- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
kızlar biz 1.5 senedir bebek istiyoruz olmuyo sorun sadece benden kaynaklı sanıyoduk. ben kadın doğum doktoruna gidiyodum bana kilo vermen gerekiyo diyodu doktor. bende diyete basladm su an 8 kilo verdm ama daha vermem gerek herneyse yumurtalıklarım yavaş calısıyomus benim sorunum bu yani kilo verince bide tiroit tedavisi görüyorum adetimde düzensizdi buda tiroitimden kaynaklanıyomuş sanırım.
velhasıl ben kendimce bunları yaparken bide eşime baktıralım dedik. sperm testi ve ultrason sonuçları aşağıdaki gibi doktor ameliyat önerdi düşünün dedi. tabi biz başka bi doktora daha gitmeyi düşünüyoruz ama eşim ameliyat olmazsa ben hiç hamile kalamazmıyım biraz araştırdım düşük olabilirmiş varikosel ilerlerse dahada kısırlaştırabilirmiş. ama ameliyatta kesin çözüm değilki ondan sonrada bebeği olmayanlar var biz çok kararsızız şu anda ne yapacağımızı hiç bilmiyoruz lütfen fikir verin. bitkisel kürleri denemeyi düşünüyoruz 2. sperm testine kadar. 2. sperm testi yapmadan ameliyat olmuyomuş. bide doktora sordum bu değerler normale dönerse ameliyata gerek olurmu olmaz dedi. bitkisel kürlerle başarabilirmiyiz sizce yoksa ameliyat şartmı kızlar yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim. biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin.
sperm test sonucu
hacim:2
ph:8
sperm konsantrasyonu: 7.7 m
toplam hareketlilik: %5
ileri hareketli %0
yerinde hareketli %5
hareketsizlik: %95
morfoloji:ölçülememiş
toplam sperm konsat.:15.4
ultrason sonucu (renkli doopler)
sağda varikosel yok
solda var 2.9 mm 3.3 mm yazıyor
velhasıl ben kendimce bunları yaparken bide eşime baktıralım dedik. sperm testi ve ultrason sonuçları aşağıdaki gibi doktor ameliyat önerdi düşünün dedi. tabi biz başka bi doktora daha gitmeyi düşünüyoruz ama eşim ameliyat olmazsa ben hiç hamile kalamazmıyım biraz araştırdım düşük olabilirmiş varikosel ilerlerse dahada kısırlaştırabilirmiş. ama ameliyatta kesin çözüm değilki ondan sonrada bebeği olmayanlar var biz çok kararsızız şu anda ne yapacağımızı hiç bilmiyoruz lütfen fikir verin. bitkisel kürleri denemeyi düşünüyoruz 2. sperm testine kadar. 2. sperm testi yapmadan ameliyat olmuyomuş. bide doktora sordum bu değerler normale dönerse ameliyata gerek olurmu olmaz dedi. bitkisel kürlerle başarabilirmiyiz sizce yoksa ameliyat şartmı kızlar yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim. biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin.
sperm test sonucu
hacim:2
ph:8
sperm konsantrasyonu: 7.7 m
toplam hareketlilik: %5
ileri hareketli %0
yerinde hareketli %5
hareketsizlik: %95
morfoloji:ölçülememiş
toplam sperm konsat.:15.4
ultrason sonucu (renkli doopler)
sağda varikosel yok