Anlaşılıyor kimîn resimlerine baktığı tek tek açıp baksa bili demiycem seçerel ve sadece bayanlara bakıyor olması gcık bi durumNerden biliyosunki hemsireler resil degistirdinde baktigini falan, ve kuzenlerine bakmadigini. Bende whatsappa girince herkesin resmine bakarim tek tek, kottu bi dusuncesi yoktur belki
doktor kocayi nasil buldun kiz :)
merak etme sen evham yapiyosundur. bu kadar kafana takma. ve kendni ezme kocann yannda . o doktorsa sende oku en azndan unv. oku.
Nasil anlasaliyokii banada anlat, ben bilmiyodum oyle bisey oldunu. Sadece bayanlara bakiyosa gercekten hos bi durum degil, sorsana niye sadece bayanlara bakiyomisAnlaşılıyor kimîn resimlerine baktığı tek tek açıp baksa bili demiycem seçerel ve sadece bayanlara bakıyor olması gcık bi durum
Neyi sorun yaptın anlamadım
Fotoğrafına bakınca ne oluyor? Dışarda hergün canlısını görüyor.
canm yaa :) ben uc yillik hemsireyim bi doktor bulamadim anca hemsir buldm bende :) Allah mutlulugnzu daim etsn bebegm icine vesvese atma o senin bnu untma :)Ben onu değîl o beni buldu))
Resim değiştirdikleri an baktığını nereden biliyorsunuz? Biraz daha alttan almalısınız. Takıntı yapmışsınız siz bu meseleyi. Nedir bu WhatsApp'ten ve Facebook'dan çekilen ben anlamadım ki.
Nasil anlasaliyokii banada anlat, ben bilmiyodum oyle bisey oldunu. Sadece bayanlara bakiyosa gercekten hos bi durum degil, sorsana niye sadece bayanlara bakiyomis
nerden anlıyorsun mrk ettim ben de?
hıı o zaman telefondan telefona değişiyor sanırım bende öyle bişey yok çünkü,bir de özel bi program var ben orda görmüştüm bu dediğinizi :)kızlar eğer birinin fotoğrafına daha önce açıp baktıysanız hemen yüklenir fotoğraf. ama ilk kez açıyorsanız önce net olmaz sonra yüklenir. konu sahibi ordan anlıyor galiba..
bir de açılan fotoğraflar telefon hafızasına kaydoluyor dosyaların içinde bi yere.. belki de ordan anlıyordur. tahminim bu