Eşimin telefonunu kırmak istiyorummm ve maçtan bıktım artıkk

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Bayanlar valla bıktım artık . Eşimin telefonundan usandm . Maç izlemesinden bıktm .
Ya sürekli elinde telefon ne kadar malca komik saçma sapan video varsa hepsini izliyor . Öyle bıraksanız sabah 8 den gece 1 e kadar o koltukta kazık çakılı şekilde elinde telefon saatlerce bakalbilir . Bıktım artık ya . Telefonunu kırmak istiyorum gerçekten bazen böyle ayağımın altına alıp ezmenin hayallerini kurup gözümde canlansdırmaya başladım . televizyondada eve gelir gelmez her türlü maç ne varsa hepsini açıyor .
Ya tamam mili maçı izlersin takımının maçını izlersin haadi yorumunuda izlersinde bizim evde sırf maç kanalı açık . Dizilerimi bazen bilgisayardan izlemek zorunda kalıyorm . Ben dizi izlerkende son ses telefonunda video açıp izliyo . Çok rahatsz oluyorum . Videoyu kapatncada bu sefer benim dizimi çeviriyor sıkılıp maç açıyor .
Uyandığı ilk saniyeden itibaren sabah ilk lavaboya gidderiz ya o zmn bile tuvalette video sesi duyuyorum .
Gece uyuyana kadar aynı . işe gidince görmüyorum dükkanmz var galeri ttüm gn ordada kesin böyle .
Telefonu bırak biraz diyorum koyuyor masaya aradan 15 dkka geçiyo eline bi alıyo saaatlerce yine aynı .
Resmen telefon bağımlısı oldu . Sürekli arabalar için müşteriler arıyor ya da erkek arkadaşları arıyor hep açıyor . Yemeğin ortasındayz gidiyo başka odaya muhabbet ediyo ben yalnz yiyorum . En müsait olmadığımz zamanlarda ble telefonu açıyor . Öyle aldatma vs gibi bi olaylarımz yok şükür . Tamam tüm gün işten yoruluyo kafa dağğıtıyoda olablr maç da hobisi seviyor tmm izlesinde artık ben maç izlemekten bıktım . Başka televizyon alsak bus eferde ayrı ayrı olcaz ayrı odalarda bunuda istemiyorum . 14 gün sonra evlilik yıl dönümümüz o yüzden daha şimdiden ayrı odalarda ayrı taklmak istemem . Gerçekten artık maç yorumu yapanlara geberinde sabaha kanala çıkamayın diye beddua ediyorum artık o kdr tiksindimki . Maç sesinden bıkımmmm hele o yorumcularr bi çene bi çene Allah'm hiç susmadan anlatıyorlar . Çıldırdım artık ya delirdim kafayı yedimm .
Hele o telefonundaki mal mal komik videolar ayrı gıcığım oonlara .. Allah'm cidden küçük bi dert gibi görüneblr ama vallaha çıldırtıyor insanı bunların sürekli ve aynı rutinde olması . Zaten sabah 8 de gidiyo akşam 7 de geliyo . Gelincede çakılıyo o koltuğa saatlerce telefonda ya video ya maç ya araba bakıyo bıktımm

Telefon olayı olmasada maç olayı aynıyız canım bizde öyle yabancı ligleri bile takip ederiz bütün spor dalları o çeneyi sorma insan hiçmi susmaz o Ertem şenerin programı varya Allah ım rasimin sesi şimdi Biraz daha azaldı bebeğim baby tv yi izliyor OH olsunnn

Ayy gerçekten hele dinlemeyince dır dr dır daha fena katlanılmaz hale geliyor .

Ben olsam aynisini uygulardim. Alirdim bi tv yemekden sonra gecerdim odama, yuzune bile bakmaz keyfime bakardim. Cunku sen sorun ettikce ve ona soylendikce daha da cok yapar. Kisasa kisas o kadar. Belki anlar.

Ayy gerçekten hele dinlemeyince dır dr dır daha fena katlanılmaz hale geliyor .
Aynen Sorma ne diyim bilemiyorum bizim çocuktan sonra değişti. Çocuk yapın diyemem o zamanda böyle olursa daha fena :) sabır diyorum kısa zamanda düzelmesi dileğiyle

bende çok kızıyorum eşime maç yüzünden. bu kadar abartmadığı için şükredeyim bari. o yorumcular konusunda haklısın. 4-5 kişi toplaşıyolar oraya, kimnsede birbirini dinlemeden konuşup duruyo saaatlerce. gürültüden başka bişey değil

konuşmakla çözülmüyor mu.

arada benim eşim de yapar öyle, kaptırır kendini telefona, derim ki ben aynısını sana yapsam hoşuna gider mi, ayıp yaptığın, sonra düzelir.

maç konusunu bilemicem, tuttuğu takımın maçı haftada 1 ya da 2dir muhtemelen, karışmayın derim,
yok tüm maçları izliyorsa kızabilirsiniz de siz de dizi izliyormuşsunuz. belki onun da bu konuda sıkıntısı vardır.

ama yemekte telefonu açıp başka odada konuşması sanırım en deli olacağım şey olurdu. yemek kolay hazırlanmıyor, uğraş dur, ne için, birlikte güzel bir zaman geçirmek için, akşam yemeği özeldir bir de, o sofraya saygı göstermiyorsa kafasına tava yemeğe kadar gider bu durum, ki şiddete karşı bir insanım.

eşiniz bağımlı bakırköyde bunun için tedavi merkezleri var oraya götürmenizi öneririm başka türlü kurtulamazsınız

maç yorumu yapanlara beddua edeceğinize kocanıza çekidüzen verin..
onlar görevini yapıyor. kocanız ise kocalık görevini pek yapamıyor belli ki.. insan karısına ya da kocasına ayırır ev zamanının büyük bir bölümünü.. bu ne böyle ergenler gibi cık cık telefon elinde..
kesinlikle sorunlu bir eşiniz var çözmezseniz bu sorunu iyice kopukluk yaşayacaksınız.. inş sorununun olduğunu kabulleniyordur kendini normal görmüyordur..

Hayret ediyorum koca koca insanlar nasıl böyle bağımlı hale geliyorlar hem de sorumluluklarını unutarak.
Kendi işini de yapıyorsa işin daha da zor. Tüm gün dediğin gibi sürekli telefonla meşgul oluyordur.
Konuşsan çözüm olacağını hiç sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…