• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Esimin Test Sonuclari (Lutfen Yorumlar misiniz?)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

WOLFROG

Ekşiden aynı tadı alamıyorum
Pro Üye
24 Haziran 2011
23.307
48.409
798
Miktar 1.00 cc
Viskozite normal
Sivilasma 30 dk.
Renk kirlibeyaz
Ph 8
Kan negatif
1cc / hucre 42.000.000
Her sahada 3-4 lokosit goruldu

Spermatozoid hareket kabiliyeti
Normal hareketli : 1/2 saat :25 1 saat: 24 2 saat: 22

Yavas hareketli: 1/2 saat: 37 1 saat: 36 2 saat: 33

Hareketsiz: 1/2 saat: 38 1 saat: 40 2 saat: 45

Boyali Preprasyonda Morfoloji
Normal yapili %85
Anormal yapili %15
Bas anomalisi %7
Boyun anomalisi %3
Kuyruk anomalisi %5

Testi başka bi hastahane de tekrar yapririn bence.. Sayi fena değil ama ileri hareketli onemli

Sonucu doktora gosterdik sperm yavasligi var maalesef :KK42:
ameliayt dedimi doktor benim eşiminde buna yakın değerleri çok düşük olmadığı için ameliyat önermiyo sperm hızınıda yükseltmek için bi sürü şey denedik ama işe yaramıyo malesef :KK43:

ameliayt dedimi doktor benim eşiminde buna yakın değerleri çok düşük olmadığı için ameliyat önermiyo sperm hızınıda yükseltmek için bi sürü şey denedik ama işe yaramıyo malesef :KK43:

Ameliyat falan bicbirsey demedi. Sadece proxeed diye bir ilac verdi. Sigorta karsilamiyormus. Tanimadigim besin takviyesi diye satilan bir seye iyice arastirmadan para vermek istemedik. Keci boynuzu kurunu herkes tavsiye etmis oncelikle onu deneyecegiz. Hersey Allah'tan. Siz ne kadar zamandir ugrasiyorsunuz?

Ameliyat falan bicbirsey demedi. Sadece proxeed diye bir ilac verdi. Sigorta karsilamiyormus. Tanimadigim besin takviyesi diye satilan bir seye iyice arastirmadan para vermek istemedik. Keci boynuzu kurunu herkes tavsiye etmis oncelikle onu deneyecegiz. Hersey Allah'tan. Siz ne kadar zamandir ugrasiyorsunuz?
13 ay oldu

Back
X