- 6 Mayıs 2020
- 14
- 5
- 27
- Konu Sahibi Deniz elif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşinizin sperm sayısı biraz düşük. Bir de morfoloji 2 çıkmış en az 4 olması gerekiyor. Şekil bozukluğu var. Bununla alakalı doktora gösterdiğinizde söyleyecek zaten. Tedavi olacaktır yüksek ihtimal.Eşimin sperm testi yaptik ama sonucunu analayamadik anlayabilen varmidir acaba
TesekkurlerEşinizin sperm sayısı biraz düşük. Bir de morfoloji 2 çıkmış en az 4 olması gerekiyor. Şekil bozukluğu var. Bununla alakalı doktora gösterdiğinizde söyleyecek zaten. Tedavi olacaktır yüksek ihtimal.
Canım kötü değil benim de buna benzerdi arkadaş yazmış ben de aşılama ile kaldımEşimin sperm testi yaptik ama sonucunu analayamadik anlayabilen varmidir acaba
Yalnız çakşır otu bi yeri düzeltirken bi yere bozuyor diyorlar karaciğerdi yanılmıyorsam kötü etkiliyordu. Dikkat edilmesinde fayda varÇakşır otu suyu, bal polen karışımı, kuruyemişler ve sağlıklı beslenme ile artan sonuç
Bizde onu düşünüyoruz ama 1 yıl önce yaptigimiz temizdi simdi boyle olunca anlayamadik teşekkürler yinede insallah darisi isteyen herkeseBizim de benzeriydi aşılama ile hamile kaldım ben
Tesekkurler bizde zaten aşilama asamasindayiz ama randevuya daha varCanım kötü değil benim de buna benzerdi arkadaş yazmış ben de aşılama ile kaldım
Hayırlısı olsunn canımmTesekkurler bizde zaten aşilama asamasindayiz ama randevuya daha var
Sizde de ileri hareket azEki Görüntüle 2923433
Birde buna bakar mısınız
Canım ne kadar sürede artış olduÇakşır otu suyu, bal polen karışımı, kuruyemişler ve sağlıklı beslenme ile artan sonuç
1 ay sonra aşılama için test verdiğimiz de Yükselmişti 2 katınaCanım ne kadar sürede artış oldu
Ne güzel sizin adınıza çok sevindim. Biz de geçtiğimiz hafta eşimin %1 olduğunu öğrendik, çok kafam karıştı üzüldüm açıkçası. Hemen kürlere başladık, ama bu kürlerle artmaz gibi geliyordu umutlandım sizin hikayenizden1 ay sonra aşılama için test verdiğimiz de Yükselmişti 2 katına
Pozitif olun inşallah yükselir Allah ol deyince olur. Mutlu haberinizi alalım inşallahNe güzel sizin adınıza çok sevindim. Biz de geçtiğimiz hafta eşimin %1 olduğunu öğrendik, çok kafam karıştı üzüldüm açıkçası. Hemen kürlere başladık, ama bu kürlerle artmaz gibi geliyordu umutlandım sizin hikayenizden