İndirilmiş ise o mail adresindeki cihaza illa inmiştir. Kullanılma tarihi yazar detaylarına bakmanızı öneririm.Merhaba kızlar eşimi play storeda yüklü olmayan uygulamalar kısmında chat hesapları var 99 Türkiye taksimchat hiya vs gibi birden fazla fakat eşim bunu indirip kullanacak bi sdam değil hareketlerinde bi farklılık yok bana karşı ilk günkü gibi bunlar kendi kendine inmez doye içim içimi yiyor bu yüzden bu hesabı açtım nasıl öğrenebilirim omu yükledi yüklemedimi oraların müsteri temsilcisi de yok eşimin maillerine oraya hesap varmi diyede baktım hiç bisey yoktu hiç bir delilim de yok inen uygulamalar dışında nasıl tespit edebilirim bilen varmi yada başına böyle bir şey gelen çaresizim..
Aradim kullanilma gibi bir şey bulamadimİndirilmiş ise o mail adresindeki cihaza illa inmiştir. Kullanılma tarihi yazar detaylarına bakmanızı öneririm.
EvetYüklü olmayan uygulamalarda ise ne oluyor ? İndirip silinen uygulamalar mı öyle gözüküyor ?
Öyle bi seçenek yok tarih falan ne zaman olduguAradim kullanilma gibi bir şey bulamadim
İşte delil bulamıyorum.ve nasıl bulacagimi bilmiyorumNeden yapacak bi adam degil? Bu kadar güvenmeyin kimseye. Gayet indirmiş ve sonrada silmiş belki ara ara yükleyip chat sonrası siliyordur.
Değil androidiPhone ise indirilmiş ve silinmiş uygulamanin yanında bulut işareti görünüyor.
Değil diye biliyorum.baktim da degildiGayet indirmiş bakınmış ve silmiş işte. Play Store hesabı başka bir cihazda açıksa oraya indirmiş de olabilir.
Silinmiş uygulama ama oda gorulurmuayarlardan kullanılan programlarda kaplanan yerler olması lazım oradan kullanılıp kullanılmadığını belki öğrenebilirsiniz. depolamada olması gerekiyor.
Play storyde yüklü olmayan uygulamalar var silinenler ordan buldum dediginizide yaptım üyelik yoktu o yüzden günahinida alıp fevri hareket etmek istemiyorumAnlamadım ben indirmiş mi yoksa play store da öneriler kısmında mı gördünüz bu yüzden mi şüphe ediyorsunuz?
Merak edip girdim baktım kategoriler olarak herşey çıkıyor bende,arkadaşlık uygulamaları da var aralarında oyunda var.Bugüne kadar hiç bu tarz uygulama indirmedim,kullanmadım. Çok şüphe ediyorsanız şifremi kullanıcı adımı unuttum yeri vardır giriş yapmaya çalışın,kullanıcı bulunmadı der zaten hesap yoksa.Android kullanıyorum bende.
EvetYüklü olmayan uygulamalarda ise ne oluyor ? İndirip silinen uygulamalar mı öyle gözüküyor ?
Dediğiniz şekilde baktım.sadece yüzlüler öyle oluyorayarlardan kullanılan programlarda kaplanan yerler olması lazım oradan kullanılıp kullanılmadığını belki öğrenebilirsiniz. depolamada olması gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?