Eşimin şüpheli yazışması...Hayalkırıklığım...

Haklısın tatlım. Yerinde olsam ne yapardım diye düşündümde sanırım ikna olmazdım. O yazışmaları silmesi tüy dikmesi olmus, silmese ve artık telefonumu sana vermiyorum dese içim daha rahat olurdu ama silmesi olmamış

diğerlerini bilemem de biz öyleyiz, bu konuda tevazu gösteremeyeceğim :)

normalde tam da senin dediğin gibi bir tavır beklerdim ondan. tam da onun yapması gereken şeydi saçmalama vs deyip azıcık bana takılıp kıskançlıkla ilgili dalga geçip yazışmaları olduğu gibi bırakması. bir süre kıvrandırmak için teli vermemesi ama sonra okutması. gülüp geçmemiz. ama öyle olmadı işte...arkadaşların dediği gibi watsabı silsem mi acaba...

Konuşmaları geri yükleyebilirsiniz. Uygulamayı telden silin, tekrar yükleyin. Yüklerken size eski mesajları isteyip istemediğinizi sorar. Evet derseniz geri gelir hepsi.

aa bunu bilmiyordum. kendi telefonu olsa hiç düşünmeden yaparım ama iş telefonu bu. içinde önemli yazışmalar da var. gerçekten hepsi geri gelir değil mi? sonra sıkıntı olmasın?

Telefonunu hala veriyorsa denemeye deger, yoksa bu şüpheyle yaşanmaz.

aa bunu bilmiyordum. kendi telefonu olsa hiç düşünmeden yaparım ama iş telefonu bu. içinde önemli yazışmalar da var. gerçekten hepsi geri gelir değil mi? sonra sıkıntı olmasın?

Bildiğim kadarıyla gelir, silinenler bile geldiğine göre... Ama hiç denemedim, deneyen varsa daha iyi yardımcı olur.

diğerlerini bilemem de biz öyleyiz, bu konuda tevazu gösteremeyeceğim :)
Herkesin ilişkisi kendine güzeldir, özeldir. Şahsen bizimde öyle. Çevreden birkaç iltifat aldığımızda ay ne kadarda imreniliyor bize demiyoruz ama. Çünkü süperötesi, imrenilen çiftin hayatını görünce bi gülme geliyo bize.
Konuya gelince umarım hissetiğiniz gibi değildir.

İmrenilmekte bir sakınca görmüyorum. Bunu söylemekten siz de imtina etmeyin bence. Birkaç iltifattan fazlasını alıyoruz. Kendi ilişkimi daha da fazla övecek değilim şu anda ,çnkü derdim o değil. Ama neden insanlar yolunda giden şeyleri okuyunca müdahale etme gereği hissederler anlam veremiyorum.

Teşekkürler, umarım değildir.

WhatsApp konuşma geçmişinizi saklamadığımızdan, ne yazık ki silinmiş sohbetlerinizi geri getiremiyoruz. WhatsApp'ın 2.10.1 ve üstü sürümlerinde, sohbet geçmişinizi yedekleyip geri yüklemek için iCloud yedekleme özelliğimizi kullanabilirsiniz.

nette böyle bir bilgi okudum. i cloud u var mı yok mu blmiyorum. bugün kurcalarım

Bal gibi de flörtleşmiş ben size söyleyeyim... Aksi takdirde asla ama asla bu konuyu kapatmadan silmezdi konuşmayı. Kenfini aklayıp konuyu kapatacak bir kanıtı varken kim siler allah aşkına. Bir de anlık da olsa o paniği... Durum çok açık.

Kişisel fikrim, ciddi bir şey olsa kesinlikle saklamazdı. Ama gayri ciddi bir muhabbet olduğundan okuyup daha çok kızmayın diye silmiştir. Bence.

Pek mükemmel olsa bu kadar darlanmazdınız, o söylüyorsa doğrudur derdiniz ve ona inanırdınız gibi geldi. Ama siz burada "whatsapp'ı silip geri yüklesem konuşmalar geri gelir mi?" diyecek kadar derine inmişsiniz. Bence eşiniz o sandığınız mükemmel kişi değil. Zaten bir insan için asla "süpersonik derecede iyi" demeyin zira ben kendime bile %100 güvenmem. Ve bence bir şey saklamayan adam ne panikler ne de silerdi. Aksine size gösterir "bak bu kadardı şimdi beraber silelim bir daha olmayacak asla sen rahatsız oluyorsan hayatım" derdi. İmrenilecek adam bu'dur.

Ayriyetten neden 1 kadın ile hobi üzerine konuşmuş ki? O kadar müşterisi varsa? Kusura bakmayın ama bence endişeniz yersiz değil, sizi serinleten şeyler yazamayacağım.

Bak bende sana bisi anlatim.Ben ve esimn whatsaP disinda sosyal medyayla alakasi yok bide benm bu site disinda. Biz nisanliyken esimn arkadasi kendine facebook acmis esimn resmini koymus bende yengemn telefonndan tesadufen gordm ona hayati zehir ettim baktim aglamaya basladi arkadasi aradi sifre verildi baktim oyle icim rahat etti ama sonra da uzuldum onu aglattim diye . eger guveniyorsan ve seni cok sevdiginden eminsen olayi buyutmeden kafandan sil bu dusunceleri. Eger bisi yapacak olsaydi o msjlar orda durmaz coktan silinrdi. Yipratma kendini...

Ayrica yangina korukle gitmeye gerek yok kafanda suphelerin varsa bunu burda degil esinle halletmen lazim cunku hepimiz ayri seyler soylicez sana kafani karistiracaz.o yuzden bence git ve onunla tekrar konus suphelerini soyle bunda birsey yok. Eminim sana yapacagi aciklamalardan ne oldugunu kestirebileceksin bence.

süpersonik derecede iyi şeklinde tanımlamalar yapmıyorum ama gerçekten yolunda giden ve 7 yıldır çok mutlu olduğum, hiç şüphe içinde olmadığım bir ilişki yaşadım. o yüzden bu olay bana çok ağır geldi. eşimin pek çok konuda benden daha fazla artısı olduğu öz eleştirisini de yapabiliyorm rahatlıkla kendime. ilişkimizde zaman zaman gel gitler olsa da, her zaman onun özverileriyle, çabasıyla ve sağ duyusuyla bunları aşmayı başardık. Çnkü ben yapı olarak her zaman daha fevri, hatta kıskançlık konusunda aslında ondan çok daha ilerde birisyim ama 7 senedir benim kıskançlık damarıma basacak hiçbir şey yapmadı. hiçbir yanlışı olmadı. varken var da, yokken yok yani. doğruya doğru.

dediğin gibi davranması gerektiğinin ben de farkındayım. ama eşim probleme sebep olcak şeyleri ortadan kaldırır genelde. bir daha gözümüze gözükmesin sinirimizi bozmasın tarzında. birkaç kez daha oldu bu olay. o şekilde de yorumlanabilir aslında. ama keşke silmeseydi, keşke.

Evet herkesin yorumu farklı. Kimse eşimi şahsen tanımadığı, ilişkimizin seyrini de bilemedikleri için bazıları ilişkimizin "mükemmelliğine" takmış durumda. İçimdeki şüpheleri bugün tekrar eşimle konuşacağım. I cloud u varsa kendisinden yazışmalrı geri getirmesini isteyeceğim. Bugün sonlandırmak istiyorum bu durumu. Şüphelerimden arınmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…