Esimin sulale kizi meraki

Merhaba arkadaslar eski konularimdan bilen bilir, sorunlu 5 yilin ardindan ilk kez bu yaz oh be diyecek bir kivamdayiz hersey yoluna girdi her seyi de unutmayi kabullendim onca yasattiklarina ragmen...

Esim benim facebook u da kullanir benim tel akilli tel oldigundan, bir kurum aratacakken bir baktim koylusu birkac kizi aratmis ikisi de kiz kardes benle yasitlar hemen hemen ve bekar, amac ne anlayadim her halti yer ama aldatma hainligine yanasmaz bir tip, neden boyle bir sey yapmis kiskancligimi da bilerek bilmiyirum yuzune sormayi sabredemedim watsapp a mesaj attim sabah okur mutlaka ben sulale erkeklerini aaratsam ne hissedersin fazla merak basa bela bekar takilmak istiyorsan git koye babanin yanina biz oglumla evimdeyiz esegin aklina karpuz sokup huzurumu kacirma benim dedim illaki merak ettim diyecek ama cozemedim streslerden saclarimi kestim defalarca boya vs tam kendime guvenim geldi ki guzel bir kiz oldugum soylenir ki simdi neydi bu afalladim burdan da hanimlarin mevzulari malum zihnim bulandi cok abartmadan yorum istesem sizden affiniza siginarak...

Takılmayın bu kadar

O arattığı kızlarla önceden bir muhabbeti falan var mıydı? Belki ortak arkadaş olunca önerilerde çıkmıştır da öylesine bakmıştır.

Yok degil yahu bana da ayni olsa kiskanmam ama zihniyeti pek pistir biliyotum hanimlar kiyametler kopmustu akraba gibi oldugumuz bir komsumun esi arabayla ise birakti beni diye 5 dk lik yol adam femedigini yapmadigini birakmadi ortaaligi ayaga kaldirdi neymis 2 olmaz 3. Ye olurmus bende eslerini kardesm gibi gormuyorm sonucta iste bu son cumle beni bitiren cumle idi

Yok degil yahu bana da ayni olsa kiskanmam ama zihniyeti pek pistir biliyotum hanimlar kiyametler kopmustu akraba gibi oldugumuz bir komsumun esi arabayla ise birakti beni diye 5 dk lik yol adam femedigini yapmadigini birakmadi ortaaligi ayaga kaldirdi neymis 2 olmaz 3. Ye olurmus bende eslerini kardesm gibi gormuyorm sonucta iste bu son cumle beni bitiren cumle idi
Heh işte ben de onu diyecektim.
Adamın zihniyetinin kötü olduğu çok belli.
Yoksa bir kadın eğer ruh hastası değilse kocasını akrabalardan kıskanmaz.
"Herkes birbirinin profiline bakıyor,ne olacak" der,geçer bizim gibi.
Ama konu sahibinin eşi demek ki kötü niyetle bakıyor ki arkadaş rahatsız olmuş.

Heh işte ben de onu diyecektim.
Adamın zihniyetinin kötü olduğu çok belli.
Yoksa bir kadın eğer ruh hastası değilse kocasını akrabalardan kıskanmaz.
"Herkes birbirinin profiline bakıyor,ne olacak" der,geçer bizim gibi.
Ama konu sahibinin eşi demek ki kötü niyetle bakıyor ki arkadaş rahatsız olmuş.

su mubarek gunde agzin bal yesin saol laalem

Aslında yaptığınız kıskançlık çok saçma ama eşinizin zihniyeti de farklı değilmiş. Keşke şu dünyayı böyle saçma mevzularda dar etmeseniz karşılıklı olarak. Ama eşin bir arabayla bırakmada bile böyle davranıyorsa burnu sürtsün, belki ders olur.

Aslında yaptığınız kıskançlık çok saçma ama eşinizin zihniyeti de farklı değilmiş. Keşke şu dünyayı böyle saçma mevzularda dar etmeseniz karşılıklı olarak. Ama eşin bir arabayla bırakmada bile böyle davranıyorsa burnu sürtsün, belki ders olur.

Gercekten oyle biri degilim ama onun fikrri hep bana bu yondeydi arkamdan gelen adamin bile ustune yuruyecekken ben engelledim bir bakti ki karisinin yanina gidiyormus adam magazada boyle bir tip iste ha adam akilli alakasi guzel sozu varmi o da yok bide bu pis fikirler ve hala bana diyor ki sanki sen bakmadinmi hicbir erkek profiline bakmadm dedim icin kabul ediyorsa bak hemen vakit kaybetme diyor yok boyle bisey psikolojik hasta eden bir tip adami

belki bir şey lazım oldu ondan baktı, ya da ne bileyim sadece akrabasını merak etti ne var bunda? ayrıca eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme deyimini yanlış kullanmışsınız, zira o karpuz kabuğunu siz düşürdünüz şimdi

belki bir şey lazım oldu ondan baktı, ya da ne bileyim sadece akrabasını merak etti ne var bunda? ayrıca eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme deyimini yanlış kullanmışsınız, zira o karpuz kabuğunu siz düşürdünüz şimdi

Az ustte nasil bir tip oldugunu yazdim ben okursaniz anlayacaksiniz, ruh hastasi da degilim her seye iskilleneyim, lakin adamin zihni pis fikri neyse bana onu yapti hep zikir olarak, simdi nasil bozulmayayim adam yakisiklisi bol olan diziyi bile kapattiriyor ona gelince yarabbisukur neden oluyor

Ben de anlayamıyorum bu yorum işlerini yahu.
biri geliyor ona takip et işkillendim niye aratmış vs deniyor biri geliyor ne olmuş ki önemli bir şey değil deniyor.
eşinin zihniyeti anlattığın gibiyse keşke hemen yazışmadan önce biraz takip etseydin derdi neymiş.

Bir kere bskmissa kafana takmana bile deymez bosver sen bide benim konulari oku o zaman esini opup bas ucuna koyarsin

Neden birbirinizi serbest bırakmıyorsunuz ? Bırakın gitsin herkes kendi yoluna. Anladığım kadarıyla saygı bitmiş sevgi yok.

Ben de anlayamıyorum bu yorum işlerini yahu.
biri geliyor ona takip et işkillendim niye aratmış vs deniyor biri geliyor ne olmuş ki önemli bir şey değil deniyor.
eşinin zihniyeti anlattığın gibiyse keşke hemen yazışmadan önce biraz takip etseydin derdi neymiş.

Derdi bence rahat durtuyor ondan oluyor cnm benm 5 yildir ilk yazimiz huzurlu daha gecen yaz mahkemedeydik cabuk unutuyor sanirim

Ayrica objektif yorumun ici tesekkur ederim :KK200:

Ah be cnm ne bu cektigimiz erkklerden bazen hepsini hapsetmek istiyorum cocuklar haric her yer kadin olsun oh misss hemcins sorunu olur sadece en azindan
şekerim bu adamın gözü dışarıda olsa daha önceden sorunlu olduğunuz zamanda yapardı zaten öyle değil mi ? boşuna kuruntu yapma anca toprlanmışsınız zaten tekrar bozulmasın aranız

Keske hersey o kadar basit olsa
Benim canım sıkılıyor böyle durumlara. Hani evet yıkmak kolaydır yapmak ve sürdürmek zordur. Ama hayat bir kere yaşanıyor. Neden böyle sürümcede devam etsin. Allah yardımcınız olsun kolaylıklar versin bir kapı açsın inşallah.

Merhaba arkadaslar eski konularimdan bilen bilir, sorunlu 5 yilin ardindan ilk kez bu yaz oh be diyecek bir kivamdayiz hersey yoluna girdi her seyi de unutmayi kabullendim onca yasattiklarina ragmen...

Esim benim facebook u da kullanir benim tel akilli tel oldigundan, bir kurum aratacakken bir baktim koylusu birkac kizi aratmis ikisi de kiz kardes benle yasitlar hemen hemen ve bekar, amac ne anlayadim her halti yer ama aldatma hainligine yanasmaz bir tip, neden boyle bir sey yapmis kiskancligimi da bilerek bilmiyirum yuzune sormayi sabredemedim watsapp a mesaj attim sabah okur mutlaka ben sulale erkeklerini aaratsam ne hissedersin fazla merak basa bela bekar takilmak istiyorsan git koye babanin yanina biz oglumla evimdeyiz esegin aklina karpuz sokup huzurumu kacirma benim dedim illaki merak ettim diyecek ama cozemedim streslerden saclarimi kestim defalarca boya vs tam kendime guvenim geldi ki guzel bir kiz oldugum soylenir ki simdi neydi bu afalladim burdan da hanimlarin mevzulari malum zihnim bulandi cok abartmadan yorum istesem sizden affiniza siginarak...
Bu özgüvensizlik, kıskançlık, kurcalama, sorun çıkartma ondan çok sizi yorar. Bunda saç kesecek ne var ki? Merak eder bakar, öylesine bakar, facebook bir çeşit sanal çevre, dedikodu malzemesi olmuş artık. Öylesine insan bazen reelde tanıdıkları sosyal medyada kendini nasıl gösteriyor merak eder bakar. Her bakılana asılacak olunsaydı ohoo.. Yani bilemiyorum ama çok abartılı tepkiler. Çok çocuksu kıskançlıklar.

X