Eşimin şüpheli yazışması...Hayalkırıklığım...

inanması güç olabilir, zaten ben de böyle güzel bşr şey yaşadığımız için toparlanamıyorum ve ağır geliyor şu anda...karşımdaki dürüst bir insan herşeyden önce. yıllardır bu özelliğiyle tanıdım bildim onu. çevresi de öyle. büyütmemin sebebi merakımı giderememiş, konuşmaların hepsini okuyamamış olmam. mesajları hemen silmesi ve ilk andaki tepkisi. çnkü bu zamana kadar hiç teklemeyen kendisine hep güvenen ve net olan br insandı. saçma sapan bir şeydi vs demesi içime bir şeyin oturmasına sebep oldu...blmiyorm kıskançlıktan yazıyor da olabilirim şu anda ama hislerimde pek yanılan bir insan değilim...

bu söylediklerin bilinçaltımda yatan korkuların ta kendisi işte. benden başka bir kadına ilgi duyabilme ihtimali çıldırtıyor herhalde beni. aldatmadığından eminim aslında. çnkü dürüst bir insan. nokta. bu su götürmez bir gerçek. 7 senedir yaşadığım şey. ama zaaf mı duydu bir anlık acaba dedim. hoşuna mı gitti yazışmak...telefon kurcalamaya gelince, 7 senedir yaptığımız bir şey ve hiç sorun olmadı bu zamana kadar. düne kadar.

Kıskanılmak Güzeldir ama dozunda. Bana hayatı dar etti demişin, ona istinaden yazmıştım. Ben olsam Gözlemlemeye devam ederdim. Madem kadınlarla arasındaki mesafeyi koruyabilen biri, neden birine bu huyundan taviz veriyor. Mesafeli olan adam herkese olur

O mesajları geri getirip okumadan ben de rahat etmezdim.

O kadar mükemmel ilişkiden de korkarım ben zaten.

Kusursuz insan mı olur?

kusursuz derken, asla aldatma veya 3.kişi vs durumunda kusursuz. ayrıca çok iyi arkadaş olduğumuz, ortak zevklerimiz ve çekimimiz olduğu için. yoksa inatçılık konusunda ikimiz yarışırız mesela :)

işte beni şaşırtan da bu oldu. en zor durumda kalınacak anlarda, mesela üniversiteden ortak bir tanıdığımız kızın ondan hoşlandığının ortaya çıktığı zamanlarda bile nasıl davranacağını hep bilen, benim aklımda hiçbir soru işareti bırakmayan, daima şeffaf olan, karşısındaki kızla da net konuşan biri. hoşlanmadığı,ters gelen bşr şey olduğunda açık açık rengini karşıya belli eden, tavır koyabilen biri. neden sohbet etti o kdr, kadını neden sallayamadı direk patronuna havale etmedi diye düşünüyorum ve buna cevap bulamıyorum...

Simdiye kadar esinin seni supheye dusurecek bir davranisi olmadi. Saklayacak biseyi de olsa telefonu ortada birakmazdi. O an ki panigine gelince de senin birden supheci olmana sasirmisligi, hic beklemedik an bu tur konu acmandan olabilir. Tipki chati silmesi gibi, sen daha fazla okuyup o supheci tribindeyken saa seyleri kurcalamamandan.

Tebrikler eşiniz, mükemmel giden ilişkinizde hem de evlilik arifesindeyken güveninizi alt üst etmiş.
Hakkınızda hayırlısı

Ona da söyledim, eğer gerçekten farklı bir durum olduysa, karşıma çıkarsa, veya beni rahatsız edecek benzer bir şey görürsem bir daha şu anda resmiyette evli olmamız hazırlıklarımız vs umrumda olmaz. Seni terk ederim dedim direk. Gözüm karardı çnkü bir anda. Direk aşkım iyi misin sen neler çkıo ağzından vs dedi. Bunu yapacağımı da bilir.

kusursuz derken, asla aldatma veya 3.kişi vs durumunda kusursuz. ayrıca çok iyi arkadaş olduğumuz, ortak zevklerimiz ve çekimimiz olduğu için. yoksa inatçılık konusunda ikimiz yarışırız mesela :)

Haa öyle anlatsana :)
Çok inat da ciddi bir sorundur mesela..
Yipratır insanı kırar.
Bir kez olsun kırmadı beni deyince insan nasıl ya diyor :)

Kırıp sonra gönlümü almıştır de de doğru anlayalım :)

Ama o mesajları silmesinden hiç hoslanmadim ben..

valla adam bana kıyasla kusursuz aslında daha inatçı olan taraf benim, o da inattır mesela ama bir yerden sonra alttan alan, arayı bulan hep odur. daha sakin olan odur. daha pozitif olan, uzlaşmacı olan vs vs uzar gider liste. O kadar çok artı yönü var ki...En başta dürüstlüğü. O yüzden böyle br şey yaşayınca pat diye eşekten düşmüşe döndüm.

Haklısın..
Ama silmiş öğrenmenin yolu yok ki artık.. unutmaya çalış ama daha sıkı takibe al artık..

Sana noluyo diyeceksin ama ben de ikna oldum konu sahibi, aldatma olduğunu sanmıyorum

keşke ben de ikna olabilsem...aslında aldatmayı nasıl tanımladığımıza bağlı. eğer hakikaten o kadınla yazışmaktan keyif aldıysa, iş bağlamanın dışında sohbetinden hoşlandıysa da, ne bileyim resmini beğendiyse ilgi duyduysa vs de benim için aynı şey. Çünkü yıllardır beni benden başkasına asla o gözle bakamayacağına, vicdanlı olduğuna, merhameti olduğuna ve sonsuz aşkına inandırdı. (kendimi çetin özderle evlilik sözleşmesini konuşan firdevs yöreoğlu gibi hissettim bir an ama valla aynen de böyle hissediyorum şu an)

Zor bi durum, baska bi falsosu oldumu son zamanlarda?

Zor bi durum, baska bi falsosu oldumu son zamanlarda?

hayır. zaten şu ara benim tayin işlerimle, düğün hazırlıklarıyla meşgulüz. hep gelecek planları yapıyoruz, geziyoruz ediyoruz. ailelerle bir araya geliyoruz. peri masalını yaşarken dün cehennem azabını yaşadım Kate mate yazışmalarını görünce...Sinirim zıpladı gene şu çakma prensesin ismini hatırlayınca...

Burada neredeyse herkes çevre tarafından imrenilen bir çiftiz dedikten sonra sorunlarını takır takır sıralıyor. Kim yahu bu imrenilen çiftler? Sanki dünyada ki tek eşleşen kendileriymiş gibi. Her önüne gelen bunu söyledikten sonra imrenecek kimse kalmıyor ki geriye.

o mesajları silmesi çok sıkıntılı olmuş, ben bile kıllandım buradan sana göstermeliydi al, oku bak birşey yok demeliydi. Gerçi o mesajlarda bir şey olmasa en başından sen kıllanmazdın zaten, müşteriyle öyle konuşulmaz bence illa biraz etkilenip flört niteliğine girmiş bu olay. Eğer seni kıskanıp telefonunu didik didik ediyorsa, kişi kendinden bilir işi diyerek uyarayım seni. Hee sen yıllardır telefonunu açıp karıştırmamışsın bence adamın silmeyip bırakma rahatlığıda oradan geliyor gibi.7 yıllık ilişkide de ayrılmak zor ama içinde hep bir kuşku kalacak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…