Canım ,siyasi görüşünü tolere edebilirim çünkü herkesin kendi görüşü hep saygı duyarım...şimdiye kadar hiçbir akrabamı yada dostumu bu konuda kırmadım ama böyle kadın cinayeti gibi insani bir durumda bu tavrı takınıyorsa en ağır cevabı veririm hiç çekinmem....nitekim geçen hafta öldürülen doktor meslektaşımla ilgili bir paylaşımın altına bir akrabam çok ağır bir yorum yazmış, ölen bir insanı siyasi emellerine alet etmesi iğrenç birşey....tabiki cevabını aldı ve engellendi...ilk gördüğümdede ya suratına bakmam yada konuşursa ağzının payını alır....hangi siyasi görüşten, hanfi inançtan, hangi kültürden olursa olsun önce insan olacak arkadaş yoksa gitsin hayatımdan....Bu benim de derdim. Akrabalarımın hayat görüşlerini bayram ziyaretlerinde şurada burada görünce soğuyorum ama sosyal medya görmezden gelmeyi imkansız kılıyor. Baya baya tiksiniyorum. Hadi başka insanların sığlıkları neyse de akrabalar güya "mutlak yakınlarımız". Yani bazen oturup ciddi ciddi düşünüyorum "Akrabaya ne kadar toleranslı olmalı?" diye.