- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
-
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Ben hiç inanmam ilişkilerin böyle anlatıldıgı gibi kusursuz olduguna. 7 senede 1 kez bile seni kırmadı demek ha? Çok ilginç.
Neyse... Bana buyutulecek bir sey gibi gelmedi. O kadar guvenen insan bu kadarcık seyden suphe duymaz diye düşünüyorum. İlişkiniz anlattıgınız gibi mukemmelse abartıyorsunuz suanda.
Ön not: İlişkilerin güven üzerine kurulu olması gerektiğine bu kadar bağlı olan insanların telefonları kurcalamaları bana ironik geldi.
Orta yorum: Anlattığınız tipte bi adamın aldatmayacağına ben buradan ikna oldum; ama bu başkalarından hoşlanmayacağı, duygularının değişmeyeceği anlamına gelmez. Ve karar aşamasındayken bunlar eşten saklanır haliyle. Aldatmaz, ama başkasına aşık olursa sizi adam gibi terk edebilir, bunları bilmek lazım.
Kıskanılmak Güzeldir ama dozunda. Bana hayatı dar etti demişin, ona istinaden yazmıştım. Ben olsam Gözlemlemeye devam ederdim. Madem kadınlarla arasındaki mesafeyi koruyabilen biri, neden birine bu huyundan taviz veriyor. Mesafeli olan adam herkese olurvalla onun kıskançlıkları dozunda olduğu sürece beni rahatsız etmedi bu zamana kadar. çnkü beni çok beğendiğini sevdiğini bildiğim için başkalarının da bana beğeni duyabileceğini ilgi duyabileceğini düşünmesi gurumu okşadı içten içe...yakın erkek arkadaşlarımın bile içten içe beni beğenebileceklerini düşünmesi demek beni ne kadar sevip beğeniyor diye düşünmeme neden oldu hep. kendisi de çevresindeki insanlarla mesafelerini iyi ayarlayablen biri olmuştur her zaman. özellikle de kadınlarla olan saygı çerçevesindeki seviyeli yaklaşımına yıllardır hep takdirle bakmışımdır iş hayatında özellikle. malum çeşit çeşit insanla muhattap oluyor yerlisi yabancısı...
O mesajları geri getirip okumadan ben de rahat etmezdim.
O kadar mükemmel ilişkiden de korkarım ben zaten.
Kusursuz insan mı olur?
Kıskanılmak Güzeldir ama dozunda. Bana hayatı dar etti demişin, ona istinaden yazmıştım. Ben olsam Gözlemlemeye devam ederdim. Madem kadınlarla arasındaki mesafeyi koruyabilen biri, neden birine bu huyundan taviz veriyor. Mesafeli olan adam herkese olur
Tebrikler eşiniz, mükemmel giden ilişkinizde hem de evlilik arifesindeyken güveninizi alt üst etmiş.
Hakkınızda hayırlısı
kusursuz derken, asla aldatma veya 3.kişi vs durumunda kusursuz. ayrıca çok iyi arkadaş olduğumuz, ortak zevklerimiz ve çekimimiz olduğu için. yoksa inatçılık konusunda ikimiz yarışırız mesela :)
Haa öyle anlatsana :)
Çok inat da ciddi bir sorundur mesela..
Yipratır insanı kırar.
Bir kez olsun kırmadı beni deyince insan nasıl ya diyor :)
Kırıp sonra gönlümü almıştır de de doğru anlayalım :)
Ama o mesajları silmesinden hiç hoslanmadim ben..
valla adam bana kıyasla kusursuz aslındadaha inatçı olan taraf benim, o da inattır mesela ama bir yerden sonra alttan alan, arayı bulan hep odur. daha sakin olan odur. daha pozitif olan, uzlaşmacı olan vs vs uzar gider liste. O kadar çok artı yönü var ki...En başta dürüstlüğü. O yüzden böyle br şey yaşayınca pat diye eşekten düşmüşe döndüm.
Sana noluyo diyeceksin ama ben de ikna oldum konu sahibi, aldatma olduğunu sanmıyorum
Zor bi durum, baska bi falsosu oldumu son zamanlarda?işte beni şaşırtan da bu oldu. en zor durumda kalınacak anlarda, mesela üniversiteden ortak bir tanıdığımız kızın ondan hoşlandığının ortaya çıktığı zamanlarda bile nasıl davranacağını hep bilen, benim aklımda hiçbir soru işareti bırakmayan, daima şeffaf olan, karşısındaki kızla da net konuşan biri. hoşlanmadığı,ters gelen bşr şey olduğunda açık açık rengini karşıya belli eden, tavır koyabilen biri. neden sohbet etti o kdr, kadını neden sallayamadı direk patronuna havale etmedi diye düşünüyorum ve buna cevap bulamıyorum...
Zor bi durum, baska bi falsosu oldumu son zamanlarda?