- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
-
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Haklısın tatlım. Yerinde olsam ne yapardım diye düşündümde sanırım ikna olmazdım. O yazışmaları silmesi tüy dikmesi olmus, silmese ve artık telefonumu sana vermiyorum dese içim daha rahat olurdu ama silmesi olmamışhayır. zaten şu ara benim tayin işlerimle, düğün hazırlıklarıyla meşgulüz. hep gelecek planları yapıyoruz, geziyoruz ediyoruz. ailelerle bir araya geliyoruz. peri masalını yaşarken dün cehennem azabını yaşadım Kate mate yazışmalarını görünce...Sinirim zıpladı gene şu çakma prensesin ismini hatırlayınca...
Burada neredeyse herkes çevre tarafından imrenilen bir çiftiz dedikten sonra sorunlarını takır takır sıralıyor. Kim yahu bu imrenilen çiftler? Sanki dünyada ki tek eşleşen kendileriymiş gibi. Her önüne gelen bunu söyledikten sonra imrenecek kimse kalmıyor ki geriye.
Ne demişler ''Kocanla çocuğunu övmeyeceksin'' çünkü ikiside seni yalancı çıkarır.
Kendisi çok kıskanç bir insanmış, arkadaşlarınıza bile karışıyormuş, neden acaba?
Çünkü Kişi kendinden bilirmiş işi.
Haklısın tatlım. Yerinde olsam ne yapardım diye düşündümde sanırım ikna olmazdım. O yazışmaları silmesi tüy dikmesi olmus, silmese ve artık telefonumu sana vermiyorum dese içim daha rahat olurdu ama silmesi olmamış
Konuşmaları geri yükleyebilirsiniz. Uygulamayı telden silin, tekrar yükleyin. Yüklerken size eski mesajları isteyip istemediğinizi sorar. Evet derseniz geri gelir hepsi.
Telefonunu hala veriyorsa denemeye deger, yoksa bu şüpheyle yaşanmaz.normalde tam da senin dediğin gibi bir tavır beklerdim ondan. tam da onun yapması gereken şeydi saçmalama vs deyip azıcık bana takılıp kıskançlıkla ilgili dalga geçip yazışmaları olduğu gibi bırakması. bir süre kıvrandırmak için teli vermemesi ama sonra okutması. gülüp geçmemiz. ama öyle olmadı işte...arkadaşların dediği gibi watsabı silsem mi acaba...
aa bunu bilmiyordum. kendi telefonu olsa hiç düşünmeden yaparım ama iş telefonu bu. içinde önemli yazışmalar da var. gerçekten hepsi geri gelir değil mi? sonra sıkıntı olmasın?
Herkesin ilişkisi kendine güzeldir, özeldir. Şahsen bizimde öyle. Çevreden birkaç iltifat aldığımızda ay ne kadarda imreniliyor bize demiyoruz ama. Çünkü süperötesi, imrenilen çiftin hayatını görünce bi gülme geliyo bize.diğerlerini bilemem de biz öyleyiz, bu konuda tevazu gösteremeyeceğim :)
Herkesin ilişkisi kendine güzeldir, özeldir. Şahsen bizimde öyle. Çevreden birkaç iltifat aldığımızda ay ne kadarda imreniliyor bize demiyoruz ama. Çünkü süperötesi, imrenilen çiftin hayatını görünce bi gülme geliyo bize.
Konuya gelince umarım hissetiğiniz gibi değildir.
watsabı kaldırıp tekrar yükleyen var mı arkadaşlar? konuşmalar geri gelir mi?
WhatsApp konuşma geçmişinizi saklamadığımızdan, ne yazık ki silinmiş sohbetlerinizi geri getiremiyoruz. WhatsApp'ın 2.10.1 ve üstü sürümlerinde, sohbet geçmişinizi yedekleyip geri yüklemek için iCloud yedekleme özelliğimizi kullanabilirsiniz.
nette böyle bir bilgi okudum. i cloud u var mı yok mu blmiyorum. bugün kurcalarım
Pek mükemmel olsa bu kadar darlanmazdınız, o söylüyorsa doğrudur derdiniz ve ona inanırdınız gibi geldi. Ama siz burada "whatsapp'ı silip geri yüklesem konuşmalar geri gelir mi?" diyecek kadar derine inmişsiniz. Bence eşiniz o sandığınız mükemmel kişi değil. Zaten bir insan için asla "süpersonik derecede iyi" demeyin zira ben kendime bile %100 güvenmem. Ve bence bir şey saklamayan adam ne panikler ne de silerdi. Aksine size gösterir "bak bu kadardı şimdi beraber silelim bir daha olmayacak asla sen rahatsız oluyorsan hayatım" derdi. İmrenilecek adam bu'dur.
Ayriyetten neden 1 kadın ile hobi üzerine konuşmuş ki? O kadar müşterisi varsa? Kusura bakmayın ama bence endişeniz yersiz değil, sizi serinleten şeyler yazamayacağım.