• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ve benim tahlil sonuçlarımızı yorumlar mısınız?

MeleGim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
2.472
3
0
İstanbul
MERHABA DOKTOR BEY EŞıMıN VE BENıM TAHLıL SONUCLARI HAKKINDA DÜŞÜNCENıZı ÖGRENMEK ıSTıYORUM BUNDAN 8AY ÖNCE NORMAL YOLLA GEBE KALDIM FAKAT DÜŞÜKLE SONUCALNDI 20YASINDAYIM
EŞıME VARıKOSEL TEŞHıSı KONULDU BENDEKı SORUN NEDıR DAHA DOGRUSU SORUN VARMI BıLMıYORUM ACIKCASI PCOMU VAR YOKMU BıLEMıORUM KULLANDIGIM ıĞNELERDE ASIRI YUMURTA VE KÜÇÜK KÜÇÜK FAZLA SAYIDA GEREKSıZ YUMURTA OLUSTU EN BÜYÜĞÜ 11MM ıDı VE FARLUTAL ıLE ATTIM ADET YOLUYLA YUMURTALARI DAHA SONRA DOKTORA GııTıĞıMDE FARKLI BıR DOKTORA ıĞNELERDENMı BıLEMıYORUM FAKAT PCO GÖRÜNÜMÜ VAR DEDı DOKTOR ONDAN ÖNCE COK DOKTORA GıTMıŞTıM HıÇKıMSE PCO DEMEDı...COK ÜZÜLÜYORUM DOKTOR BEY..TEDAVı GÖRDÜĞÜM DOKTOR BıR PCO VAR Bı YUMURTA REZERVıN COK ıYı DıYORDU HıÇBıŞEY ANLAMADIM..KESıN TANI ıÇıN HORMON TAHıLı ıSTEDıLER HEM BENıM SONUCLARIM HEMDE EŞıMıN SONUCLARINI YAZDIM ıLGıLENıRSENıZ COK SEVıNECEĞıM..SAOLUN

merhaba doktor bey benim hormon degerlerimi sorucaktım size menogon tedavisinden önce ve sorası için
TSH 2,68
FSH 9,33
LH 24,47
E2 58,47
PROLAKTıN 0,862
ıNSÜLıN 5,02
GLUKOZ 84
BU MENOGONDAN SONRA OLDU VEDE COK YUMURTA OLDU HEPSıDE KÜÇÜK KÜÇÜK TEDAVıM YARIDA KALDI...BEN EŞıM ASKERE GıDıCEK DıYE DENEMEK AMACLI TEDAVı OLDUM BUNDAN 8AY ÖNCE GEBE KALDIM NORMAL YOLLA FAKAT DÜŞÜK YAPTIM

TEDAVıDEN ÖNCE
FSH 6,85
LH 9,96
E2 52,65
PROLAKTıN 33,19
PROLAKTıNıM ıÇıN DOSTıNEX KULLANDM 8Lı Bı KUTU BıTMEDEN 0.862YE DÜŞTÜ ıLACI KESTıM BUKADAR DÜŞMESı GEBELıĞE ENGELMıDıR SAOLUN VEDE PCO OLABıLECEĞıNı SÖYLEDı DOKTORUM FAKAT ıGNELERDEN SORAKı GÖRÜNÜM OLABıLECEĞıNıDE SÖLEMıŞTı...YANı ıĞNELERDEN ASIRI YUMURTA GÖRÜNÜMÜ PCOYA BENZER DEDı NE OLABLR BıLEMEM DEDıTEDAVı GÖRDÜĞÜN DOKTORDA ASIRI YUMURTLAMA OLUNCA BASKA DOKTORA GıTTıM O ÖYLE DEMıŞTı TEDAVı GÖRDÜĞÜM DOKTORDA Bı COK ıYı YUMURTLAMAN BıR PCO OLABLR DEDı...YASIM 20...COK TEŞŞEKKÜR EDERıM ŞıMDıDEN SAOLUN GEBE KALMAMA ENGELMı DEGERLERıM BıRDE FSH VE LH ıÇıN HERHANGı BıR ıLAÇ YOKMU DÜZENE GıRMESı ıÇıN..SAOLUN

Son düzenleme:
merhaba ilk olarak esinin sperm tahlili normal onda bir problem goremedim sana gelince yasin 20 tabiki yumurtaliklarinin en iyi zamani fazla cevap vermen normal pcos diyebilmek icin adetlerinin 40 gunden fazla arayla olmasi insulin hormonunu karsi direncin tesbit edilmesi bu seker yuklemesi olmadan olmaz arti bir takim extra hormonal tahliler de gormek gerekiyor prolaktin icinse tek sonuc ile karar verilmez bence tedavin biraz fuzuli olmus zaten cok dusuk degere inmis ama bunun sana bir zarari olmaz. dusugu ne kadarlikken yaptin sebebine ne gibi bir yorum yapildi? sevgiler

cok teşşekkür ederim doktor bey pko hastalıgı yoktur değilmi?degerlerim iğneden öyle artıs gösterdi...ama ultrsnda cok asırı yumurta vardı fakat iğneleri kullandıgım sıra görüldü ..ondan önce yoktu öyle bir görüntü..2.5 ay sürdü gebeliğim hamileliğimin basında yüksek ateş ile hastaneye gittik ve ateşim 39.7idi doktorum agumantin ve minoset kullanmamı söylemişti kullandım. 2hafta daha gebeliğim ilerledi.patoloji sonucumda bişey cıkmadı doganın kanunu dedi doktor...kalıtsal genetik bir sorun yok dedi.ben ateşlenmem oldugunu düşünüyorum 9haftalık gebe olmam gerekirken 7haftalıktı ve kalbi durmustu.... lekelenme olunca doktora giitim zaten.ölmüş dendi....cok zor günler geçirdik.zorda olmustu.1sene hamile kalamayınca menogon klomen tedavisi gördüm olmadı..menogondan sonra ay tatilde kendiliğinden geldi bebeğim..şimdi kürtajdan ve bu asırı yumurta görünümünden cok korkuyorum...tekrar gebe kalamamktan kürtajdan sonra adet düzenim cok bozuldu 25 27 30 günde olmaya basladım cok degişti bu sorun olurmu doktor bey?birde ben kürtajdan sonra anti d iğnesi vurulmadım doktor gerek görmediğini söyledi bu sorun olurmu ?gebelik cok küçüktü demişti.unsilun ve glukoz normalmi yani?pco olabilirmiyim cok endişeliyim doktor bey nasıl kesin tanı konulur peki saolun şimdiden bu degrlerimizle gebe kalabilirmiyim lh fsh degerlerim gebe kalmama engelmidir?cok saolun doktor bey cok soru sordum lütfen kusura bakmayın saygılar..

Son düzenleme:
cok teşşekkür ederim doktor bey pko hastalıgı yoktur değilmi?degerlerim iğneden öyle artıs gösterdi...ama ultrsnda cok asırı yumurta vardı fakat iğneleri kullandıgım sıra görüldü ..ondan önce yoktu öyle bir görüntü..2.5 ay sürdü gebeliğim hamileliğimin basında yüksek ateş ile hastaneye gittik ve ateşim 39.7idi doktorum agumantin ve minoset kullanmamı söylemişti kullandım. 2hafta daha gebeliğim ilerledi.patoloji sonucumda bişey cıkmadı doganın kanunu dedi doktor...kalıtsal genetik bir sorun yok dedi.ben ateşlenmem oldugunu düşünüyorum 9haftalık gebe olmam gerekirken 7haftalıktı ve kalbi durmustu.... lekelenme olunca doktora giitim zaten.ölmüş dendi....cok zor günler geçirdik.zorda olmustu.1sene hamile kalamayınca menogon klomen tedavisi gördüm olmadı..menogondan sonra ay tatilde kendiliğinden geldi bebeğim..şimdi kürtajdan ve bu asırı yumurta görünümünden cok korkuyorum...tekrar gebe kalamamktan kürtajdan sonra adet düzenim cok bozuldu 25 27 30 günde olmaya basladım cok degişti bu sorun olurmu doktor bey?birde ben kürtajdan sonra anti d iğnesi vurulmadım doktor gerek görmediğini söyledi bu sorun olurmu ?gebelik cok küçüktü demişti.unsilun ve glukoz normalmi yani?pco olabilirmiyim cok endişeliyim doktor bey nasıl kesin tanı konulur peki saolun şimdiden bu degrlerimizle gebe kalabilirmiyim lh fsh degerlerim gebe kalmama engelmidir?cok saolun doktor bey cok soru sordum lütfen kusura bakmayın saygılar..

size durumunuzla ilgili mesaj attim sevgiler

merhabalar doktor bey eşimde varikosel var grade 1 zannerdesem....eşim 21 yasında...evicap+mone kullanabilirmiyiz?reçetesiz...bu sorun olurmu mone afrodizyak içeriyor artı spermlere faydası var bitkisel bir tabletmiş eşimin sonucları
EN SON 02 05 2009DA YAPTIRMISTIK FAKAT 8AY ÖNCEDE GEBE KALMISTIM...
VOLÜM:5ML
LİKEFAKSİYON:20DAKİKA
VİSKOZİTE:NORMAL
AGLÜTİNASYON:YOK
YUVARLAK HÜCRE:2MİLYON/ML
SAYI:73MİLYON/ML
MOTİLİTE:%68
PROGRESİF MOTİLİTE:%54
TOTAL PROGRESİF MOTİL SPERM (TPMSS):197MİLYON
%NORMAL KRUGERS CRİTERİA:%2

saolun..

Son düzenleme:
merhabalar doktor bey eşimde varikosel var grade 1 zannerdesem....eşim 21 yasında...evicap+mone kullanabilirmiyiz?reçetesiz...bu sorun olurmu mone afrodizyak içeriyor artı spermlere faydası var bitkisel bir tabletmiş eşimin sonucları
EN SON 02 05 2009DA YAPTIRMISTIK FAKAT 8AY ÖNCEDE GEBE KALMISTIM...
VOLÜM:5ML
LİKEFAKSİYON:20DAKİKA
VİSKOZİTE:NORMAL
AGLÜTİNASYON:YOK
YUVARLAK HÜCRE:2MİLYON/ML
SAYI:73MİLYON/ML
MOTİLİTE:%68
PROGRESİF MOTİLİTE:%54
TOTAL PROGRESİF MOTİL SPERM (TPMSS):197MİLYON
%NORMAL KRUGERS CRİTERİA:%2

saolun..

merhabalar gorunuse gore esinizin sperm tahlilinde bir sorun yok gibi gorunuyor extra bir tedavi almasinin pek geregi yok sevgiler

merhabalar gorunuse gore esinizin sperm tahlilinde bir sorun yok gibi gorunuyor extra bir tedavi almasinin pek geregi yok sevgiler

peki biz doktor recetesi olmadan e vitamini evicap kullanbilirmiyiz zateen son ayımız askere gidicek eşim belki sansımız artar diye denemek istiyoruz bunun zararı olurmu eşime?birde mone adlı afrodizyak artı ginsenig içeren bitkisel bir tablet varmıs biliyormusunuz onu?eşim yirmiyasında onu kullanmammızın bir sakıncası olurmu eşime herhangi bir fizksel sorun olurmu ?bu konuda endişe ettim sperm sayısına hareketine iyi geliyormus reçetesiz 1ay denememizde sorunla karsılasabilirmiyiz saolun doktor bey...a.s.

peki biz doktor recetesi olmadan e vitamini evicap kullanbilirmiyiz zateen son ayımız askere gidicek eşim belki sansımız artar diye denemek istiyoruz bunun zararı olurmu eşime?birde mone adlı afrodizyak artı ginsenig içeren bitkisel bir tablet varmıs biliyormusunuz onu?eşim yirmiyasında onu kullanmammızın bir sakıncası olurmu eşime herhangi bir fizksel sorun olurmu ?bu konuda endişe ettim sperm sayısına hareketine iyi geliyormus reçetesiz 1ay denememizde sorunla karsılasabilirmiyiz saolun doktor bey...a.s.

merhabalar bu tur ilaclarin sperm uzerine etkilerini gorebilmek icin en az 3 ay kullanilmasi gerekiyor 1 ay sonraki sonuc ilacin veya destek tedavisinin fayda veya zararini gostermez

Back