Esimin sulale kizi meraki

Ben de Facebook'tan kadın kuzenlerimi aratıp bakarım arada sırada.
Ben de bu durumda lezbiyen mı oluyorum?

hele ben, hele ben kapatmadan önce kimleri araştırdım :KK53: bu durumda en beteri benim.

konu sahibi ne kadar abartmışsın yahu.. herkes birilerine bakar, merak eder bakar, inşallah sürünüyordur diye bakar ama bakabilir yani..

Bu özgüvensizlik, kıskançlık, kurcalama, sorun çıkartma ondan çok sizi yorar. Bunda saç kesecek ne var ki? Merak eder bakar, öylesine bakar, facebook bir çeşit sanal çevre, dedikodu malzemesi olmuş artık. Öylesine insan bazen reelde tanıdıkları sosyal medyada kendini nasıl gösteriyor merak eder bakar. Her bakılana asılacak olunsaydı ohoo.. Yani bilemiyorum ama çok abartılı tepkiler. Çok çocuksu kıskançlıklar.

Sanirim yanlis anlasildim bu sebepten kesmedim saclarimi bana yasattigi streslwrden 3 ay once yaptim neler yasattigini vurgulamak amacli yazmistim direk manyakmi bu ibaresi almamak icin

Benim canım sıkılıyor böyle durumlara. Hani evet yıkmak kolaydır yapmak ve sürdürmek zordur. Ama hayat bir kere yaşanıyor. Neden böyle sürümcede devam etsin. Allah yardımcınız olsun kolaylıklar versin bir kapı açsın inşallah.

Haklisin lakin o dusuncede kalabiliyor cogu zaman malesef cevre baskisi bakis acilari caresiz birakilmak , yasam standartlari sizin tekken cocuga sunabilecekleriniz ve su anki hayati tum bu yaftalari omuzlarq yuklenmek zatwn ezilmis ve yorulmus bir insan hepsi birlesince oyle tek cumle kadar kolay olmuyir ne yazikki dilekleriniz icin tesekkur ederim...

Ben de Facebook'tan kadın kuzenlerimi aratıp bakarım arada sırada.
Ben de bu durumda lezbiyen mı oluyorum?

Dolaylamak kadinlik cinsimizde var da seninki akil sinirlarini asmis cumle yorumlamak ve bakis acisi gelistirmek yolunda utopik sinirlara ulasmissin bence tebrikler... ha muhalefet olacak bir durumu yok konunin belirteyim de bosuna zaman kaybetme bari baska konulara yonlenirsin iyi gunler...

Çok fazla sıkmayın eşlerinizi ne var bunda.

Eskiden herkes birbirini görür görmese de akrabadan vs haberini alır küçük bir çevrede yaşardı.

Şimdi kimsenin kimseden haberi yok, sosyal medyadan medet umuyor.

Ne olmuş arattı ise; adam o kızlar dışında da günde yüzlerce kadın görüyor; internetten her istediği açıklıkta kadın görüntüsüne vs ulaşabiliyor.

Aldatacaksa gider aldatır ayrıca; face de akraba aratmış diye bana bu kadar kapris yapılsa ben şahsen çekemem seni derdim.

umarım ilerdeki günler sizin için daha mutlu geçer

Çok fazla sıkmayın eşlerinizi ne var bunda.

Eskiden herkes birbirini görür görmese de akrabadan vs haberini alır küçük bir çevrede yaşardı.

Şimdi kimsenin kimseden haberi yok, sosyal medyadan medet umuyor.

Ne olmuş arattı ise; adam o kızlar dışında da günde yüzlerce kadın görüyor; internetten her istediği açıklıkta kadın görüntüsüne vs ulaşabiliyor.

Aldatacaksa gider aldatır ayrıca; face de akraba aratmış diye bana bu kadar kapris yapılsa ben şahsen çekemem seni derdim.

umarım ilerdeki günler sizin için daha mutlu geçer

Tesekkur ederim yediremedigim bakmasi degildi beni hemen etiketlerken kendisi bu kadr nasil rahaf oluyor benm face imden ustelik oydu, neyse guzel cumlelelriniz icin tesekkur ederim...

Ne facebook ne vırt ne zırt ne tırt hiçbişeyimiz yok eşimle. Allahım inanılmaz kafamız rahat 4 yıldır. Tiksiniyorum resmen sosyal ağlardan. insanların derdine bak, onu arattı arattı bunu aratmadı. Ki ben senelerce internetle haşır neşir olmuş iyi seviyeye gelmiş bir blog sahibi, çeşitli sitelerde senelerce moderatörlük adminlik yapmışım. eşime kapattıran bendim sosyal ağlarını. İ na nıl maz rahatladık oh mis. Cok basit geliyor artık bana sosyal ağlar.

Ne facebook ne vırt ne zırt ne tırt hiçbişeyimiz yok eşimle. Allahım inanılmaz kafamız rahat 4 yıldır. Tiksiniyorum resmen sosyal ağlardan. insanların derdine bak, onu arattı arattı bunu aratmadı. Ki ben senelerce internetle haşır neşir olmuş iyi seviyeye gelmiş bir blog sahibi, çeşitli sitelerde senelerce moderatörlük adminlik yapmışım. eşime kapattıran bendim sosyal ağlarını. İ na nıl maz rahatladık oh mis. Cok basit geliyor artık bana sosyal ağlar.

E ne guzel ne diyelim allah huzirunuzu artirsin

Sanirim yanlis anlasildim bu sebepten kesmedim saclarimi bana yasattigi streslwrden 3 ay once yaptim neler yasattigini vurgulamak amacli yazmistim direk manyakmi bu ibaresi almamak icin
Yani sonuç itibari ile eski olaylarınızı bilemem ama bu kadar büyütecek bir şey yok bunda. Saplantılı kısnakçlıklar önce sahibine zarar verir. Eşinin gözünde de özgüvenziz sürekli problemli olursunuz.

2 seneyi geçti evliliğimiz.. ne facebook ne instegram ne twitter hiçbirini kullanmayız. Nişanı taktik kapattık. . Ve 1 kavgamiz dahi olmadı .. Sosyal ağ güzel bişey ama Evliliklerde sorun kaynagi

Bn defalarca gördm eşimde bunu çok sinir bozucu bi durum tartıştk sonunda özr diledi. ama doğruya doğru yeri geliyo bzde bakıyoruz eskilerimize yalan mı ? :21:

ee ne var bunda?
ben kendi akrabalarımı geçtim kocamınkileri bile merak ederim.

Yahu adam gecen yil isyerine giderken beni de birakan akraba kadar sik gorusup aile dostu oldugumuz komsuya bile beni evden kovsun, yanlis desin maraz cikartsin bir olmaz 3 uncude olur desin, saymadik laf birakmasin komsulara da bunu savunsun bosanmalara gidelim bu derece bir adam olsun, benim yaptigim sacma gelsin size oyle mi diyorum ki arkadaslar normal evet olabilir size gkre ama adamin zihni bu 5 dk lik yola bile utanmasa iftira atacak bir adam o derece ortalik kaldirmis dusun ki zihinde neler donuyor simdi ben bu adami nasil masumane merakli goreyim a dostlar

Yahu adam gecen yil isyerine giderken beni de birakan akraba kadar sik gorusup aile dostu oldugumuz komsuya bile beni evden kovsun, yanlis desin maraz cikartsin bir olmaz 3 uncude olur desin, saymadik laf birakmasin komsulara da bunu savunsun bosanmalara gidelim bu derece bir adam olsun, benim yaptigim sacma gelsin size oyle mi diyorum ki arkadaslar normal evet olabilir size gkre ama adamin zihni bu 5 dk lik yola bile utanmasa iftira atacak bir adam o derece ortalik kaldirmis dusun ki zihinde neler donuyor simdi ben bu adami nasil masumane merakli goreyim a dostlar
ilk mesajında bu durumu açıklamadığın için normal bir ilişkiye gore değerlendirip haksız bulduk seni. Ama bu durumda haklısın sanırım

X