• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sürekli küsmesi

4 yaşındaki kızım sürekli herşeye küsüyor. Yaşına göre gelişimi gereği bu normalmiş. Bu gelişimini tamamlayamamış adamın zeka yaşıda 3-4 arasında kalmış. Keşke evlenmek için büyümeyi bekleseymiş

Eşimle 3 yıllık evliyiz neredeyse ve evlendik evleneli bi 30-40 kere günlerce küsmüşlüğü vardır.Tartisiyoruz ve 3-4 gün konuşmuyoruz sonrasında kaldığımız yerden devam ediyoruz.Artik eşim yeni yeni kusmelerin süresini uzatıyor geçenlerde 7 gün küs sürdü.Ben zorla barışmaya ikna ettim.Şimdi de basit bir sebeple küstü 6 gündür konuşmuyoruz.Birkac kez laf attım ağız ucuyla cevap veriyor.Panikatagim kaygı bozukluğum var bunu kafama çok takıyorum nereye kadar böyle gidecek barışacak gibi durmuyoruz diye çok üzülüyorum.Sonra eninde sonunda barisiyoruz diyorum çok kafam karışık nasıl önlerim bu huyunu düzelir mi ?nisanliyken hiç belli etmedi
Nasıl olmasın kaygı bozukluğunuz ya zaten sürekli tehdit altında yaşıyorsunuz. Güvenli bağlanmanın olmadığı bir ilişki anksiyeteyi şahlandırır zaten çok normal. Eşinizi karşınıza alın ve ona diyin ki BEN BİR ERKEKLE EVLENDİĞİMİ SANIYORDUM BİR OĞLAN ÇOCUĞUYLA EVLİ KALMAK İSTEMİYORUM. Sınırları kendiniz çizin anksiyetenizin de ilacı bu zaten.

Eşimle 3 yıllık evliyiz neredeyse ve evlendik evleneli bi 30-40 kere günlerce küsmüşlüğü vardır.Tartisiyoruz ve 3-4 gün konuşmuyoruz sonrasında kaldığımız yerden devam ediyoruz.Artik eşim yeni yeni kusmelerin süresini uzatıyor geçenlerde 7 gün küs sürdü.Ben zorla barışmaya ikna ettim.Şimdi de basit bir sebeple küstü 6 gündür konuşmuyoruz.Birkac kez laf attım ağız ucuyla cevap veriyor.Panikatagim kaygı bozukluğum var bunu kafama çok takıyorum nereye kadar böyle gidecek barışacak gibi durmuyoruz diye çok üzülüyorum.Sonra eninde sonunda barisiyoruz diyorum çok kafam karışık nasıl önlerim bu huyunu düzelir mi ?nisanliyken hiç belli etmedi
Buna sessiz istismar deniyor.

İyi
ya bence evini terk etmemelisin. evi bırakıp bırakıp dönünce de eskisi gibi olmuyor bence. çevremden gözlemlediğim kadarıyla "ya tamam bitti ben devam etmek istemiyorum" noktasına gelmedikçe evini, yuvanı bırakma. eşin "gidiyor gidiyor geri dönüyor" şeklinde düşünebilir.
İyi benim burada bahsettiğim boşanma amaçlı evi terk etmek değil ki.Ona ben de sıcak bakmıyorum .Birkaç gün aile ,arkadaş ziyareti.Küs olduğun için sana haber vermedim demek.Bu süreçte onu habersiz bırakıp değersizliği asıl ona hissettirmek.

Küsen erkek çok dişil ya. Sakın peşinden koşmayın. Sizin geleceğinizi bildiği için küsüyor. Adım atmayın asla. Eninde sonunda farkına varacak

Back
X