizim de doktor buldum diye anlatan vardı bi tane. Hastabakıcı çıktı bulduğu. İnsanlar bulduklarını hayallerindekiyle adlandırıyor artık.canm yaa :) ben uc yillik hemsireyim bi doktor bulamadim anca hemsir buldm bende :) Allah mutlulugnzu daim etsn bebegm icine vesvese atma o senin bnu untma :)
Kusura bakma ama şu kendini ifade edemeyen halinle, doğru düzgün yazmaya üşenen halinle adam senle konuşmaktansa gidip meşgul olacak bişeyler yapıyordur. Napıcak başka fotoğraflara bakar durumları okur vs.
İçim daraldı gerçekten hiç bu kadar bozuk bir Türkçe bu kadar berbat bir anlatım görmemiştim. Kocanın doktor olduğuna da inanmıyorum ne yalan söyleyeyim seninle ne ortak yönü olabilir ki adamcağızın.
Lütfen kendini geliştir biraz. Hayatımda ilk defa birine bu tarz bir konuşma yapıyorum. Seni üzecek belki ama gerçekten içimi baydın. Boool bol kitap oku nolur. Evet bu yazıda da yazım yanlışı çok ama en azından ne dediğim anlaşılıyor. İnan ilk cümlelerini dört kez okudum baştan. Düzeltemedim vallahi.
Valla office cidden tutamadım kendimi. Diyorum ya ilk kez bu tarz konuştum. Ama birinin söylemesi lazımdı.Biraz ağır ama doğru bir eleştiri olmuş..
Onunki de doktor değildir emin ol. Bizim de doktor buldum diye anlatan vardı bi tane. Hastabakıcı çıktı bulduğu. İnsanlar bulduklarını hayallerindekiyle adlandırıyor artık.
Yani mesajımda da belirttim. Ben bir doktorun kesinlikle ortak bir yön bulup aynı hayatı paylaşabileceğine inanmıyorum cümle kurmaya üşenen biriyle. Sevse bile muhakkak bir ortama girildiğinde gerilecek. Bi cümleyi dört kez okuyarak toparlamak ne demek ya dört kez okudum yazdığını. Hiç mi gazete okumadın hiç mi kitap geçmedi eline be kardeşim..
Bir davete katıldılar diyelim sen inanıyor musun ayak uydurabileceğine böyle birinin. İlk kez bi insana bu tarz şeyler söylüyorum inanamıyorum kendime ama tutamadım daha fazla kendimi.
Araba başka dediğim sosyal paylaşım siteleri daha başka şöyle ki teknoloji geliştikçe insanların birbiriyle iletişim kurması daha da basitleşti ee erkek bunu beyniyle algılamayıp direkt başka bir tarafıyla algıladığı için direkt eşlerini aldatma yoluna koyuluyorlar.Velhasıl benim dediğim en azından bunlar kaldırılsa onların da birilerine ulaşma yöntemlerinden hiç değilse biri eksilmiş olur kötü mü ? Hepsini erkeklerin önüne serip sonra "Canımcığım sakın beni aldatma" demekle olmuyor.Programlarda bir sorun yok bunlari eliyle degil de bi taraflariyla kullanan erkeklede sorun var. Mesela biri aldatmaya arabayla gitse butun arabalari mi yasaklayacaksiniz yani. Cok mantikli gercekten.
Araba başka dediğim sosyal paylaşım siteleri daha başka şöyle ki teknoloji geliştikçe insanların birbiriyle iletişim kurması daha da basitleşti ee erkek bunu beyniyle algılamayıp direkt başka bir tarafıyla algıladığı için direkt eşlerini aldatma yoluna koyuluyorlar.Velhasıl benim dediğim en azından bunlar kaldırılsa onların da birilerine ulaşma yöntemlerinden hiç değilse biri eksilmiş olur kötü mü ? Hepsini erkeklerin önüne serip sonra "Canımcığım sakın beni aldatma" demekle olmuyor.
Araba başka dediğim sosyal paylaşım siteleri daha başka şöyle ki teknoloji geliştikçe insanların birbiriyle iletişim kurması daha da basitleşti ee erkek bunu beyniyle algılamayıp direkt başka bir tarafıyla algıladığı için direkt eşlerini aldatma yoluna koyuluyorlar.Velhasıl benim dediğim en azından bunlar kaldırılsa onların da birilerine ulaşma yöntemlerinden hiç değilse biri eksilmiş olur kötü mü ? Hepsini erkeklerin önüne serip sonra "Canımcığım sakın beni aldatma" demekle olmuyor.
Kusura bakma ama şu kendini ifade edemeyen halinle, doğru düzgün yazmaya üşenen halinle adam senle konuşmaktansa gidip meşgul olacak bişeyler yapıyordur. Napıcak başka fotoğraflara bakar durumları okur vs.
İçim daraldı gerçekten hiç bu kadar bozuk bir Türkçe bu kadar berbat bir anlatım görmemiştim. Kocanın doktor olduğuna da inanmıyorum ne yalan söyleyeyim seninle ne ortak yönü olabilir ki adamcağızın.
Lütfen kendini geliştir biraz. Hayatımda ilk defa birine bu tarz bir konuşma yapıyorum. Seni üzecek belki ama gerçekten içimi baydın. Boool bol kitap oku nolur. Evet bu yazıda da yazım yanlışı çok ama en azından ne dediğim anlaşılıyor. İnan ilk cümlelerini dört kez okudum baştan. Düzeltemedim vallahi.
Mrb arkadaşlar çok uzatmadan direk konuya giricem ve yorumlarınızı bekliycem benim eşim dr bende lise yi açıktan bitirmeye uğraşan ev hamçnımı sorum derdim ben hep işime bayan arkadaşlarıyla işi gereği bir çoğu bayan hep mesafeli ve benim aklımın onda kalmaması için dikkat etmesini söylerim dawranış ve tutumlarını o da bana hep derki bir çoğunun ismini bile bilmiyorum sadece işime odaklanıyorum içindeki acaba ları yok et lütfen diyor ama gelgelelim watsapa bir çok erkek akrabası ünv arkadaşları kuzenleri yeğenleri olmasına rağmen bir gün açıp da bakmıyor onların watşap resmine fakat isimlerini bile bilmiyorum sadece işime odaklanıyorum dedi hemşire dr bütün byan arkadaşları resim değiştirdiği an bakıyor napmalıyım kandırılıyormuyum bunu sormalıyım ona yoksa görmezden mi gelmeliyim yardımmmm??? Ve her fırsatta beni çok sewdiğini söyler fazlasıyla ilgilenir üstüme düşer ewdeyken beraber sıkıntı yok ama hastaneye gdince bi skntı bi gerginlik basıyor bni;((((((