• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin vücudunda kaşındıkça oluşan kabarcıklar

cns_izmir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
56
16
98
merhaba,
dün akşam eşimin bacaklarını arkası kaşınıyordu daha sonra bir baktık popo kısmından dizlerine kadar bacakları sivrisinek ısırmış gibi yer yer kabarmış kolnya falan sürdük sabah baktığımızda geçmişti.Sabahta göğüs bölgesi kaşındı bu seferde komple o bölge kabardı,az önce de sırtını kaşıdı nerdeyse tüm sırtını kaplayacak şekilde her yeri kabardı.Bizde baya korktuk,görüntüsü bile o kadar kötü ki insan bir tuhaf oluyor.Yarın sabah dermatoljiye gidicek,daha önce başına böle bişey gelen varsa merak ettim neden kaynaklaıyor olabilir.Yardımci olabilirseniz sevinirim.

Gecmis olsun bisi dokunmus sanirim Kurdesen olmasin
Dediginiz gibi Anneminde vücudunun heryeri kabarmisti alerjik testler yapildi ama bisi cikmadi :26:

alerji olabilir, stress kaynaklı olabilir. yarın gidecekmişsiniz zaten, umarım önemli bir şey değildir. geçmiş olsun.

teşekkür ediyorum sizlere,internetten araştırdığımda karaciğer kaynaklı olabilir falanda yazıyodu o yüzden korktum sabahı bekleyemedim.şu anda sırtı o kadar kötü ki gördükçe içim kötü oluyor,umarım basit birşeydir.

Back